The Killers
- passiflora
- Komunikatorka
Dvomim. Vsaj trapasto bi blo, če bi...
Vsaj s strani The Killers. Ker itak ne bo tapravo vzdušje, kot na ostalih koncertih...
Vsaj s strani The Killers. Ker itak ne bo tapravo vzdušje, kot na ostalih koncertih...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ker če greš običajno na koncert ene skupine, greš zato, ker si oboževalec le njih, ne pa ker dobiš zastonj karto in poznaš en komad. Ne bo tistega odziva od publike (če pogledaš na Youtube je nekje res noro).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Aja. Ah, jaz pa imam občutek, da marsikdo, ki je dobil karto zastonj, ne bo šel na koncert, če mu ta glasba sploh ni všeč in bo karto podaril komu drugemu. Poleg tega ljudje, ki benda že a priori ne poznajo ali marajo, sploh niso pošiljali sms-ov za zastonj karte. Vsaj moje opažanje je tako.
Sem poguglala za listo zaigranih komadov na koncertu in z velikim zadovoljstvom ugotavljam, da na srečo igrajo same meni ljube, torej super
Sem poguglala za listo zaigranih komadov na koncertu in z velikim zadovoljstvom ugotavljam, da na srečo igrajo same meni ljube, torej super

- miss.bunny
- Komunikatorka
^^ To mi je pa glup folk!!
Pa še kulk je takih, k so pošiljal te smse.. samo zato ker je zastonj, ma dej noo
potem pa kakšen, k si je pa res želel karto ni prišel takrat zraven, mrš.. Oh ja, in potem se pa po možnosti še spomnejo, da bi jo oni pa prodali
Drugače me pa zanima.. a se ni neki govorilo, da bojo iz centra al iz kje organizirali buse do tam, da naj bi vozili? Nevem zakaj imam to v glavi da sem nekje brala.. Sej drugače me pa zanima, če pa vozi tam zraven kakšna trola?? Resno, če se kateri kaj sanja kako je z prevozom v tem koncu naj prosim pove, meni se namreč niti slučajno ne
Wuuhuuu, samo še par dni, komej čakam!!

Pa še kulk je takih, k so pošiljal te smse.. samo zato ker je zastonj, ma dej noo

Drugače me pa zanima.. a se ni neki govorilo, da bojo iz centra al iz kje organizirali buse do tam, da naj bi vozili? Nevem zakaj imam to v glavi da sem nekje brala.. Sej drugače me pa zanima, če pa vozi tam zraven kakšna trola?? Resno, če se kateri kaj sanja kako je z prevozom v tem koncu naj prosim pove, meni se namreč niti slučajno ne

Wuuhuuu, samo še par dni, komej čakam!!

Ja mene tud to zanima.
Pa kakšno je kej parkirišče?
A se že kej ve, kdaj začnejo Killersi koncert?
Ker js ne bom mogla bit že ob 18.00 tam, ker ima bratranec obhajilo.
Pa kakšno je kej parkirišče?
A se že kej ve, kdaj začnejo Killersi koncert?
Ker js ne bom mogla bit že ob 18.00 tam, ker ima bratranec obhajilo.
Mah, moji kolegi so pa zdej kr vsi rekl da ne bojo šli, tk da nimam nobenga kandidata za zravn - js pa hočem it!
Tk da - če bi kdo šou, pa nima karte al pa kerga za zravn, nej pove, ker js bi reees rada šla, sama pa seveda ne grem.
Karte pa lahk js kamot zrihtam - zastonj. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
No angel
Js mam par opcij katerim se sicer lahko pridružim, samo nobena od teh pa ni bila prvotno mišljena
Če želiš.. se mi (oz. nam, kdo ve kako bo) lahko komot pridružiš!! (piši na ZS)
Aja, pa js mam tud še eno karto viška, kr sm tudi dve dobila (no, za dve sem tudi rekla, morda bi lahko še kakšno, če bi za več če bi rekla.. kdo ve, heh)
Jooj, upam samo da nebo vreme kje vsega pokvarilo

Js mam par opcij katerim se sicer lahko pridružim, samo nobena od teh pa ni bila prvotno mišljena

Aja, pa js mam tud še eno karto viška, kr sm tudi dve dobila (no, za dve sem tudi rekla, morda bi lahko še kakšno, če bi za več če bi rekla.. kdo ve, heh)

Jooj, upam samo da nebo vreme kje vsega pokvarilo

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana