sončk napisal/-a:Men se zdi pa tale poskusna kr težka... Vsaj če primerjam s prejšnjimi... No kakorkol, men se že blede od učenja. Zdej mam pavzo, pol bom šla še enkrat čez knjigo, pa jutr se zbudim ene 2 uri prej, pa grem še enkrat čez, pol pa konc. Ne morm več, ni več prostora za nove informacije
hehe mama podoben sistem:) jst zdle še končam socializacijo (eriksona znam jeeeej ) grem se mal prošetat pol pa še 1x prebrem use pa še 1x ponovim. zju3 pa ob 6h ustat pa še 1x preberem.. pa če ne pade 5ka pol pa tut k***c ta psiha ej
Jaz sem se pa naveličala sociologije, zdi se mi, da znam, tako da zdajle še za urco napadem Slovenijo, pa bo kar majn slabega občutka, da ne bom vse jutri zmogla.
En uprašanje oziroma prošnja, zdele me je soseda klicala če ji lahko nardim eno uslugo.
Ona pa tud psiho za maturo, pa me zanima če ma kera primer kako je treba napisat esejsko uprašanje oz. pač kakšn odgovor na to vprašanje, ne mislm točkovanja ,ampak prov primer.
ŽuŽa napisal/-a:En uprašanje oziroma prošnja, zdele me je soseda klicala če ji lahko nardim eno uslugo. Ona pa tud psiho za maturo, pa me zanima če ma kera primer kako je treba napisat esejsko uprašanje oz. pač kakšn odgovor na to vprašanje, ne mislm točkovanja ,ampak prov primer.
^^Ja sj to sm ji rekla, pa je rekla, da si je že pogledala. Njo bolj zanima pač oblika tega eseja; je treba delat uvod, jedro, zaključek?? Kej po alinejah?
Pa res mi je čudno, da to sprašuje večer pred maturo .
Beya napisal/-a:ej res upam, da ne fu*k, ful mam filing, da nič ne znam .. jutri se že ob štirih vstanem, da se naučim Socializacijo.. Dans res ne morem več :S
Haha, jst sploh ne grem spat. Okej mejbi ob petih za eno urco, pol pa tuš da se prebudim pa še skupine pr psihi se naučit.
ŽuŽa napisal/-a:^^Ja sj to sm ji rekla, pa je rekla, da si je že pogledala. Njo bolj zanima pač oblika tega eseja; je treba delat uvod, jedro, zaključek?? Kej po alinejah? Pa res mi je čudno, da to sprašuje večer pred maturo .
boh ne daj po alinejah pač lepo odgovarjaš na vprašanja, mal pretiravaš, velik pridevnikov, lepo oblikuješ stavke..