Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

_tejcha napisal/-a:Upam da ne preveč,se tolažim s tem da sm poskusno pisala 50% brez da bi se učila....zdj mam pa 19% od vaj, se prav še 31% pa bo :D :razz: Sm pa šla včer skoz občo pa slovenijo, zdj evropo,azijo pa afriko....čez 10min pa začnem še enkrat slo pa občo....pol pa bo kar bo :razz: :D

^^jst sm lani pisala poskuno 50%, maturo pa tud 2 oziroma 1% mi je zmanku do 3 :lol: . Ne vem kaj mi je blo, pa sem se učila pa tkole zajebala na konc..upam, da bo letos kej bolš, more bit!

Bella* pr regijah morš znat kere kamnine so kje, pomembne kraje&industrijo, kakšne posebnosti. Pa sj v uni knjigi od RICa maš notr zbrane vaje, men se zdi zelo koristna knjiga.

Mene pa najbolj skrbi evropa :? . Tok mi gre na živce ta srednja evropa, povsod samo onesnaževanje, pa ta Nemčija vzhodna pa zahodna, tok neumna snov mi je to. Pr JV pa itak ni skor nč vaj za reševat ker je letos komi drugič ta del evrope, pač na novo.
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: far away

Neprebrana objava Napisal/-a black_bird »

ŽuŽa napisal/-a:
_tejcha napisal/-a:Upam da ne preveč,se tolažim s tem da sm poskusno pisala 50% brez da bi se učila....zdj mam pa 19% od vaj, se prav še 31% pa bo :D :razz: Sm pa šla včer skoz občo pa slovenijo, zdj evropo,azijo pa afriko....čez 10min pa začnem še enkrat slo pa občo....pol pa bo kar bo :razz: :D

^^jst sm lani pisala poskuno 50%, maturo pa tud 2 oziroma 1% mi je zmanku do 3 :lol: . Ne vem kaj mi je blo, pa sem se učila pa tkole zajebala na konc..upam, da bo letos kej bolš, more bit!

Bella* pr regijah morš znat kere kamnine so kje, pomembne kraje&industrijo, kakšne posebnosti. Pa sj v uni knjigi od RICa maš notr zbrane vaje, men se zdi zelo koristna knjiga.

Mene pa najbolj skrbi evropa :? . Tok mi gre na živce ta srednja evropa, povsod samo onesnaževanje, pa ta Nemčija vzhodna pa zahodna, tok neumna snov mi je to. Pr JV pa itak ni skor nč vaj za reševat ker je letos komi drugič ta del evrope, pač na novo.

ŽuŽa....glede Srednje Evrope....enako!!!!Čist mi je brevzezna, pa fora je v tem, da drugega kot gospodarstvo in onesnaževanje Nemčije tak ne morjo dati noter.... :? Eh jaz mislim, da pri JV Evropi, ne rabiš drugo vedet kot gospodarstvo(da so še nekatere balkanske države vedno nerazvite), prebivalstvena sestava Bosne, vere, povodi za vojne, Kosovsko vprašanje, turizem(navtični!), tip obale, to bi pa moglo bit počasi tudi vse....upam... :)
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

jst pravim da še doooobro da mamo po 20% že iz vaj , drugače bi bla kriza , ker za 1 dan je tele geografije kr ogrooomno :lol:
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

Bella* napisal/-a:jaz se tudi mučim z gefo :D pa danes nameravam se vse naučit - kriza! nwm kak bo šlo skozi :cry:

tudi jaz sem ena takih..
sem šla občo skozi pa niti ni tako težka (najverjetneje ker smo jo tako ali pa tako non stop v šoli ponavljali)

kaj mislite, bo težka ju3?
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Jejj, sociologija je mimo, občutki so super, pričakovanja visoka ampak realna. :)

Pičim na geografijo, upam, da mi bo uspelo vsaj za 3 predelat. :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

OrangeLady napisal/-a:
Bella* napisal/-a:jaz se tudi mučim z gefo :D pa danes nameravam se vse naučit - kriza! nwm kak bo šlo skozi :cry:

tudi jaz sem ena takih..
sem šla občo skozi pa niti ni tako težka (najverjetneje ker smo jo tako ali pa tako non stop v šoli ponavljali)

kaj mislite, bo težka ju3?

Pustmo se presenetit, itak ne morm vedt :wink: . Upam pa, da bo čimlažja, prosim nej boooo.
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .frigg. »

saj ni težka obča geografija, sam tko zlo veliik jo je :? res sm že čist lena in sm skor obupala :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Kako vm je šla psiha? Ne pisat rešitev, ker se ne bi rada spet zasekirala. Jst sm ene 3 narobe pr obkroževanju, esejski del mi je šel odlično, sktrukturne naloge pa bl tko-tko :D Pliiis nej bo 4 :)

ushergirl zdele pomoje spi hahahah :D (jst bom tut pomoje šla)
TrixyPixie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: The world

Neprebrana objava Napisal/-a TrixyPixie »

Beya napisal/-a:ej res upam, da ne :D fu*k, ful mam filing, da nič ne znam .. jutri se že ob štirih vstanem, da se naučim Socializacijo.. Dans res ne morem več :S

no evo, pa ti je socializacija prav prišla ;) :D

kire eseje ste kaj pisale? jaz sem taprvega pa tretjega.
pri strukturiranih sem pa zbrala drugo in tretjo temo.
morm povedat, da sem kar vesela, da je bil spol v eni od tem, ker sem se učiraj poleg družbene moči učila samo spol. drugo sem sam nek na hitrco ponovila(in si itak nism kej dost zapomnla :D ampak na srečo sm uredu pršla skozi)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

sončk napisal/-a:Kako vm je šla psiha? Ne pisat rešitev, ker se ne bi rada spet zasekirala. Jst sm ene 3 narobe pr obkroževanju, esejski del mi je šel odlično, sktrukturne naloge pa bl tko-tko :D Pliiis nej bo 4 :)

Evo, še ena s psihe..

Mja, 1. pola je bla luštna, vseen sem par stvari kiksnla (2 pa ugibala, hehe); pri 2. in 3. poli sem pa čist preveč prosto po Prešernu razlagala zadeve :oops: in premal strokovne terminologije uporabljala...jz pa že tok vesela bla, kolk sem se razpisala. :?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

TrixyPixie napisal/-a:kire eseje ste kaj pisale? jaz sem taprvega pa tretjega.

pri strukturiranih sem pa zbrala drugo in tretjo temo.

Sej pr strukturiranih smo mogl tri zbrat...

Jst sm isto prvega in tretjega, pa prvo, drugo, četrto strukturirano :)
Klea_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Klea_ »

Psihologija je mimo. :mukkies: Občutek dober.

Pisala sem pa Piageta in stališča pri esejih (1., 3.); osebno čvrstost, zaznavne organizacije in čustva pri strukturiranih (1., 2., 4.).
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _mala_ »

tudi jaz mam 2,3 narobe pri prvi (vsaj upam da samo tolko), pri esejih sem izbrala prvo in tretjo pri strukturiranih pa prvo, tretjo in četrto
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

sončk napisal/-a:Kako vm je šla psiha? Ne pisat rešitev, ker se ne bi rada spet zasekirala. Jst sm ene 3 narobe pr obkroževanju, esejski del mi je šel odlično, sktrukturne naloge pa bl tko-tko :D Pliiis nej bo 4 :)

:lach: Pa ne še. Bom pa verjetno šla mau zadremat ja. Morm mau uprašat za rešitve. Dve me mučita pri obkrožvanju...a je bla formalna pa primarna- družina? :? Pa pr mediani pa modusu... Nism vedla kako se da mediano če je vmes (npr. 7,5) - a se zaokrož navzgor al kako? Jst sm dala D odgovor - 7,5 in modus 7. Sam mislm, da ni prov. :roll: Tko da dve točki dol. 2. pola - pa dobr, neki srednjega! 3. pola - polom! Rešvala sm unga Jožeta in čustva in sm dala bes, ker se je ful zašvicu (al potil roke al neki, pa bolj se mi je zdel za bes...jeza se mi je za znake zdela prešibko čustvo :x ).

EDIT: Aja, kaj pa Gardner? A je blo narava, pa unšport pa čustveno?
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _mala_ »

čustvene gardner nima, vsaj zdi se mi tak,preverjat nisem šla. tam pri onih neformalnih,primarnih skupinah sem jaz tudi dala družina samo ne vem če je prav.
tu pri mediani pa modusu pa meni ni najbolj jasno. večina jih je pri nas dala 7.5 in 7. ampak saj mi zračunamo mesto, kje leži mediana in pol pogledamo kaj stoji na tem mestu ko smo zračunali ne? in nikjer ni blo številke 7,5...vem da je prišlo vmes, samo kaj ne zaokrožimo potem navzgor?
Zadnjič spremenil _mala_, dne 01. Jun. 2009 13:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno