kam ste se vpisale?
aderyn nism bla k sm lih tkt neki zbolela pa pol nism nikamor šla
sm pa poslala svojo sestro tja (k je zdj lih 3. letnik) pa baje niso nč tazga povedal kar neb že vedla, so pa dobr prestrašl use bodoče študente s konstantnim ponavljanjem da se je velik za učit 

You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
- black_bird
- Komunikatorka
- Kraj: far away
^Tajca^ napisal/-a:Ja sj men je ful žou da nism šla, če ne zrad druzga pa zrad tega, ker še zdj ne vem točn kje je ta moj sanjski faks pa kje je kšna predavalnica pa use tono bom držala pesti da bomo v jesen sošolke
Ja sej jaz sem se zgubljala pol ure okoli kliničnega, da sem našla sploh faks

jaz iz Kopra.
Pod drugo kulturologijo na fdv (brezveze, vem, ampak samo da nekam pridem, ker nočem drugam kot na medicino). V bistvu bom še premislila, če slučajno ne pridem, če bom šla višat maturo ali karkoli - ker nočem prit na drugo željo, sploh ne vem kaj mi je blo takrat, ko sem izbirala
Mogoče pa bo kakšna naravoslovna stvar še prosta v drugem roku. Ampak računam na to, da pridem na medicino
Tretje pa sem pustila prazno
ti?
Pod drugo kulturologijo na fdv (brezveze, vem, ampak samo da nekam pridem, ker nočem drugam kot na medicino). V bistvu bom še premislila, če slučajno ne pridem, če bom šla višat maturo ali karkoli - ker nočem prit na drugo željo, sploh ne vem kaj mi je blo takrat, ko sem izbirala

ti?
^^ Tudi jaz sem lani tako naredila, da sem samo na medicino hotela, pa sem na 2. in 3. dala nekaj bvz, toliko, da ni bilo prazno; in letos zvišujem maturo.
Ima katera od vas Mb pod drugo željo? Če ji slučajno Lj ne uspe, da kako sošolko spoznam.
Ima katera od vas Mb pod drugo željo? Če ji slučajno Lj ne uspe, da kako sošolko spoznam.

"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
izzie napisal/-a:^^ Tudi jaz sem lani tako naredila, da sem samo na medicino hotela, pa sem na 2. in 3. dala nekaj bvz, toliko, da ni bilo prazno; in letos zvišujem maturo.
Si šla na kakšen maturitetni tečaj ali se samo prijaviš na izpite in delaš sam doma? Pa kakšni interni deli se ti štejejo od lani ali moraš na novo oddajat vaje ipd?
Pa statusa verjetno nimaš eno leto, prekineš redno šolanje, kako to gre?
Da vem za vsak slučaj