aderyn napisal/-a:Jooj, zdej se pa živciram, ker nekaj stvari nisem dala prav npr. I never thought it would actually happen. sem dala could ac. happen, čeprav zdej mi je logično, da je would, ker ni blo "can" napisano zraven...eeh, bedarije
Men je bila angleščina težka. Pa sm bla na osnovnem nivoju. Slušno razumevanje - kaj je treba met efekt tekoče vode v ozadju?! No sej ne da je bilo tako moteče, ampak itak so tok hitr govoril pol pa še efekti... Kr neki. Pa prva pola tudi ni bila prav lahka. Se mi pa zdi, da sem pismo in spis kar dobro napisala.
*~Liesl~* napisal/-a:Men je bila angleščina težka. Pa sm bla na osnovnem nivoju. Slušno razumevanje - kaj je treba met efekt tekoče vode v ozadju?! No sej ne da je bilo tako moteče, ampak itak so tok hitr govoril pol pa še efekti... Kr neki. Pa prva pola tudi ni bila prav lahka. Se mi pa zdi, da sem pismo in spis kar dobro napisala.
Ja, meni tudi.
Besedili sta bili zlo zahtevni, js sm usakega 3× prebrala, pa tudi ostalo je blo zlo dvoumno. Ne vem no, glede na to, da pišejo ang skoraj vsi, bi lahko malo nivo spustili.
Drugače pa me zanima kje se najde kriterije za ocene iz prejšnjih let??