z letalom
- *zverinica*
- Kofetarica
men je pa ravn pr adriji najbl zanič hrana (no na srečo sm z njimi letela sam enkrat pa še to že en cajt nazaj, ker majo druga letališča veliiiik bolj ugodne lete), najboljša do zdej je bla pa pr Lauda Air k smo takoj po vzletu dobil šampanjec, potem pa nekj ful dobrega za jest
pa kava mi je zmer na letalu všeč, vsaj pr Lufthansi pa Laudi

Jaz letim iz Münchna do Kaira in potem iz Kaira v Nairobi. Za Egypt air si mislim, da bo še kr udobno letalo, čeprav ne vem, samo, kaj me pa čaka potem iz Kaira v Nairobi pa nimam pojma. Upam, da samo stojimo v Kairu in gremo z istim avionom dalje.
Sej če greš na te kratke relacije, kot so Ljubljana - London, Rim, itd. je vseen če komot sediš al ne, sam ti daljši leti pa ne vem, še nisem dlje potovala kot uro in pol.

Sej če greš na te kratke relacije, kot so Ljubljana - London, Rim, itd. je vseen če komot sediš al ne, sam ti daljši leti pa ne vem, še nisem dlje potovala kot uro in pol.
- Skrat potepuh
- Debatorica
- Kraj: Gorenjska
HuDoBa napisal/-a:kako pa kaj ve premagujete pritisk v ušesih med letenjem? ker vem, da mam jaz ful probleme s tem in si skoraj čeljust izpahnem tekom leta ker tako zelo žvečim tisti čigumi sam, da se mi ne bi pritisk v ušesih ustvaril. zato pa me je groza, da bi mogla letet npr prek oceana...bi umrla do tja no...
Js sm prvič čist normaln letela, s pritiskom ni blo težav - mal sm zazehala, pa je blo. To je bil kratek, nizek let. Pol smo šli pa čez Atlantik in greš itak precej visok... No in pr pristajanju - auuuu! Mene je tko glava bolela d sm bla čist na konc. Tiščala sm jo med kolena, stiskala z rokami, da bi bolečina popustila, usta na široko odprta, poskušala sm uno ko zamašiš nos, pa pihnaš,... Ma vse... Sam je tok presnet bolel d nism mogla nč. Brat k je sedel zravn mene me je sam gledu, k ni mogu nč narest. Grozn je blo, vem še d sm začela jokat in se (potihem) dret, stiskala sm zobe, solze pa so lile... Sm rabla precej cajta d sm se umirila in d se je izbolšal.
Za nazaj pa spet kot da ne bi blo nč.
Ne vem zakaj, nimam pojma, ker sm bla edina k se ji je to zgodil.
Ampak še zmer mi je letenje ena najboljših stvari! Oooo, sam še dober mesec pa bom spet gor in ne bom sam gledala množice avijonov od spodaj!!

Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
^^ja isto se je meni zgodilo na letu v/iz španije, ker sem zaspala med vzletom in sem pol skoraj izdihnila tistih 30 minut do pristanka ko sem se zbudila...in v takem primeru ne moreš nič...sem pa razmišljala, da bi enkrat stevardeso vprašala kako se one spopadajo s tem...mislim, ker jaz bi umrla, da bi pri vsakem letu blo tak no....
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
- *zverinica*
- Kofetarica
zadnč smo se na šihtu pogovarjal in je sodelavc reku, da je imela njegova hčerka (6 mescov je stara) ful probleme z ušesi na letalu in je jokala kot nora...potem je pa stevardesa pršla pa ji prnesla 2 lončka, v vsakem pa v vročo vodo namočeno cunjo in ji to dala na ušesa, pa je tamala takoj utihnla
je rekla stevardesa, da nima pojma zakaj ej to dobr ampak da so pogruntale, da zadeva deluje

Kje pa se dobi te vrčke, v katere daš tekočin, ki jih imaš s sabo v ročni prtljagi?
Nekako mi ni do tega, da bi to na letališču prelagla v vrečke stvari, ker kolker sem štorasta, bi mi vse mimo padalo po tleh
Nekako mi ni do tega, da bi to na letališču prelagla v vrečke stvari, ker kolker sem štorasta, bi mi vse mimo padalo po tleh

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Mene je isto nazadnje ko smo letel na Djerbo. Pa sem letela že 3x do zdej, pa ni blo niti enkrat približno tok hudo kukr zdej za naprej do Djerbe. Mogoče zato ker smo sedel spredi, sam sej, sem sedela že prej nekak podobno. Torej, ko smoz ačel rpistajat sm skor umrla, toukla sem se po ušesih, zehala, odpirala usta, mene je pa not kr trgal, res, tok, da sm misnla da bom šla u jok
amapk sej potem ko smo pršl dol, sm se tok zamotla k sm bla tok excited, da je blo use ok, razn pol k mi je tok počl u bobnčku da joj 

-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
Je kdo že kdaj kupil letalske karte preko eDreams? Ponavadi kupujem karte direktno od letalskega prevoznika, zdaj pa sem slučajno našla to stran in se mi zdi super, ker ti najde vse lete za željeno destinacijo.
Zanima pa me še sledeče: pri enem letu je na mestu, kjer je drugje napisan letalski prevoznik, napisano Offer. Na googlu o tem nisem našla nič pametnega, tako da me zanima, če je to tudi kakšen letalski prevoznik ali kaj drugega.
Zanima pa me še sledeče: pri enem letu je na mestu, kjer je drugje napisan letalski prevoznik, napisano Offer. Na googlu o tem nisem našla nič pametnega, tako da me zanima, če je to tudi kakšen letalski prevoznik ali kaj drugega.
HASTA LUEGO
Na to sem zadnjic naletela: http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2976717
Drugac pa js kupujem prek www.opodo.de, men vedno najde najugodnejse ponudbe, pa kul so in varni.
Drugac pa js kupujem prek www.opodo.de, men vedno najde najugodnejse ponudbe, pa kul so in varni.