^Tajca^ napisal/-a:sončk js mam poskusno maturo pa ti loh poslikam (skener mi je umru ), sam mail mi pošl na zs pa dobiš okol 2h al pa 3h zdj pa šibam biologijo pisat tko da punce držte pesti
A bi reeeees, zlata si! Glihkar pišeš, tko da držim pesti, itak boš ful dobr pisala Ne delajo mi zs-ji, pošlji na a r t i s s s h @ đimejl pika kom
Jz sploh nevem ko nej se učim anglo,delam vaje iz une knjige od RIC-a (angleščina na maturi). To bom mal nardila,pa mal pravila za prošnje,pritožbe pa to....
Kva je to na nou neki za vstavlat mankajoči del stavka? A to bo letos prvič?
ma meni že prvi del ni šel ker je bila večinoma sistematika pa človek...ta dva učbenika pa jaz nisem kaj preveč gledala...
drugi del pa sploh ne bom komentirala....ma me je prav sram ej...štiri leta sem mela biologijo pet, zdaj je pa na koncu na maturi ne bom naredila...
maah ta biologija, učila sm se res k neumna, pa prvo polo sm še kr uredu nrdila, pr drugi pa kr nism vedla kaj nej delam, take čudne teme in vprašanja... čist razočarana uglavnm
You have enemies? Good, that means you accually stood up for something in your life.
Joj, jst sm že čist obupana nad to anglo. Sploh ne vem kir čas nj gdaj uporabm. Ne vem kdaj more bit has sold, namesto samo sold. Kdaj je rečmo had sold/has sold? Nektere stvari se mi zdijo čist enake pa očitno niso...
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja