bik napisal/-a:V glavi se itak vse vrti. V naši podzavesti in strahovih. To je enako kot takrat ko greš prvi bot na smuči. Ali si talent al pa rabiš nekoga da narediš prve korake potem gre vse samo in zmeraj lažje. Pri nas še nimamo nobenih delavnic kjer bi se sproščeno o tem pogovarjali in odpravljali zavore v glavi. No na neki takega se pripravljam in upam, da bo kmalu zaživelo.
lep dan
dovolj je.da se odkrito pogovarjaš s partnerjem. ni treba da cel svet ve vse o tvoji intimi. moje mnenje.
če pa še zmeraj punca ne doživi orgazma (po vseh tehnikah, položajih, predigrah, trudu, sproščenosti itd.) pa ji preostane le dvoje.
1. menjati partnerja, ker namreč, če nekoga ljubiš, te lahko že intenzivno razmišljanje o njem pripelje skoraj do orgazma. tako, da.. ali resnično ljubite?
2. vztrajati v zvezi. misliti, da vse štima, živeti brez orgazma (o bog, to je grozno! a enim ni problem očitno), se posvečati ostalim "pomembim" rečem (froci, prijatelji, družina, pes, ribice, kolesarjenje). da pozabite na posteljne težave.
poudarjam, da je to le moje mnenje. zgoraj je naveden le skop povzetek mojih misli o "nezmožnosti" doseganja orgazma.
če bodo pa tvoje delavnice komu pomagale pa res super.