nikaragua napisal/-a:^^ se strinjam. pri resni zvezi je to nekaj popolnoma normalnega! pri krajsih ozirma raznoraznih f** prijatelstvih pa mislm da se redka zenska spusti do blow joba.
ah djdj?? zakaj pa to? itk če je f* frend ga maš že kr neki cajta...po usej vrjetnosti ga poznaš..a kva ste smešne, tipu ne bi, normaln vam pa je da tip vam.. čakte zdj
men je to hudo in čist nč gnusnga..in uživam tko k moj tip, raznorazne finoče glede 'jz pa tega ne bom' neštekam
se strinjam, ne vem zakaj pa f*** frendu ne bi. jaz ga mam tut, pa vsake toliko samo kak BJ pade, njemu to paše, men pa tudi. nikoli pa ga ne bi nekomu, ki sem ga komaj spoznala. zakaj že?
1. guma je ogabna, zato kondom dol 2. očesni kontakt 3. pazit na zobe, kar že sam logika pove 4. najino razmerje je preveč zapleteno, in ne morem reči da sva One-night Stand. 5. sperma mi ni problem
hehe am jas sn muga potegnila na začetku z kondomom samo sadnim. Pa mi tut zdaj nebi bil problem če bi tip htel. Sam priznam da je boljš brez čeprav mi pride vusta pa tut dol sperme mi ni blempojest =DD