renatka_ napisal/-a:Ne morem vrjet, da nekateri tolk neverjetno (grozljivo) serjete, da si ne upate na WC niti pr tipu.
Ni to, da bi neverjetno al pa grozljivo

renatka_ napisal/-a:Ne morem vrjet, da nekateri tolk neverjetno (grozljivo) serjete, da si ne upate na WC niti pr tipu.
jullia_ napisal/-a:Jaz bi totalno popizdila, če bi me folk na kofetu puščal samo za mizo po 15 minut in več.
jullia_ napisal/-a:Kako gre pa to, da na skretu sedite dlje kot Kralj Matjaž za svojo mizo, skupaj s filozofijo, da se gre kakat tam in takrat, ko te pač prime?
Jaz bi totalno popizdila, če bi me folk na kofetu puščal samo za mizo po 15 minut in več.
*hox* napisal/-a:renatka_ napisal/-a:Ne morem vrjet, da nekateri tolk neverjetno (grozljivo) serjete, da si ne upate na WC niti pr tipu.
Ni to, da bi neverjetno al pa grozljivo, ampak js pač ne morm, če se ne morm lepo zaklent v kopalnico in če nisem 100 %, da ne bo kdo prišeu not.
Na začetku sem imela še težave z lulanjem pri fantu, ker je mogu it vedno z mano in "stražit", da ne bi kdo od njegovih prišeu v kopalnico.
gemini napisal/-a:*hox* napisal/-a:renatka_ napisal/-a:Ne morem vrjet, da nekateri tolk neverjetno (grozljivo) serjete, da si ne upate na WC niti pr tipu.
Ni to, da bi neverjetno al pa grozljivo, ampak js pač ne morm, če se ne morm lepo zaklent v kopalnico in če nisem 100 %, da ne bo kdo prišeu not.
Na začetku sem imela še težave z lulanjem pri fantu, ker je mogu it vedno z mano in "stražit", da ne bi kdo od njegovih prišeu v kopalnico.
Zakaj pa se ne zakleneš?