Modna svetovalnica
- Balenciaga
- Komunikatorka
- Kontakt:
*mala* napisal/-a:Imam manjši problem. Naslednji vikend grem na obhajilo- sicer le na "fešto". Pa imam namen oblečt približno takole oblekco: KLIK. Iste barve. Le da je spodaj stisnjena, ter z žepi, pa malce balonasta. Čez joške pa isto potisnjen in iste barve. Je pa nekje do sredine stegen. Bolj tak model (sam ne tak nagrbančen): Klik. Pa res ne vem kaj obut zdraven... Zdi se mi, da gladiatorke nekak neb pasale, pa še temno rjave barve so. Petke ravno nebi, ker bo to zunaj na vrtu. What to do? Torbice verjetno ne bom imela, tak da se ne rabm še s tem obremenjevat.
js bi šla mogoče za tak look kt en summer festival recimo... eno kratko jeans jaknco čez, velik verižic, eno debelo zapestnico pa kšne "startar" (borovo) bele copatke/superge. rjave gladiatorke bi tut pasale zraven, sam če maš kako rjavo torbico za čez rame, pa tut jeans jaknco. to ne bi zgledal preveč polikan pa še svoj stil bi mela...mislm, ne bi se "skladala" s pravili, če veš kaj mislim hehe :-))
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>
<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
gaby_ napisal/-a:kaj takega, če bo lepo vreme. oz nekaj podobnega bi obula jaz.
če bo pa slabo vreme pa predvidevam, da itak ne boste na vrtu
Ja, vseeno bomo na vrtu, ker bodo prekril... Drgač bo pa v hiši, kjer so pa itak hišni copatki

Hvala za ideje- not bad

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
urš* se javlja na forum po dooolgem času =)
Mam en majčken problem: Imam tele hlače:
In iščem čevlje za zraven=) Balerinke in flip-flope že mam, rada bi mela še ene gladiator style =) In me sam zanima al bi prišle v poštev gladiatorke s polno peto ali z navadno(platforma)?
Sploh nevem kaj je udobnejše

In iščem čevlje za zraven=) Balerinke in flip-flope že mam, rada bi mela še ene gladiator style =) In me sam zanima al bi prišle v poštev gladiatorke s polno peto ali z navadno(platforma)?

*mala* napisal/-a:Imam manjši problem. Naslednji vikend grem na obhajilo- sicer le na "fešto". Pa imam namen oblečt približno takole oblekco: KLIK. Iste barve. Le da je spodaj stisnjena, ter z žepi, pa malce balonasta. Čez joške pa isto potisnjen in iste barve. Je pa nekje do sredine stegen. Bolj tak model (sam ne tak nagrbančen): Klik. Pa res ne vem kaj obut zdraven... Zdi se mi, da gladiatorke nekak neb pasale, pa še temno rjave barve so. Petke ravno nebi, ker bo to zunaj na vrtu. What to do? Torbice verjetno ne bom imela, tak da se ne rabm še s tem obremenjevat.
japonke oz. natikače in je problem rešen
men bi pa tut na take hlace sedle pete in sicer polne, iz tekstila. po moznosti v zivo rdeci barvi. ceprou tut lakasta zivo rdeca varijanta, se mi ne zdi slaba, ce pomislm.urš* napisal/-a:urš* se javlja na forum po dooolgem času =)

ZEAST napisal/-a:men bi pa tut na take hlace sedle pete in sicer polne, iz tekstila. po moznosti v zivo rdeci barvi. ceprou tut lakasta zivo rdeca varijanta, se mi ne zdi slaba, ce pomislm.urš* napisal/-a:urš* se javlja na forum po dooolgem času =)
Sploh nevem kaj je udobnejšezgori pa oprijet beu top.
Točno take hlače!! Sam da so zgori oprijete!! Kje to dobim? Iščem že pol keta, ko sem videla na neki 'zvezdnici'

Hvala