Začetki zveze

Zadovolj(e)n/a v postelji.
_jaz_
Sramežljivka
Sramežljivka

Začetki zveze

Neprebrana objava Napisal/-a _jaz_ »

Živjo!
pa sm pršu sm pobrat kak nasvet za en problem :)

se mi je že večkrat zgodil, d sva začela s kako deklino, ampak potem zveza nikakor ni trajala.
ok, eno je če punca pač reče, da ji ni do tega, pa d ji je blo bl kot ne za tist večer pa potem še kdaj, za kj več pa ne. ta del mi je jasn :)

se je pa že zgodil, da se je, usaj za moje pojme, kr tko iz nenada končal... kaj ponavad tiči tuki zadi?

pa še to; pozornost: kolk je dost in kdaj je je preveč? kdaj vam je še ušeč, kdaj vas živcira?

hvala :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Začetki zveze

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

_jaz_ napisal/-a:se je pa že zgodil, da se je, usaj za moje pojme, kr tko iz nenada končal... kaj ponavad tiči tuki zadi?

Ali si spregledal znake, da z njene strani ni bilo takšnega interesa kot si mislil ali pa si jo z nečim odbil. :wink:
_jaz_
Sramežljivka
Sramežljivka

ma ja, pomoje je to... k sm mal preveč naiven pa butast pr takih stvareh pogosto, pol pa preveč prčakujem...
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

mogoče bo bolj prav, da si predober (ne pa kot si ti napisal naiven pa butast) oz. je tvoj največji problem ta, da ti točno veš kaj hočeš, tiste punce pa očitno niti ne.
da pa odgovorim na tvoje vprašanje kar se tiče pozornosti (verjetno misliš crkljanje, objemanje, lupčkanje). jst bi tko rekla- jst si ful želim take pozornosti, vendar če bi bilo tega preveč, bi celotna zadeva popolnoma izgubila pomen, tko da je mogoče kdaj boljše malo manj, kot pa malo preveč.
seveda na začetku veze je fizičnega kontakta veliko več kot po parih letih veze, ti pa predvsem svetujem, da delaš kot sam čutiš.ne se nekaj silit pri tem, če ti ni všeč, tud ne pretiravat, da stalno visiš po punci.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

na začetku bolj malo pozornosti, potem pa full velik :D :lol:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Pr men je blo kdaj, da mi je blo luštn mal bluzit, k bi pa stvar lah ratala resna, se mi pa ni dal več naprej tega pelat, ker mi takrat ni pasal met fanta, ker sm uživala v "vsej svoji svobodi", in sem se umaknla.
(mi je biu fant za mal pobluzit pa mal flirtat dost kul, za bit skupi skupi pa ni blo to čist to)

En mal bl ekstremn primer tega, kar me je odbil, je pa to, da mi je en tipo po tem, k sva se 3x v življenju vidla (1x pijana prstala skp, pol šla pa na dve pijački), začel z "love you, miss you". Khm, haaalo, verjetn ne znaš naštet petih mojih karakternih lastnosti, ti pa men, da me maš rad!? :? V tem primeru jz dobim filing, da je gospodič sam potreben neke pozornosti in da mu je vseen, koga ma "za punco", sam da bo on mel eno osebo ob sebi. Well, hvala, ampak ne.

Kar se pa na splošno tiče pozornosti - če mi bo nekdo fuuuuuul všeč, je ne bo nikol dost :), če je pa ta všečnost tko, da je pa ni, bo pa pozornosti hitr preveč.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
cami
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cami »

to jz ne vem pr tipih. vse v redu, pol pa kr izginejo. tud mi ni nc jasn :lol:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

mja, zdj se bo pa tole slišal fuuul glupo, ampak zato obstajajo tista osnovna pravila. k se jih pol naučiš, ko si neki časa samski :D

učas sm se smejala unim scenam v filmih s 3-day rules. zdej se mi zdi, da če me fant kontaktira prej ko po 2h dneh, preveč zagret. al pa da te po prvem dejtu naslednji dan pokliče 'kr tko mal'... nekak pač morš dajat vtis, da maš življenje zapolnjeno tut drgač in da je to zmenkarjenje samo pika na i. pa nekak je vse bolj zanimivo, če je neki negotovosti vključene.

