Horus napisal/-a:@srcica
Essentials

Malo podrobneje preberi kaj si napisala:
"ce z nekom mutis pa vidis, da ti pomeni vec, kot naj bi ti" - Torej ne ves, kolikor ti pomeni PREDEN mutis z njim, iz cesar lahko normalno razumemo da mutis s folkom s katerimi si nisi na jasnem, koliko ti pomenijo (in pod pomenijo jaz razumem potencial za resno zvezo in ne neko ljubezen dosmrtno).
Sicer pa, prvic pogledam zensko, pa vem, ali bi ji dal moznost, da se izkaze kot partnerica v resni zvezi ali ne. Ok, odlocitev traja recimo 10s, je pa dejstvo, da se ne spuscam v nek relativno intimen kontakt, dokler nisem preprican, da bi bila ona kulj kot partnerica.
Za resnega partnerja nisem kandidat ampak "sluzbo" ze mam, sicer pa primerjam z rabljenimi avtomobili vse ljudi, kar bi vedela, ce bi malcek podrobneje prebrala, kar sem napisal. Sploh pa poudarek ni bil na rabljenih avtomobilih ampak na cloveski neumnosti, cesar ocitno tudi nisi dojela.
Zenske robota pa nocem, hvala lepa. Je nemogoce sprogramirat zenski nacin razmisljanja s trenutnimi programskimi jeziki, ki vkljucujejo le in samo logiko.
Pa hvala za dobre zelje =)
aja, zdej si me pa potolažu...če pa vse ljudi primerjaš z avti, potem pa vredu

Če je neumnost človeka to, da izbere žensko, ki je mela že koga pred njim, potem je pa pravi čudež naletet na pametnega. Jah, če pa robota nočeš, mi pa že počasi zmanjkuje idej, mogoče edino zapecat kako 12 letnico da boš relativno prepričan da je še devica, sam kaj ko boš pol reku da nisi pedofil...
ti pa maš strah pred konkurenco a? če bi bla ženska samo s tabo, nebi niti vedla kaj zamuja, v nasprotnem primeru bi ti pa verjetno itak ušla
In ne, nevem kok mi človek pomeni že na začetku, pa tut če bi, pač rada sprobam če je še kej kemije (sej veš, nujna stvar da določene stvari funkcionirajo

) ampak verjemem da si ti že tok nad tem da kemije ne rabiš, to pa res nebi blo zrelo