Hej Feldman
Ah dej no ga lomt...če hočeš bit mal bl samozavestn bi mogu kot prvo začet nehat mislt, d si zabit in da nisi okej, da bi lahko dobu eno punco. Ko boš pršu do tega pa greš lepo dalje.
Glede same organizacije nisi edini, ki ima take težave. Verjetno bo pri vsem skupaj dost pomagalo, da si začneš delat plan tedna v planer oz. karkoli podbnega. Ko boš mel nekje na listu napisan kaj use namervaš v nekem tednu narest, boš to veliko težje prekršu, kot če si plan zamisliš samo u glavi. Mogoče bi opomnil kakega prijatelja, brata, očeta ipd. kaj imaš v nekem tednu v planu, da te opomni, če se boš zadevi slučajno hotel izogniti. Prav tako ti svetujem, da si narediš nek plan, kdaj v dnevu boš za računalnikom (ker vsaj po mojih izkušnjah je zame računalnik zlo moteča zadeva, kajti hitro me premami in potem namesto, da bi se učila surfam po netu). Kot si omenil, si naredil že en korak naprej - začel si športat. V svoj planer poleg učenja, druženja s prijatelji, pomoči doma, računalnika ipd., uključ tut to in to čim večkrat na teden.
Glede tvoje neznanske želje po punci bi ti pa svetovala samo to, da pojdi mal vn v družbo (če zdej nisi preveč hodu), na kak žur, spoznaš jo lahko tudi ob kakem športu ipd.. Naj te ne b sram prstopt do punce, saj če ne druzga boš spletel novo prijateljsko vez, ki te morda pripelje do punce. Prav tako si ne ubijaj u glavo, da nisi dovolj dober za določeno punco, kajti itak ne moreš vedt al se boš eni dopadu al ne. Vsake oči majo svojga malarja in eni boš zagotovo simpatičen. Potem pa itak ni važna samo zunanjost, ampak še vse kaj drugega, česar pa ne dvomim da nimaš. Je pa tako, da njavečkrat spoznaš neko punco, ki ti je všeč, ko najmanj pričakuješ.
Mi je pa žal zaradi tvoje mame in babice. Tvojih občutkov ne poznam, ker sama še nism tega doživela. Predvidevam, da tudi zaradi tega nisi bil preveč v družbi in spoznaval novih ljudi, čeprav bi bilo to mogoče še najbolje, ker bi tako pozabil na slabe stvari, ki so se zgodile. Prijatelji so lahko veliko zdravilo za dušo, prav tako bi bila to lahko punca, če bi jo imel. Samo saj pravim, punce ne boš dobil, če boš čakal doma in se smilil sam sebi.
Želim ti, da se fajn organiziraš, da ti rata narest šolo, ker NISI zabit (samo neorganiziran in verjetno len) in da konec koncev najdeš kako punco, ker vrjamm, d boš tako še bolj organiziran