zanima me, kakšni (ne)uspehi me čakajo na faksu, glede na to, da me študij rahlo mineva, sem pa, tako rekoč, na koncu (no, vsaj po letnikih, po izpitih pa daleeeč od tega ...) - sedaj sem se sicer spravila k sebi in ponovno delam izpite. morda lahko vidiš, če bom ostala v svoji smeri ali pa me bo zaneslo čisto drugam? sem precej zmedena okrog vsega in še vedno ne vem, kaj bi rada bila "ko bom velika"

odnos z mamo ... imava sicer svetle trenutke, ampak večino časa sem nejevoljna, čeprav ni sama nič kriva, potem pa sem zadirčna in tečna brez razloga. posledično se velikokrat skregava. še je kakšna možnost, da vse skupaj nekako popravim?
ne gre seveda brez vprašanja o ljubezni ... kakšno je/bo stanje s tem sodelavcem, ki se nekako spet vrača v moje "pogovorno" življenje? kakih 8 mesecev nazaj je precej dobro kazalo, potem pa ... se še splača sploh kaj "trudit" okrog tega ali je bolje zapreti to poglavje oziroma ohranjati kolegovstvo/prijateljstvo? a je meni usojeno življenje preživet samska in z mačkami?
hvala

Čakajo:
Trouble - 6 stran
**medyka**
Čokolada**
evonja
roxeanne
~NIA~
nepodpisana20
sHe.
Jess°
angie blue