Matura [Združena tema]
jaz sem dala tretjega in zadnjega F, ostale T
ta drugi slušni je bil WTF, ampak sem odgovorila na vse, bomo vidli
a pri eseju ti odštejejo kaj za preveč besed? sem imela cca. 20 preveč pri Dogu (okoli 300)
pa časi mi niso bli ravno lahki. gapfill niti.
tisto kjer je blo season sem dala per season, ker če se prav spomnem, ni bil stavek "once ____ a season" ampak neki drugega? ne vem, ne spomnem se, vgl. se m je zdelo prav per, pred tem sem dala in pa pol popravla na per
kaj pa ste dale tam kjer je blo "Nepal _____" neki da jih je kao ta tip opozoril? jaz sem dala "government" pa ne vem če lih štima
mogoče bi blo boljše authorities
pri bralnem sem sicer razumela vse, ampak pri določenih mi je blo težko oblikovat res kratek odgovor
ta drugi slušni je bil WTF, ampak sem odgovorila na vse, bomo vidli
a pri eseju ti odštejejo kaj za preveč besed? sem imela cca. 20 preveč pri Dogu (okoli 300)
pa časi mi niso bli ravno lahki. gapfill niti.
tisto kjer je blo season sem dala per season, ker če se prav spomnem, ni bil stavek "once ____ a season" ampak neki drugega? ne vem, ne spomnem se, vgl. se m je zdelo prav per, pred tem sem dala in pa pol popravla na per
kaj pa ste dale tam kjer je blo "Nepal _____" neki da jih je kao ta tip opozoril? jaz sem dala "government" pa ne vem če lih štima

pri bralnem sem sicer razumela vse, ampak pri določenih mi je blo težko oblikovat res kratek odgovor
environmental groups are to launch a push for a radical solution - the temporary closure of the world's highest mountain.
Jst sm dala change. Pomoje bi mogl štet
Campaigners warn that the price of tourism is discarded rubbish and medical waste and the colonisation of the area by restaurants and internet cafes.
Najprej sm dala is, pa pol popravla na has
This year a geological team, sponsored by the United Nations Environment Programme (UNEP), found signs that the landscape of Mount Everest has changed significantly
Jst sm dala surrounding
To bi tut mogl štet.
Če mi bodo zmankal kšni procenti, vem proti čemu bom vložila pritožbe
Jst sm dala change. Pomoje bi mogl štet

Campaigners warn that the price of tourism is discarded rubbish and medical waste and the colonisation of the area by restaurants and internet cafes.
Najprej sm dala is, pa pol popravla na has

This year a geological team, sponsored by the United Nations Environment Programme (UNEP), found signs that the landscape of Mount Everest has changed significantly
Jst sm dala surrounding

Če mi bodo zmankal kšni procenti, vem proti čemu bom vložila pritožbe

think that growing political stability in the Himalayan kingdom means that the time has come and that the damage caused ...sem dala changed
ma joooooooooojjj
zdej bi šla še enkrat pisat, haha
upam, da bojo vsaj upoštevali, če je blo kaj s podobnim pomenom, sej verjetno ni nobenga, ki bi dobil vse besede enake in morajo upoštevat še kaj
ma joooooooooojjj
zdej bi šla še enkrat pisat, haha
upam, da bojo vsaj upoštevali, če je blo kaj s podobnim pomenom, sej verjetno ni nobenga, ki bi dobil vse besede enake in morajo upoštevat še kaj
pr men je blo slušno katastrofa. nism nč razumela. obup! T F sm vse nardila, upam da bo vsaj to prov
na drugi strani k so bla vprašanja sm pa sam enga rešla
kaj ste si pr eseju izbrale?

kaj ste si pr eseju izbrale?
Zadnjič spremenil *AnNy, dne 30. Maj. 2009 14:25, skupaj popravljeno 1 krat.