Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

EDIT: malo sem spremenila vprašanja:

zanima me, kakšni (ne)uspehi me čakajo na faksu, glede na to, da me študij rahlo mineva, sem pa, tako rekoč, na koncu (no, vsaj po letnikih, po izpitih pa daleeeč od tega ...) - sedaj sem se sicer spravila k sebi in ponovno delam izpite. morda lahko vidiš, če bom ostala v svoji smeri ali pa me bo zaneslo čisto drugam? sem precej zmedena okrog vsega in še vedno ne vem, kaj bi rada bila "ko bom velika" :roll:

odnos z mamo ... imava sicer svetle trenutke, ampak večino časa sem nejevoljna, čeprav ni sama nič kriva, potem pa sem zadirčna in tečna brez razloga. posledično se velikokrat skregava. še je kakšna možnost, da vse skupaj nekako popravim?

ne gre seveda brez vprašanja o ljubezni ... kakšno je/bo stanje s tem sodelavcem, ki se nekako spet vrača v moje "pogovorno" življenje? kakih 8 mesecev nazaj je precej dobro kazalo, potem pa ... se še splača sploh kaj "trudit" okrog tega ali je bolje zapreti to poglavje oziroma ohranjati kolegovstvo/prijateljstvo? a je meni usojeno življenje preživet samska in z mačkami?

hvala :wink:

Čakajo:

Trouble - 6 stran
**medyka**
Čokolada**
evonja
roxeanne
~NIA~
nepodpisana20
sHe.
Jess°
angie blue
piškotek* - vseeno mi je kateri mi odgovori - stran 11
lillchy - čaka bika - stran 11
motorola stran 12 (za natašo)
Zadnjič spremenil motorola, dne 17. Jun. 2009 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
x_tmaLa_x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a x_tmaLa_x »

Mene pa zanima,kko mi kaže kej glede zdravja..če se mi bo ratal sami pozdravt al bom mogla jet na operacijo(oziroma nekej podobnega temu,pač uničenje organa). Pol me pa še zanima u zvezi z ljubeznijo.Če je kkšna možnost, da bi bla kdaj s temu fantom ki mi je zelo všeč skupi,on je od brata prjatu,zato si nč ne upam narest, sam se mi zdi da je naklonjenost obojestranska.

Čakajo:

Trouble - 6 stran
**medyka**
Čokolada**
evonja
roxeanne
~NIA~
nepodpisana20
sHe.
Jess°
angie blue
x_tmaLa_x -stran 12(za natašo)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

Trouble napisal/-a:Waaaaw, res dobra tema :] :zustimm: noro!! :)

Js bi tud neki uprašala :oops:
* ljubezen (je to to?)
* fax..

Hvala za odgovor :respekt:

Uh, trouble te ji bilo med vsemi temi posti najti, trouble :lol:

Si se pozabla vpisat na seznam takoj ko si postavila vprašanje, potem pa si se zelo fair vpisala naknadno na zadnje mesto, ne?

Evo,

Ljubezen:

Uf, toliko časa si čakala na vrsto, da je bilo verjetno takrat, ko si vprašanje zastavila še vse super in obetajoče, ampak zdaj se pa že prav na nevihte pripravlja. Te so pravzaprav že tukaj. Stagnacija. Zveza se ne razvija. Veliko je razmišljanja okoli tega, ampak so stvari, na katere nimaš ravno vpliva. Po kartah sodeč je mogoče, da se v vajino razmerje vpletajo neke tuje energije (njegovi ali tvoji prijatelji, bližnji? ... neke zoprne, morda celo preračunljive energije). Imata sredi teh črnih kart tudi karto usode, sonca. Se v roku naslednjega meseca odloči, kako se bodo stvari obrnile, se pa tudi potem stvari ne obrnejo takoj na bolje. Skratka: v tem razmerju imaš pred sabo nekaj zoprnih mesecev, čez slabe pol leta pa si/sta (če zdržita vse tole (tudi nek preizkus trikotnika, ljubosumja) sta, če ne pa samo si) ven iz tahudega. Po naslednjih petih mesecih se v ljubezni odpre (tako ali drugače).

Faks:

Panika bo samo, če v kratkem, v nekaj tednih, ne obrneš svojo ploščo. Malo preveč te vleče družba ('žabe pa ni težko spravit v vodo, ne?') stran od knjig (no, je pa tudi mogoče, da karta kvartopircev tudi namiguje na to, da se zanašaš na kakšna plonkanja in podobno, če se, bodi v naslednjih tednih previdna, da te ne dobijo).

Stvari so doslej še nekako šle, ampak zagotovo ne brez težav. Imaš pa v prihodnje tri ugodne mesece, se bo pa treba angažirat (pa sploh ne z veliko muke, ker ti bo šel ali zelo na roke nek tvoj dar, talent, sposobnost (karta darila) ali pa boš enostavno dobila priložnost iz okolja). Skratka, spelješ, ampak bo treba malo presekati (karta smrti) z 'grdimi' razvadami.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

VRSTNI RED

Punce se same dopišete, ker je tem, ki odgovarjajo težko slediti in potem še updejtati seznam!

