Hvala še enkrat. Pa se priporočam še za vnaprej.

keri napisal/-a:Bik zelo zadovoljna z odgovorom...... Sicer sem tudi jaz pomislila, da kaj pa če mi karte kažejo nekoga drugega, ampak hočeš nočeš dejansko ne vidim kdo bi to lahko bil, ker sem preveč globoko v tej vezi, da bi lahko sploh kogarkoli drugega opazila
Glede selitve pa si me kr malo presenetil z odgovorom.....no držmo pesti, da se bo izšlo tako da bo zame najbolje.....
Hvala še enkrat. Pa se priporočam še za vnaprej.
bik napisal/-a:Čokolada** napisal/-a:Še jaz.
Mene pa zanima:
~Ljubezen: nasplošno, kdaj prihaja več sreče in če bo s fantom, ki mi je sedaj ušeč bilo kaj več kot prijateljstvo.Bova kdaj par?
Že vnaprej hvala.
Draga čokolada sn ciganke prašal pa mi pravijo tako.
S fantom mata kr precej uradn ne pa ljubeznski odnos. Ne vidim tiste srčne energije ki te spreleti in požene v obraz kri da zrdeči. Nekaj težav boš mela z nim in jih boš morala sama rešit ppotem pa je napočil tvoj čas sreče v ljubezni. Lahko bo prišel nekdo ki ti bo pisan na kožo al pa bosta z temle spremenila odnos, ki ti bo prinašal srečo. Čas in kdo bo je pa povsemv tvojih rokah in sama jih boš morala rešit. V tebi se skriva strah ali pa neodločnost.
Lep dan
evonja napisal/-a:mene pa zanima glede ljubezni,ker sem čisto zmedena
šola,če bom uspela narediti ta let pa na maturo
pa še glede mene pirjateljice me kar fajn muči,ker sploh nvem če si želi biti več z mano prijateljica. sva bile v zelo dobrih odnosih,sedaj pa se ne slišiva že več kot en mesec samo malo prek smsov..ji je vseno?
lp in hvala že v naprej!
zlate ste
Natasa* napisal/-a:Čakalna vrsta:
evonja
roxeanne
~NIA~ stran 8
nepodpisana20 - stran 8
sHe.
Jess° - stran 9 - za Nataso
angie blue- stran 10 vseeno kdo odgovori
piškotek* - vseeno mi je kateri mi odgovori - stran 11
lillchy - čaka bika - stran 11
motorola stran 12 (za natašo)
x_tmaLa_x -stran 12(za natašo)
Tamceek - stran 12 (za Nataso*)
... tale naš bik je super učinkovit![]()
Sam še brisat se navadi že odgovorjenim, pa smo na konju![]()
In ker si je vzel zaslužen brejk, si bom danes jaz vzela čas za ... evonjo.
Pravila 'igre' še enkrat:
PUNCE Z VPRAŠANJI SE DOPIŠITE NA KONCU SEZNAMA,
TISTI, KI ODGOVARJAMO, PA BRIŠEMO NA ZAČETKU.
roxeanne napisal/-a:ok, da še jst probam kolk mi bote zadele![]()
hja, zanima me fax. nekako se približujem koncu študija, vendar se tega kar bojim, ker nisem odločena če si res želim početi to kar študiram. plus služba bo problem. strah upravičen?
ljubezen. kako nama kaže s fantom? imava prihodnost?
odnos z bratom
zdravje