verjetn je tut obratno pr fantih. recimo ženska, ki 'da' na prvem zmenku enostavno ne daje vtisa materiala za resno zvezo. tista, ki ga bo klicala 3x na dan po tem, ko sta se 2x videla, pa tudi ne.

ma, upam, da ste štekal, kaj hočm povedat, čeprov se sliš totalno trapasto. ampak je pač deu te 'igre', jebiga :)
_jaz_
Sramežljivka
Sramežljivka

aha :)
hvala za odgovore :)

pol pravte, d je normalno, če punca rab 100 let (pretirano seveda), d odpiše itd? sploh če je zaposlena še s čem? k najbrš je vm tut ene tok težko napisat sms kot nam, čeprov mormo mi največkrat prvega?

lp :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

_jaz_ napisal/-a:aha :)

pol pravte, d je normalno, če punca rab 100 let (pretirano seveda), d odpiše itd? sploh če je zaposlena še s čem? k najbrš je vm tut ene tok težko napisat sms kot nam, čeprov mormo mi največkrat prvega?

tukaj ni pravil. lahko da se dela nedostopno, lahko pa pač ni zainteresirana.

so mi pa pravila glede odpisovanja in ostalega čist mimo. sej ne da tipu kr daš na prvem zmenku, ampak a je tok težko pokazat, da ti je všeč? kdaj je treba tud prvi korak narest, se zna zelooo obrestovat, ne pa neke igrice, pravila in mešani signali... :roll: če bi mene fant, ki mi je všeč, kontaktiral naslednji dan, bi bila kvečjemu vesela in ga ne bi odje*ala samo zaradi enega neumnega 3dnevnega pravila, ki sem ga videla v filmu. sej nismo v vrtcu.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Ma, js bi mela bedn feeling, če me fant po tem k bi že bla na 1. zmenku , ne bi nsledn dan nč kontaktiru. bi dobila občutek, k d se mu nism dopadla. ne maram pa d preveč sil vame (torej d me kliče 3x na dan kr tko mal) pa da mi že na začetku veze govori kok me ma rd pa tralala, k je mal nerealno.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

ha ha, sej tok v skrajnosti se pa spet ne gre, da bi nekoga odjebal zarad tega :D
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

_jaz_ napisal/-a:aha :)

Jaz bi pa rekla takole: Kolikor ti je pač v interesu, da odtipkaš tist sms, ki ti vzame resnično malo časa...tak da, da zato nimaš časa je najslabši možen izgovor. Tako da, skoraj vedno v ozadju leži nekaj drugega, tako pri tipih, kot pri ženskah. Pa razne psihološke igrice...kao, dejmo čakat dva meseca da bomo izpadli da se nismo takoj zapalili. Dej,dej...malo morgen. Ma takega tipa ali bejbo bi jst tako na hladno postavila, ko bi se ''spomnil'' name, da mu nič ne bi bilo jasno.

Ne, to ni normalno!!! :wink:
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

joj meni je ta tema čisto brezvezna. pa sem vseeno morala nekaj natipkat.
pač to je ČIST ODVISNO.
pa brez zamere.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Kika napisal/-a:mja, zdj se bo pa tole slišal fuuul glupo, ampak zato obstajajo tista osnovna pravila. k se jih pol naučiš, ko si neki časa samski :D

učas sm se smejala unim scenam v filmih s 3-day rules. zdej se mi zdi, da če me fant kontaktira prej ko po 2h dneh, preveč zagret. al pa da te po prvem dejtu naslednji dan pokliče 'kr tko mal'... nekak pač morš dajat vtis, da maš življenje zapolnjeno tut drgač in da je to zmenkarjenje samo pika na i. pa nekak je vse bolj zanimivo, če je neki negotovosti vključene.

verjetn je tut obratno pr fantih. recimo ženska, ki 'da' na prvem zmenku enostavno ne daje vtisa materiala za resno zvezo. tista, ki ga bo klicala 3x na dan po tem, ko sta se 2x videla, pa tudi ne.

ma, upam, da ste štekal, kaj hočm povedat, čeprov se sliš totalno trapasto. ampak je pač deu te 'igre', jebiga :)

ljubezen ni igra! če ti paše naslednji dan 3x poklicati, ker tako čutiš, moraš obvezno poklicati! če je oseba nasprotnega spola taprava, bo to razumela, ji bo pasalo ter bodo ti klici pozitivni...
Odgovori