^ja zato mi je pomembno

. Tebi očitno marsikaj ni pomembno pri svojih živalih(sklepam iz tvojih dejanj) tako da ne ti meni...
Bubabiba je nekaj na pamet govorila, zato sem hotela vedet od kje njej taki podatki. To je vse. Zdaj pa naenkrat napiše, da zakaj se obesim na dve leti...

, a ona pa celo debato to zagovarja. Ah ja...
Drugače pa ja je fer, da živali omogočiš naravno starost, ampak pomembna je tudi kakovost življenja. Kaj bo mačka v svojih 15-20 letih doživela, če bo celi dan samo v hiši? Kaj ji s tem omogočaš? To je kakovostno življenje? Dvomim...moje mačke uživajo, ker se jim vidi. Pa bodo mogoče kakšno leto prej umrle, ampak bom vsaj vedela, da so uživale in se imele fajn in niso samo jedle pa poležavale v hiši. Aja pa o tem smo se tako ali tako že prepirale, pač samo tako za informacijo, če bi me hotela katera zdaj citirat in napadat zaradi tega! MOJE mnenje je to.
Zdaj se pa prosim vrnite/mo na dejansko temo.
Včeraj sem spet bila malo v zavetišču in sem se domov spet vrnila v solzah

.
Boge živalce, vseeee bi si odnesla domov če bi le lahko

. Potem pa še slišis ljudi kako pridejo gledat pse/mačke kako se pogovarjajo, da ta ni lep pes,ta je fuuul grdi, da tega pa že ne bodo imeli, ker je fuj itd. Včasih si mislim, da bi bilo boljše, da sploh ne bi začela tja hodit, ker odkar sem tam, se samo sekiram pa mi ne gredo iz glave tiste boge in nedolžne očke