Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

sončk napisal/-a:Word formation ti loh jst povem.

Kje ste psiharce, a se že kj učite? :(

jst se učim po maturitetnem katalogu. Dubla sm zapiske od ene, ki je prejšnje leto imela maturo in se zde sam iz tistga učim. Sam je toook velik, ne vem kdaj bom sploh šla spat. :?

sončk napisal/-a:O šajze, anxieties :D

Si dala ednino a ne? Tko k jst. Kjere fore. :roll:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Liena, jst sm tut dala anxiety... Je pa res, da ni nikjer nakazano, ampak piše our shared...

It was a frenetic month and our main topics of conversation seemed to revolve around our shared anxieties.

Hm... Ne vem.. Če bodo dobre volje, bodo upošteval. Ampak pr word formationu ful neradi upoštevajo več rešitev, še posebi, če gre za več verzij iste besede :? Bah.

ushergirl, dej poglej si tistele zapiske k sm dala link.... 37 strani, jst sm v 1 uri že čez pol prebrala.
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Pa sej so si šeral anxiety :D ...
Ma dej jst si ne morm sam prebrat...to men en ustane v glav. :?
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Tegale bi skoraj mogli, ker res nikjer ni nakazano. Sej če nas je več dalo anxiety, bodo mogli upoštevat. Al pa tud ne. :)
keglevichova
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a keglevichova »

psiha vam gre?

jst se učim samo iz svojih zapiskov, ker mam ful dobre. je pa velik no. en zvezek pa pol. trenutno sem pri liku in podlagi pa teh forah. tak da me čaka še dolga pot. sam se ful vidi da tist kar smo že delal v 2 letniku takoj znam, tisto kar je blo pa letos na novo je pa tema..

ah grem naprej delat, dolga noč je še pred mano.. :roll: :( :(
keglevichova
Sramežljivka
Sramežljivka

Liena napisal/-a:Tegale bi skoraj mogli, ker res nikjer ni nakazano. Sej če nas je več dalo anxiety, bodo mogli upoštevat. Al pa tud ne. :)

še ena ko je dala anxiety :wink: :wink:
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

Jaz sem tudi dala anxiety
sploh nisem pomislila na množino
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

ushergirl napisal/-a:Ma dej jst si ne morm sam prebrat...to men en ustane v glav. :?

Kako se pa pol ti učiš psiho? :D Jst nimam nobenih vaj al pa nč, sam preberem si 10x, podčrtam, pa upam na najbolš :? (no ja, teorije se bom pač napiflarila)
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Berm pa ponavlam pa se napiflam. Ne morm drgač. :? Pol pa mau zaobrnejo uprašanje pa nimam pojma.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Mja, pr psihi pa itak skoz obračajo vprašanja, tko da je res k***c. Ponavad morš še primerjat pa vrednotit pa itd. - kar itak lahko delaš sam če obvladaš. :roll: Sej sta še dve noči in en dan pred nami... Če pa jst kj ne maram, so pa to definicije. Obup.
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Jaaa, te definicije, joj. Jst sm se zdej ŽE napiflala 1. sklop, 7 more to go. Od tega zadnji trije so po obsegu isto k prvih pet al pa še mau več. :?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

A prvi sklop je tist uvod pa to? Jst se nism še nč napiflala, to me še čaka... Če bi se dans napiflala definicije, bi jih do jutr že pozabla :roll:
Sm pa prebrala do mišljenja. A so to duševni procesi? Pa sej ne vem. Joooj, jst še VEM ne kaj so to duševni procesi :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

A ste same psiharce kle :D ? Se še kera muč s geografijo? Men gre tok počasi..dons sm šla čez Evropo&svet pa vaje v RIC.u, pa občo geografijo do vodovij.

Tok mi gre na živce :evil: . No pa sej bo kmal torek pa bo mino.
keglevichova
Sramežljivka
Sramežljivka

ŽuŽa napisal/-a:A ste same psiharce kle :D ? Se še kera muč s geografijo? Men gre tok počasi..dons sm šla čez Evropo&svet pa vaje v RIC.u, pa občo geografijo do vodovij.

Tok mi gre na živce :evil: . No pa sej bo kmal torek pa bo mino.

ja geo je tak zgodba zase. jst sm učiri predelala učbenik za občo geografijo. slovenijo nekak znam, ker sm mogla zadn tedn zviševat geografijo in mi je dala slovenijo za pisat. tak da to sam ponovim. pa še svet pa evropo si mal pogledam, kar pa ni tak velik.

glede psihe pa.. o kakih teorijah vi to govorite? :!: prosim če me kdo razsvetli. hvala :lol:
Uporabniški avatar
sweetrose
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kr

Neprebrana objava Napisal/-a sweetrose »

Zaklenjeno