ushergirl napisal/-a: EDIT: Aja, kaj pa Gardner? A je blo narava, pa unšport pa čustveno?
Jst sm to dala, pa ni blo prov. Žal. Narobe sm pa še prosocialnost (jst sm dala disocialnost), pa prijateljev nism dala, dala sm družino, tko k večina ljudi. Se mi zdi, da je blo kr zajeban tole za obkroževt glede na prejšnja leta, upam, da bo mal kriterij znižan zato
Kaj pa mediana? :S Jst sm tut D dala pr mediani. Joj, torej mam že 2 točki dol. Sej drgač dve točki sta malo, sam sm pr poli 2 in 3 zaj*****, zato mi je vsaka točka pomembna.
TrixyPixie misli sociologijo se mi zdi.
Jaz sem tudi izbrala 1. in 3. esej, in napisala sem celo okoli 400 besed, sploh pri prvem sem se dosti razpisala. Strukturirane pa sem izbrala neenakost in gibljivost ter moč in oblast.
No ja jz sm tudi zgrešila Gardnerja pa še psihoticizem al kar je že blo ....
A modus in mediana pa ni D blo?:cry:
OM je bil racionalizacija ? Prvo vprašanje pa je A prav?
Zadnjič spremenil fragolaa, dne 01. Jun. 2009 13:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Liena napisal/-a:TrixyPixie misli sociologijo se mi zdi. Jaz sem tudi izbrala 1. in 3. esej, in napisala sem celo okoli 400 besed, sploh pri prvem sem se dosti razpisala. Strukturirane pa sem izbrala neenakost in gibljivost ter moč in oblast.
js sm iste izbrala
ei res sm mela srečo, 6 tem sm se naučila, pa ravn to so dal sam so nam res šli na roko, da so še v esej dal moč in oblast... ja supr
drgač kok ti je šlo? men se je zdel zlo lahk, kr mal sm bla presenečena, zdj sam odvisn kok bojo ocenjeval