Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

sej kej drugega kot balerinke ti ne preostane. gladiatorke ne, cevlji s polno peto ne, stiklci sploh ne, tenisk tud ne morš dat gor. če se nadaljuje tole hladno vreme tk vprašaj, če bo za oblekco. drgač pa kake elegantne japonke, poletne ravne sandale ipd.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

kaj takega, če bo lepo vreme. oz nekaj podobnega bi obula jaz.
če bo pa slabo vreme pa predvidevam, da itak ne boste na vrtu :)
Uporabniški avatar
Balenciaga
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Balenciaga »

*mala* napisal/-a:Imam manjši problem. Naslednji vikend grem na obhajilo- sicer le na "fešto". Pa imam namen oblečt približno takole oblekco: KLIK. Iste barve. Le da je spodaj stisnjena, ter z žepi, pa malce balonasta. Čez joške pa isto potisnjen in iste barve. Je pa nekje do sredine stegen. Bolj tak model (sam ne tak nagrbančen): Klik. Pa res ne vem kaj obut zdraven... Zdi se mi, da gladiatorke nekak neb pasale, pa še temno rjave barve so. Petke ravno nebi, ker bo to zunaj na vrtu. What to do? Torbice verjetno ne bom imela, tak da se ne rabm še s tem obremenjevat.

js bi šla mogoče za tak look kt en summer festival recimo... eno kratko jeans jaknco čez, velik verižic, eno debelo zapestnico pa kšne "startar" (borovo) bele copatke/superge. rjave gladiatorke bi tut pasale zraven, sam če maš kako rjavo torbico za čez rame, pa tut jeans jaknco. to ne bi zgledal preveč polikan pa še svoj stil bi mela...mislm, ne bi se "skladala" s pravili, če veš kaj mislim hehe :-))
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>

<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

gaby_ napisal/-a:kaj takega, če bo lepo vreme. oz nekaj podobnega bi obula jaz.
če bo pa slabo vreme pa predvidevam, da itak ne boste na vrtu :)

Ja, vseeno bomo na vrtu, ker bodo prekril... Drgač bo pa v hiši, kjer so pa itak hišni copatki :D

Hvala za ideje- not bad :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a urš* »

urš* se javlja na forum po dooolgem času =)

Mam en majčken problem: Imam tele hlače: Slika

In iščem čevlje za zraven=) Balerinke in flip-flope že mam, rada bi mela še ene gladiator style =) In me sam zanima al bi prišle v poštev gladiatorke s polno peto ali z navadno(platforma)?

Sploh nevem kaj je udobnejše :oops:
And at the end, all that matters, is YOU.

Nakit: http://nakitglamorous.blogspot.com/
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objava Napisal/-a miaw »

mislim da bi oboje lepo prišlo. sama bi zbrala brez pete. :)
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka

Hmm, če se sprijaznim z mojo višino, bi tudi brez pete prišle v poštev ja :mrgreen:

miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objava Napisal/-a miaw »

manjša ko jaz nisi, to si upam ziher trdit :D
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

*mala* napisal/-a:Imam manjši problem. Naslednji vikend grem na obhajilo- sicer le na "fešto". Pa imam namen oblečt približno takole oblekco: KLIK. Iste barve. Le da je spodaj stisnjena, ter z žepi, pa malce balonasta. Čez joške pa isto potisnjen in iste barve. Je pa nekje do sredine stegen. Bolj tak model (sam ne tak nagrbančen): Klik. Pa res ne vem kaj obut zdraven... Zdi se mi, da gladiatorke nekak neb pasale, pa še temno rjave barve so. Petke ravno nebi, ker bo to zunaj na vrtu. What to do? Torbice verjetno ne bom imela, tak da se ne rabm še s tem obremenjevat.

japonke oz. natikače in je problem rešen
Uporabniški avatar
ZEAST
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ZEAST »

urš* napisal/-a:urš* se javlja na forum po dooolgem času =)

In iščem čevlje za zraven=) Balerinke in flip-flope že mam, rada bi mela še ene gladiator style =) In me sam zanima al bi prišle v poštev gladiatorke s polno peto ali z navadno(platforma)?

men bi pa tut na take hlace sedle pete in sicer polne, iz tekstila. po moznosti v zivo rdeci barvi. ceprou tut lakasta zivo rdeca varijanta, se mi ne zdi slaba, ce pomislm. :D zgori pa oprijet beu top. :D
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka

@ miaw: Nebi bila tako prepričana na tvojem mestu hehe :D

@ ZEAST: Ja, tudi jaz sem vedno bolj za polno peto =) Varijanta živo rdečih mi je malo preveč huda, bom za začetek probala kakšne bolj nevtralne =)
Mogoče celo tele: Slika

Zdaj pa rabim samo še kakšn euro =)

Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Kaj oblečt za obhajilo (kot gost, seveda :P ) ? Drugače sem bolj športni tip človeka, ampak se mi ne zdi najbolj primerno v teniskih it, za balerinke/japonke bo premrzlo verjetno :gruebel:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Jaz bi oblekla kakšne lepe temne kavbojke s pasom, kakšno fino majčko in zgoraj še blazer oz. kakšno jaknico. Čisto primerno.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ Kaj pa za obut? :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ZEAST napisal/-a:
urš* napisal/-a:urš* se javlja na forum po dooolgem času =)

men bi pa tut na take hlace sedle pete in sicer polne, iz tekstila. po moznosti v zivo rdeci barvi. ceprou tut lakasta zivo rdeca varijanta, se mi ne zdi slaba, ce pomislm. :D zgori pa oprijet beu top. :D

Točno take hlače!! Sam da so zgori oprijete!! Kje to dobim? Iščem že pol keta, ko sem videla na neki 'zvezdnici' :D

Hvala
Zaklenjeno