Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Jaz tud tam nekje pri 16.
Sem mela najprej Anderletovo tud pa mi ni bla ok. In že lep čas hodim na Bled h Komanovi in je zakon :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
QueenBee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a QueenBee »

če katera ve odgovor na to zastavljeno vprašanje naj mi prosim pomaga:v zadnjih 2 letih sem že večkrat(okoli 5krat) imela vmesne krvavitve(sicer blage in temnejše barve) in zdaj pa nekaj mesecih miru sem jo spet dobila.zanima me ali je to zaradi prešibkih kontracepcijskih tabletk(jemlem jih že približno 5-6 let, vendar te krvavitve opažam zadnji 2 leti) ali zaradi česar drugega?bila sem že pri ginekologinji,ki mi je samo zatrdila da je vse v redu in da naj jemlem tabletke še naprej in to je to.v začetku aprila sem bila tudi na rednem ginekološkem pregledu in je bilo vse ok.
Ladyy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ladyy* »

koliko so pa kaj čakalne dobe pri ginekologih? ..in pa kje v Lj. je kakšen dober? :oops:
Micaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Micaaa »

positive vibration napisal/-a:Ima katera kakšne izkušnje z dr. Veingerl iz Maribora?

Prestavila sem se k njemu, ker je pri njem tudi moja sestra in ima zelo dobre izkušnje, pa me zanima še kako drugo mnenje?

Ja jaz hodim k njemu in sem res zelo zadovoljna :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Punce, ali vam na rednem pregledu ginekolog opravi tudi ginekološki ultrazvok ali samo tisti rutinski pregled?
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

^ samo rutinski, bris.
a bi moral tud ultrazvok narest?
a lahko prosiš še za ultazvok? verjetno proti plačilu, ne?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Gost

Ne vem, sprašujem, ker meni v zgodovini mojih pregledov še niso naredili ultrazvoka, poznam pa veliko punc, ki so jim ga, četudi niso imele težav, ki bi jih nakazal ultrazvok - pač del preventive. Jaz sem izrazila utemeljeno željo po ultrazvoku in sem bil zavrnjena, zato me zanima, kako je pri ostalih.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Meni na pregledu niso naredili ultrazvoka... Ampak sem bila šele enkrat na "normalnem" pregledu.
Lotta*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lotta* »

Men je nardila ultrazvok na navadnem pregledu in to zato, ker ni mogla dober videt s klasičnim pregledom. Tko da se je še z ultrazvokom prepričala.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

js mam pa eno težavico in sicer: Ko s fantom hočeva sexat gre vse ok, predigra, nobenih problemov s suhostjo, ampak ko ga da notr me pa tako boli, da zdržim samo tolko da ga da do polovice not al pa še to ne. Včasih boli malo manj in potrpim včasih pa sploh ne. Kkšno leto nazaj sem zaradi tega problema že bila pri ginekologinji, ampak je rekla da je vse ok, ampak ker sem vztrajala mi je le dala neke "svečke" al kapsule k sm si jih mogla vstavlat kot tampon. Od takrat naprej zelo pazim, da tampone uporabljam minimalno, kupila sem si tudi tisko milo za intimne predele, po sexu se vedno obvezno stusiram. Res mi ni vec jasno kaj bi to bilo. H ginekologinji pa res ne bi rada sla se enkrat, ker vem da bo rekla da je vse ok, mi bo dala spet tiste kapsule in bo spet isto.
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vseenomiska23 »

..
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 11:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Gost

Verjetno je krivo vnetje.
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vseenomiska23 »

...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 11:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Si prepričana, da ni vzrok v suhosti?
Vem, da pri nama je bil to problem in so se nama obema naredle že prav mini ranice, ker sva parkrat na suho, pa ko koža drgne, se naredi ranica, ki je sploh ne vidiš z očesom, ampak se ne zaceli tk hitro in ko naslednjič sexaš, spet razdražiš.
Pol sma pa začela lubrikant uporabljat in od takrat dalje sploh ni več teh problemov.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Googi »

MsN napisal/-a:Punce, ali vam na rednem pregledu ginekolog opravi tudi ginekološki ultrazvok ali samo tisti rutinski pregled?

Meni je vedno (sepravi 2x :) ) ko sem bila na pregledu, naredila še ultrazvok, plus pretipala mi je prsi. Zdaj ne vem ali ti misliš vaginalni ultrazvok ali navaden, ko ti pač čez trebuh gleda? Ker kolikor jaz vem naredi vaginalni samo, če se kaj vidi že na navadnem, potem pa še preveri z vaginalnim.
To je prav nesramno od ginekologa, da ti ne želi narediti ultrazvoka, če prosiš zanj. Sploh ne traja dolgo pa še pomirjena bi bila... pa še jaz sem vedno mislila, da ti mora itak narediti ultrazvok preden ti da kt, če imaš kakšne prirojene napake na katere bi kt vplivale. A ni tako? Ne bi hotla zdej kakšno prestrašit, samo napisala sem moje razmišljanje (ki ni nujno pravilno)
Odgovori