Začetki zveze

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a črnamamba »

se strinjam!
kolega je reku , da če dobi cifro od punce v soboto zvečer jo bo poklical v četrtek :o
kao , da ne bo izpadlo, da mu je ful všeč...to meni ni jasno...pa sej ti je všeč, zakaj bi se pretvarjal , da ti ni?! kje je fora?

meni bolj pali, če me pokliče naslednji dan.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ccc

če jo pokliče v četrtk, je bolš da jo sploh nikol več :D
če od mene tip dobi cifro, ma da me pokliče prec nasledn dan ker sm mu jo zihr dala z razlogom in da mi je ql in da mislm nanjga. Če bi me čez tok dni, bi pač vedla da mu nism al pa da jo je zgubu lol.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

če mene pokliče tip šele čez 4 dni, potem me tako ne zanima več, ampak vse jemljem le še za šalo...

1x zgodilo in res se je izkazalo, da je tip hotel samo k meni domov :lol:
Mogoče če bi mi bil preveč hud, bi ga izkoristila :D :lol:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^haha zadnja vrstica, maš res :D ne ob tebe amapk ti njega ;) jz tut tko pravm
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mortisha »

ma men se pa zdi logičn če kasnej pokličejo-kao na foro da te ne"obremenijo"koj oz. najbrž vejo da je bejba pol bl napaljena k se tip dela hard to get :D he he
Pa priznejte da to pali :wink:
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tejax »

Osebno se mi zdi butasto imeti neka "pravila", kdaj bi se lahko poklicalo ali sploh poslalo sms, da bo več efekta in podobni heci. Normalno se mi zdi, da se pokliče naslednji dan, če ti je bilo všeč na zmenku. Tako tudi vidiš, kakšen je odziv z druge strani, se zmeniš za morebitno novo srečanje... Kasneje pa pustiš, da stvari lepo tečejo, če stečejo, seveda pa drugemu ne gnjaviš s pretiranim cingljanjem.

Se pa nikakor ne strinjam, da se zmenita na primer, da se slišita naslednji dan, ti pa nimaš mira in že isti dan cingljaš. Po možnosti to večkrat narediš - potem pa se ni za čuditi, da se te nekdo začne izogibati, saj ima občutek, da mu gnjaviš, da mu "visiš na vratu"...

Neko igranje "hladnosti" in kvazi nezainteresiranosti je pa otročje :!:
Odgovori