Po novem dopišite, če imate posebno željo (npr. da vam vedežuje prav trenutno aktiven 'vedeževalec'), pa če se le da tudi na kateri podstrani ste oddale svoje vprašanje.

Čakajo:

**medyka** 6 stran
Čokolada**
evonja
roxeanne
~NIA~
nepodpisana20
sHe.
Jess°
angie blue
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nepodpisana20 »

Čakajo:

**medyka** 6 stran
Čokolada**
evonja
roxeanne
~NIA~
nepodpisana20 - stran 8
sHe.
Jess°
angie blue
angie blue
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a angie blue »

**medyka** 6 stran
Čokolada**
evonja
roxeanne
~NIA~
nepodpisana20 - stran 8
sHe.
Jess°
angie blue- stran 10 vseeno kdo odgovori
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jess° »

**medyka** 6 stran
Čokolada**
evonja
roxeanne
~NIA~
nepodpisana20 - stran 8
sHe.
Jess° - stran 9 - za Nataso
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

**medyka** napisal/-a:Super tema! Pohvale še iz moje strani. Mene pa zanima:
*ljubezen, sedaj sva imela malo težav, kako bo naprej? Nama bo v prihodnje uspevalo? Ima prihodnost najina zveza?
*služba, bova kmalu dobila službo, da se bova lahko skupaj vselila?
*zdravje, kako kaže v prihodnje?
Hvala! :)

Natasa* napisal/-a:Čakajo:

andreyac
lakeesha
Yummylicious
Barbi78
softTouch
Tamceek
rubencita
Lastovica
FuckedUpKid
Fallen
andreich
_*Jagoda*_
aymee
Trouble
**medyka**

No pa smo pri tebi medyka. No zelo posebn nik kr nekam me spominja na meditacijo. No pa poglejva ki preavi ciganka za tebe. Upam ker je datum že kr star, da ti bo odgovor kaj pomagal.

Ljubezn V preteklosti je opazit kr nekaj težav. Misli so vas zavajale in se kr nekam nista mogla uloviti. Ogromno si premišljevala o vajini prihodnosti in vajinem odnosu. To te je privedlo k premisleku in čakaš kaj bo prihodnost prinesla. To naj bi trajalo nekje dva meseca mogoče laj več v bistvo nekje v petriodi dva, To pa ti bo prineslo odgovor in mislim da bo ta zveza kr ostala in bo kr plodna. Mogoče pa ne bo večna in lih po tvojih željah.

Služba Ta je na vidiku vendar ne tako kmalu bo pa v tem letu. Pri iskanju službe se ti kaže nekaj težav kjer so vmešana še kaka oseba. Se ti pa obeta služba ki te bo veselila in boš v njej blestela.

Zdravje
To ti bo služilo in ne rabiš skrbet. Opozoru pa bi te, da ne gojiš kakih zamer ker to so glavni vir bolezni.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Čokolada** napisal/-a:Še jaz.:)

Mene pa zanima:
~Ljubezen: nasplošno, kdaj prihaja več sreče in če bo s fantom, ki mi je sedaj ušeč bilo kaj več kot prijateljstvo.Bova kdaj par?

Že vnaprej hvala.:)

Čakajo:

andreyac
lakeesha
Yummylicious
Barbi78
softTouch
Tamceek
rubencita
Lastovica
FuckedUpKid
Fallen
andreich
_*Jagoda*_
aymee
Trouble
**medyka**
Čokolada**

Draga čokolada sn ciganke prašal pa mi pravijo tako.

S fantom mata kr precej uradn ne pa ljubeznski odnos. Ne vidim tiste srčne energije ki te spreleti in požene v obraz kri da zrdeči. Nekaj težav boš mela z nim in jih boš morala sama rešit ppotem pa je napočil tvoj čas sreče v ljubezni. Lahko bo prišel nekdo ki ti bo pisan na kožo al pa bosta z temle spremenila odnos, ki ti bo prinašal srečo. Čas in kdo bo je pa povsemv tvojih rokah in sama jih boš morala rešit. V tebi se skriva strah ali pa neodločnost.

Lep dan
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Nov. 2010 7:30, skupaj popravljeno 1 krat.
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

bik napisal/-a:
keri napisal/-a:Bik mene pa zanima ljubezen pa služba.

Vnaprej hvala za odgovor. :)

No upam če odgovorim kar je meni naslovljeno in upam da mi noben ne bo zameril. Ne vem pa kaj bomo z vrsto nardili.

Pa naj gre tako Keri. V ljubezni prekrasno piše se ti in zato ni treba met skrbi. Če pak zašepalo bo boš ti te stvari kr hitro pošlihtala. Še posebno če je kaki svetlolasec. hehehehe

Služba tu pa maš srčno željo in si jo izpolnjuješ. Ne vidim nobene ovire ali večje prepreke. Sem pa kje te malo na skrivaj probajo vendar ovire dobro premaguješ.

Vidim da si pozitivna in zagnana.

Pa lep pozdrav

Bik, vidim da si spregledal moje vprašanje.....vem da si mi že odgovoril, ampak bi te prosila, če mi lahko glede ljubezni poveš kaj bolj konkretnega.....v tistih tvojih besedah glede ljubezni se ne najdem......

Hvala :)
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

keri napisal/-a:
bik napisal/-a:

No upam če odgovorim kar je meni naslovljeno in upam da mi noben ne bo zameril. Ne vem pa kaj bomo z vrsto nardili.

Pa naj gre tako Keri. V ljubezni prekrasno piše se ti in zato ni treba met skrbi. Če pak zašepalo bo boš ti te stvari kr hitro pošlihtala. Še posebno če je kaki svetlolasec. hehehehe

Služba tu pa maš srčno željo in si jo izpolnjuješ. Ne vidim nobene ovire ali večje prepreke. Sem pa kje te malo na skrivaj probajo vendar ovire dobro premaguješ.

Pa lep pozdrav

Bik, vidim da si spregledal moje vprašanje.....vem da si mi že odgovoril, ampak bi te prosila, če mi lahko glede ljubezni poveš kaj bolj konkretnega.....v tistih tvojih besedah glede ljubezni se ne najdem......

Odgovoril sem te ker me sprašuješ nasplošno in odprle so se mi tako lepe karete ki ti napovedujejo lepo prihodnost v ljubezni, na kateri se bodo pokazale težave vendar jih boš lahko premagovala. Predlagu bi ti pa tako če misliš na kaj bolj konkretnega postavi uprašanje in bova takoj pogledala. Moraš pa bit zanimiva oseba polna energije in mislim, da tudi odločna.

Na voljo sm ti vsak trenutek pa lep dan
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

Jaz sem pred časom že imela eno vprašanje in mi je Nataso zelo dobro odgovorila, tak da mam zdaj za Nataso* s5 novo vprašanje :P
Moje vprašanje: Zanima me glede enega fanta, ki je že dalj časa prisoten v mojem življenju in me zanima, če se bo med nama razvilo kaj več ali je boljše, da pustim vse skupaj in grem naprej.

**medyka** 6 stran
Čokolada**
evonja
roxeanne
~NIA~ stran 8
nepodpisana20 - stran 8
sHe.
Jess° - stran 9 - za Nataso
Tamceek - stran 12 (za Nataso*)
..just wanna dance, wanna go insane...
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

bik napisal/-a:
keri napisal/-a:
bik napisal/-a:

Pa lep pozdrav

Odgovoril sem te ker me sprašuješ nasplošno in odprle so se mi tako lepe karete ki ti napovedujejo lepo prihodnost v ljubezni, na kateri se bodo pokazale težave vendar jih boš lahko premagovala. Predlagu bi ti pa tako če misliš na kaj bolj konkretnega postavi uprašanje in bova takoj pogledala. Moraš pa bit zanimiva oseba polna energije in mislim, da tudi odločna.

Hmmmm....bolj konkretno......s fantom imava recimo že ena 2 meseca nonstop ena nesoglasja.....par dni je o.k pol pa spet kreg.....zanima me, če se mi v bližnji prihodnosti obetajo bolj ˝mirni˝časi, obdobje harmonije pa to..... :D Pa zanima me glede skupne selitve.....letos, drugo leto, če sploh..?

Tenk ju :)
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

keri napisal/-a:
bik napisal/-a:
keri napisal/-a:
bik napisal/-a:

Pa lep pozdrav

Hmmmm....bolj konkretno......s fantom imava recimo že ena 2 meseca nonstop ena nesoglasja.....par dni je o.k pol pa spet kreg.....zanima me, če se mi v bližnji prihodnosti obetajo bolj ˝mirni˝časi, obdobje harmonije pa to..... :D Pa zanima me glede skupne selitve.....letos, drugo leto, če sploh..?

Tenk ju :)

Res maš dobre karte. Karkoli sprašuješ mi pokaže lep zaključek. Morda je pa to učna pot, ki jo morata prehodit, da bosta potem zaživela v harmoniji. Bi pa povdaru na še eno možnost lahko ti je nakazana pot z novim partnerjem, ki ti že stoji ob rami pa se tega zavestno ne zavedaš ali pa tega nočeš sama sebi priznat. No karkoli je svoj mir bi morala v kratkem dočakat.

Kar se tiče selitve je pa kr malo zapleteno. Tu znajo še nastati težave in kaže na kasnejši čas. To je okoli devet mesecev. Tu se ti kaže kr ena druga rešitev kot jo imaš sedaj v mislih. No kr kaže na prihodnje leto in to bi reku kako družbeno stanovanje. Na žalost vse visi na tebi in ti maš to moč, da stvari spraviš v tred.

Upam da si z odgovorom zadovoljna.
Odgovori