aderyn napisal/-a:jooj, boljše bi blo, da ne bi pogledala am, kaj bi lahko prišlo tudi - "a push for a radical move" namesto "a push for a radical solution"? No jah
ja jst sm tut dala move... upam da bo prou nooo sj je bomo vidl
Kako je kaj z odštevanjem točk zaradi presežka besed? Pri obeh esejih jih imam več.
Pisala sem pa Freedom..
Na lanskem ocenjevalnem obrazcu piše: Če je sestavek daljši od 250 besed in popolnoma ustrezen, ga ocenimo po merilih za ocenjevanje. ..torej ne odštevajo?
Ste dale pri krokodilih: 12 feet in 5 feet? pa dinozavri..pa tropical swamps?
ja jst sm dala tku k ti, a odštevajo če narobe napišeš k jst sm dinozavre zasrala.
Ne vem no ma men se je zdelu precej zahtevnu.
Dejte povedat kaj vam je kej tam pr časih pršlu, men je bla ta naloga ful težka.
Itak, da kopirajo, a še res nisi nikoli vira pogledala pod člankom.
Jaz sem tak jezna zaradi te angleščine, meni se zdi ta njihov nivo absolutno previsok. Ne vem, zahtevat toliko več znanja tujega, kot pa maternega jezika, se zdi meni bedarija. Ah..
Ja, mogoče res malo pretiravajo z nivojem, mislim, da ne upoštevajo, da nekateri komaj lazijo skozi vsa leta, pa pač morajo imet en predmet. Sej meni drugače gre, sem imela 5 vsa leta, ampak ker vem, da nekaterim res ne gre, si ne predstavljam, kako je bilo šele njim