kiana napisal/-a:^^ mogoče so za moj okus res mičknu predolgi, sam kombinacije so mi pa ful všeč.. še posebi ta zadna...
ooo, sej so dolgi, ko šus Ponavadi si ne pustim tako ekstremno, ampak majo svoj dobr čas in kar rastejo So pa že mičken ne praktični, kar predstavlji si kako tipkam, hihihi...
kiana napisal/-a:^^ mogoče so za moj okus res mičknu predolgi, sam kombinacije so mi pa ful všeč.. še posebi ta zadna...
ooo, sej so dolgi, ko šus Ponavadi si ne pustim tako ekstremno, ampak majo svoj dobr čas in kar rastejo So pa že mičken ne praktični, kar predstavlji si kako tipkam, hihihi...
hihi, ja vidš pa res... kako tipkaš? sploh pa res punce, kaj delate, da mate tko douge nohte? pa ne govorim o fizičnem delu, ampak kako vam uspe, da tko dougi zrasejo.. k js mam tkoj vse polomljene... res svaka čast!!
jst sm mela ucasih cist lomljive...katastrofa. pol sem si pa v lekarni kupila vitamine za lase kozo in nohte. takoj po tem ko sem gelirane odstranla....mela sem cist mehke pol so se mi pa kr okrepili...
jp, to so moji nohti. Nikol nisem mela umetnih, geliranih ipd. Vedno jih mažem z raznimi vitamini, kremcami (same roke), mam pa tut zapisan dober kromosom v genih
kiana,
tipkam pribl. pol počasnej, kot če mam kratke in pa tko nekak postrani pa sej se s časom navadiš!
Ah js sm pricakovala kasne carovniske nagravzne nohte glede na to kaki so komentarji od ostalih. Sam men so prav vsecni, dolzina je resda mogoc ne prakticna sam lepi so mi pa. Tut poslikave so lusne. Nc se sekirat, mene so ze stokrat spljuvalje ces da mam kicaste nohte, men so pa vsec in mi je prav vseen ce nekomu na forumu niso.
Pa sej uni slavni nohti od MsN so lepi, sam meni pac nohti dolgi 2mm pa nalakirani z prozornim lakom pac niso nic posebnega in mi ne potegnejo (na meni, da ne bo pomote) pa ce sem zarad tega kicasta tut prav.
brunett napisal/-a:Ah js sm pricakovala kasne carovniske nagravzne nohte glede na to kaki so komentarji od ostalih. Sam men so prav vsecni, dolzina je resda mogoc ne prakticna sam lepi so mi pa. Tut poslikave so lusne. Nc se sekirat, mene so ze stokrat spljuvalje ces da mam kicaste nohte, men so pa vsec in mi je prav vseen ce nekomu na forumu niso.
Pa sej uni slavni nohti od MsN so lepi, sam meni pac nohti dolgi 2mm pa nalakirani z prozornim lakom pac niso nic posebnega in mi ne potegnejo (na meni, da ne bo pomote) pa ce sem zarad tega kicasta tut prav.
ne bi se mogla bl strinjat!
SWEETprinces,
raznorazne iz lekarne (ponavad so za nohte in lase), pa premaze, pa pospeševalec itd. Mam tega za celo veeeeeliko škatlo
Enega mam s penco (kjer daš prst notr), enega navadnega- aceton in pa svinčnik. Ker pa aceton zlo izsuši noht in kožo, se je super po odstranjevanju namazat s kakšno kremco (al pa po lakiranju, če odstraniš pred novim lakiranjem)...