Fant je zafrknu vse

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: Fant je zafrknu vse

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

lesnik napisal/-a:Živjo!Z razredom smo šli v tujino delati šolsko prakso.Tam smo bili 1 mesec.Nastala je težava ko sva se začela z fantom iz sosednjega razreda spogledovati.Tisti dan oziroma večer sva se non stop spogledovala bila sta zraven še kolega in kolegica.Zmenili smo se da gremo iz sobe ven.Šli smo v park na pivo,ko smo pivo spili in se malo pomenili sta kolegica in kolega odšla stran in naju pustila sama.Tega fanta sem začela malo dotikati sva šla malo po parku tam me je poljubil in mela sva spolni odnos.Naslednji dan čez dan se nisva nič menila o tem kar je bilo ponoči zaradi tega sem jaz mu začela težiti da naj pride k meni da se pogovoriva.Šla sem sama do njega šla sva v park se malo pogovoriti kar je bilo in prišlo je da sva se zmenila da pride v našo sobo spat k meni.V sobi sta pa bili še 2 cimri.Zmenila sva se da ne bova nič delala da bova zaspala,obadva je preveč rajcalo tak da sva se zmenila da bova sexala in da bova tiho da kdo ne sliši.
Zjutraj sem šla delati on pa v svojo sobo.Prej sva se pa zmenila da nikomur ne poveva.Čez dan ni prišu do mene,od drugih sm slišala da me je zmerjal kakšna sem.Sem šla v njegovo sobo če pride k meni me je poslal v k...Naslednje dni ni pršu do mene sem mu še rekla da naj pride do mene da razčistva stvari.Čez slab teden po tem smo se vsi nalili in sem ga j.... v glavo in so drugi naju dali narazen.Sam mislim da ga nisem j... v glavo ampak sem mu samo svoje povedala.
Enkrat ko je bil trezen je prišu do mene mi je reku kva bi rada sm bla sam tih ko nisva bila sama in mi je reku kva drugim govorim da sva f....Meni ni bilo nič jasno in pol je šel.
Problem je v tem da zdej ko smo prišli v Sloveniji ni še prišel do mene.Imela sem fanta skupaj sva bila 2,5 malo več sem ga prevarala z njim.Ta fant govori po šoli da sva midva sexala,ampak jaz zanikam da nisva.Ta fant je bil še nedolžen.Ne vem več kaj naj naredim z njim?Svojemu fantu še nisem povedala mu nameravam ker je to tudi do njega prišlo,sam ne razumem njegova prva sem bila pa se tako obnaša + sem se zaljubila v njega.Njemu sem povedala takrat ko je bil pijan.

:D , o mamma mia..tole je huje kot Santa Barbara. Kaj želiš slišat od nas? Ali je bila to le tvoja izpoved? Verjetno ne želiš vedeti mojega mnenja (meni verjemi da ne), ampak ok, ker si mlada in ne misliš z glavo ampak z luliko očitno naj ti bo! Zaljubila si se v fanta s katerim si bila eno noč? Zakaj pa? A ti je tako dobro prišlo? (aja, ne pijana si bila pa nisi dobro videla,pardon me) Hm, punca...pomoje je bolje že začneš z glavo razmišljat! In ne rečt, da je to glas tvojega srca, ker lahko iz stola padem ob takih budaleštinah. :irre: In fant ti je vse odpustil? Pogovorila sta se?! Huh, ne bom rekla svaka mu čast, ker je to tako bedasto dejanje da joj...ampak ja, sedaj razumem rek: ''Mladost je norost.''
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

lesnik napisal/-a:
kiny napisal/-a:lesnik a pa je tvoje duševno stanje na nivoju normale?

Zakaj misliš da ni?

Joj, pa tebe so sam ene vprašanja bedasta :D ne vem če si ti res 18 stara :) ker glede na tvoje poste se mi zdiš za 6. razred..

Še zdj mi ni jasno kaj si sploh hotla zvedet ko si napisala to temo na forum...
Pa tud sama si nis prišla gor kaj bi bi se naučila iz tega "dogodka".. mislim da js na fantovem mestu ž neb bla več s tabo kr itak se bo še to ponovilo glede na tvoje govorjenje :D To je moje mnenje :) Fant bo pa neredu kkr če..
Zaklenjeno