Čeprov, lahko klišeje tut uporabš lih zarad pomena samega, pač neklišejska klišejska zajebancija. Če me razumš. Sam pomoje da ona tega ni hotla 
LanaMaxim napisal/-a:Meni je všeč predvsem tisti del z večerjo in pač večerom zase. Moj tip bi se verjetno smejal, če bi mu tam cvetove vrtnic natrosila.
Ampak, verjetno ga že pozna in hoče narediti nekaj lepega zanj.
In ti moraš biti povsod nekaj sarkastična, boljša od drugih. To me malo moti. Pa brez zamere.

Samo taki nepopravljivi ciniki, kot sva midve, si to težko predstavljamo 

classy napisal/-a:''Moj'' ma danes rojstni dan, hkrati pa se verjetno vidiva zadnjic, ever. Pa sem ful razmisljala, kaj naj mu podarim. Sploh pa nimam lih velik moznosti dostopa do trgovine. Tko da sem se odlocila, da mu dam svojo najljubso knjigo, v kateri so 4 zgodbe (pa tud njemu bojo zihr vsec, kokr ga poznam), pa pac notr posvetilo. Mnenja? Ma res ne vem. Se mi zdi pa knjiga drgac lepo darilo, samo en vem, ce se spodobi ker je pac 2nd hand? Mislm, men se je ful tezko locit od nje, cesar pa prejemnik verjetno ne opazi. Ne vem no, a je kul? Se nikol nisem 'fantu' dala darila.

classy napisal/-a:Mah, mu bom povedala to. Itak je pa reku da rab za na pot ksno debelo knjigo, upam da je 600strani dost. Kaj naj pa napism v posvetilo? Peut-etre a bientot peutetre a jamais?