s čim zdržite na partijih?
-
- Cosmopsiho
Dita- napisal/-a:imam veliko zalogo poletnih majčk in srajčk, ki so bile po večini kupljene prejšno poletje, jz pa sem med zimo shujšala za mal manj kot 10 kg in mi je vse preveliko smile majčke so zelo lepo ohranjene, nekatere sploh niso bile nošene.
Vsa oblačila so XS al pa S
Tole sm čist slučajno prebrala v Malih Oglasih in takoj pomislila, da je tuki neki narobe in glede na to, da vidim da si zagovornica drog, zdej vem kaj je problem. Tole je še en učinek plesnih drog pač, verjetno moraš zdej kupovat že na otroškem oddelku.
Nazaj na temo:
Včasih spijem kakšen kozarec vina, v puberteti sem probala tud travo, se ga parkrat tako nalila, da sm bruhala celo noč ipd. pa me je minilo oz. sm mal odrasla pa ugotovila, da me noben ne bo resno jemu pjano oz. zadeto.
LoL ahahahah
Ja hvala bogu da ti zravn tega da uživaš, še kaka kila dol prbije. Sej tud če redno pohaš, si lačen skor zmer, ampak zrediš se pa ne
Sicer pa, jst mam tud majčke S pa sm deleč od tega da bi bla presušena. Učasih tud XS, odvisno od modela pa kje kupujem. Sicer pa sploh ne vem, od kje si jemljete pravico citirat vn iz malih oglasov in limat v druge teme brez vprašanja

Ja hvala bogu da ti zravn tega da uživaš, še kaka kila dol prbije. Sej tud če redno pohaš, si lačen skor zmer, ampak zrediš se pa ne

Sicer pa, jst mam tud majčke S pa sm deleč od tega da bi bla presušena. Učasih tud XS, odvisno od modela pa kje kupujem. Sicer pa sploh ne vem, od kje si jemljete pravico citirat vn iz malih oglasov in limat v druge teme brez vprašanja

If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
KiLLyKa napisal/-a:LoL ahahahah![]()
Predvsem je to super, če imaš že prej številko xs.
Jaz na žurkah ponavadi pijem vino ali pivo, žgane pijače mi nekako niso všeč (dobro, kakšne borovničke za presekat). Droge pa niso zame.
Sej sm dopisala še neki zravn
Moje kolegica je mejhna pa ma normalno postavo ni presušena pa fura XS cunje. Pa kaj zdej? Pa tud če shujša kako kilco še vseen ni shirana, ampak ma normalno postavo. Pa tud vse več firm dela cote večje, kot so ble učash. Gor ma pa vseen S. Ker vem da sm ene ultra oprijete ozke skor neraztegljive hlače v tallyu gledala sm rabla m. Ko sm naslednjič pršla po kavbojke k niso ble nevemkaj raztegljive (isto kot prejšnje pač) sm pa S mogla vzet...(in ne nism shujšala vmes).

Moje kolegica je mejhna pa ma normalno postavo ni presušena pa fura XS cunje. Pa kaj zdej? Pa tud če shujša kako kilco še vseen ni shirana, ampak ma normalno postavo. Pa tud vse več firm dela cote večje, kot so ble učash. Gor ma pa vseen S. Ker vem da sm ene ultra oprijete ozke skor neraztegljive hlače v tallyu gledala sm rabla m. Ko sm naslednjič pršla po kavbojke k niso ble nevemkaj raztegljive (isto kot prejšnje pač) sm pa S mogla vzet...(in ne nism shujšala vmes).
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
^ ja itaq...
zdj si tiste "tapridne" predstavljajo, da se okol šeta okostnjak,
in seveda je vseskupi posledica droge...
zdj si tiste "tapridne" predstavljajo, da se okol šeta okostnjak,
in seveda je vseskupi posledica droge...

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
- Cosmopsiho
KiLLyKa napisal/-a:Sicer pa sploh ne vem, od kje si jemljete pravico citirat vn iz malih oglasov in limat v druge teme brez vprašanja
Sicer se mi ne da komentirat tistega, kar je LovelyM napisala oz. citirala, ne vem pa, od kdaj in s kakšnim razlogom ne bi smel nekdo citirat tekst neke druge osebe iz druge teme?

Teme v malih oglasih se zaklenejo in jih sploh ne morš citirat nikamor. Niti nč napisat. Torej je že z razlogom.
Tedva pa ŠE nista bla zaklenjena in pač se mi ne zdi prov.
Tedva pa ŠE nista bla zaklenjena in pač se mi ne zdi prov.
Zadnjič spremenil KiLLyKa, dne 22. Maj. 2009 17:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka