Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

ja jaz se opravicujem, sam mene je bolj natasa prepričala kokr sem brala njene odg pa pohvale punc... bik brez zamere prosim.. lep dan tud vam :)
Delphinidae
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Delphinidae »

Imam vprašanje in to za bika.

Mi je všeč, ker je jasen in jedernat, ker se ne sekira, ker se mi zdi, da ve, kaj dela, pa tud ... manjša čakalna vrsta je pri njem :D

1. Ljubav. V nekem čudnem razmerju sem že dalj časa (mi je najboljši prijatelj že leta, začela sva kot ljubimca, po novem sva spet, ampak da bi se pa lahko reklo, da sva par, to pa nekako ne morem, sploh pa - a moram? - še dobro, da sva po svoje oba čudaka. Kaj vidiš?

SEZNAM ZA BIK-a

Delphinidae
Če bi storili vse, česar smo sposobni, bi presenetili sami sebe.
andreich
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a andreich »

bik napisal/-a:
andreich napisal/-a:Še jaz, prosim :hallo: (pa super je ta vedeževelnica, vse pohvale!)

1. Ljubezen. Zanima me ali se mi obeta kaj resnega. Do sedaj še namreč nisem imela kakšne resne zveze, kljub temu da so že bile priložnosti (na fantih vedno najdem ˝napake˝).
2. Šola. Zanima me prehod v septembru (rada bi spremenila način študija, pa ne vem če mi bo uspelo).

Hvala že vnaprej! :wink:

sončk napisal/-a:pozor!

Vsaka, k postavi vprašanje, nej se doda na seznam, da ne bo tok zmede. Če se ne boste dale na seznam, vm ne bomo vedeževale :P

To je pa seznam tistih, k morjo še dobit odgovor.

[b]andreich

No pa probajmo ki povedat ki napisat.

1. V ljubezni se ti trenutno ne obeta nič kaj resnega čeprav si to močno želiš. Je pa na dolgi rok vse možno in to je pod enim pogojem. Tu mi kaže se tvoja popolnost in idealnost. Pa kot si sama napisala, da najdeš same napake kar se v kartah dobro vidi. Zavedat se moreš, da partnerji ki ti hodijo naproti so tvoje zrcalo in kažejo na tvoje slabosti. Je pač tako ko boš ti pri tebi to pošlihtala ti bojo naproti hodili drugačni partnerji.

2. Seveda ti bo uspelo spremenit način študija in to bo dobro zate čeprav bo vmes prišlo nekaj manjših težavic vendar s tvojo energijo jih boš z lahkoto premagala.

lep dan pa upam da ni kasno za odgovor.

Hvala ti...mislim da ti je kr ratal :wink:
Bom probala nardit neki na tem :oops:
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

Delphinidae napisal/-a:Imam vprašanje in to za bika.

Mi je všeč, ker je jasen in jedernat, ker se ne sekira, ker se mi zdi, da ve, kaj dela, pa tud ... manjša čakalna vrsta je pri njem :D

1. Ljubav. V nekem čudnem razmerju sem že dalj časa (mi je najboljši prijatelj že leta, začela sva kot ljubimca, po novem sva spet, ampak da bi se pa lahko reklo, da sva par, to pa nekako ne morem, sploh pa - a moram? - še dobro, da sva po svoje oba čudaka. Kaj vidiš?

SEZNAM ZA BIK-a

Delphinidae

Malo premešal in jih postavil. Kako se vse vidi v kartah ne moreš verjet. Vajin odnos lahko obstaja vendar ne bo nikoli pravi. Sicer bliža se trenutek tvoje odločitve da rešiš sebe in tvoj jaz. Imaš ljudi okoli, ki ti hočejo pomagat vendar to moraš storit sama in ne bo lahko ta korak naredit. Predvsem pa bodi poštena do sebe in napravi kar ti srce veli. Skratka ne vidim dobre prihodnosti ker je tu odvisnost od odnosa in ogromno igranja.

Lep pozdrav
lillchy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lillchy »

js bi tut prosla bika, da mi pogleda v karte:)

zanima me ali imava kaj možnosti za resno zvezo in seveda kakšna so njegova čustva do mene:)

pa še za fax me malo zanima, mi bo uspelo nardit vse izpite do konec junija ali mi bo kakšen delal probleme?

hvala:)
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

Bik mene pa zanima ljubezen pa služba.

Vnaprej hvala za odgovor. :)
Delphinidae
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Delphinidae »

bik napisal/-a:
Delphinidae napisal/-a:Imam vprašanje in to za bika.

Malo premešal in jih postavil. Kako se vse vidi v kartah ne moreš verjet. Vajin odnos lahko obstaja vendar ne bo nikoli pravi. Sicer bliža se trenutek tvoje odločitve da rešiš sebe in tvoj jaz. Imaš ljudi okoli, ki ti hočejo pomagat vendar to moraš storit sama in ne bo lahko ta korak naredit. Predvsem pa bodi poštena do sebe in napravi kar ti srce veli. Skratka ne vidim dobre prihodnosti ker je tu odvisnost od odnosa in ogromno igranja.

Lep pozdrav

Hvala.

Sej drži - niso stvari ravno čisto čiste ... Do zdaj je šlo, kakor je šlo, bolj ali manj po moji zaslugi, tako da čist verjamem tudi glede odločitve - če kdo, bom odločitev sprejela jaz. Kdo pa drug?
Če bi storili vse, česar smo sposobni, bi presenetili sami sebe.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

keri napisal/-a:Bik mene pa zanima ljubezen pa služba.

No upam če odgovorim kar je meni naslovljeno in upam da mi noben ne bo zameril. Ne vem pa kaj bomo z vrsto nardili.

Pa naj gre tako Keri. V ljubezni prekrasno piše se ti in zato ni treba met skrbi. Če pak zašepalo bo boš ti te stvari kr hitro pošlihtala. Še posebno če je kaki svetlolasec. hehehehe

Služba tu pa maš srčno željo in si jo izpolnjuješ. Ne vidim nobene ovire ali večje prepreke. Sem pa kje te malo na skrivaj probajo vendar ovire dobro premaguješ.

Vidim da si pozitivna in zagnana.

Pa lep pozdrav
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

VRSTNI RED

Punce se same dopišete, ker je tem, ki odgovarjajo težko slediti in potem še updejtati seznam!

Po novem dopišite, če imate posebno željo (npr. da vam vedežuje prav trenutno aktiven 'vedeževalec'), pa če se le da tudi na kateri podstrani ste oddale svoje vprašanje.

Čakajo:

_*Jagoda*_ stran 5
aymee - čaka Natašo* - stran 5
Trouble
**medyka**
Čokolada**
evonja
roxeanne
~NIA~
nepodpisana20
sHe.
Jess°
angie blue
piškotek* - vseeno mi je kateri mi odgovori - stran 11
lillchy - čaka bika - stran 11
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

_*Jagoda*_ napisal/-a:Lep pozdrav!
Mene pa zanima če nama bo s fantom še dalje uspevala najina zveza? Če bom lepo izpeljala letnik ali bom imela pri tem kake težave? Pa če bom v prihodnosti imela kakšne pevske priložnosti?
Hvala

Ljubezen:

Iz bližnje preteklosti hodijo v odnos še malo zoprne energije, ki spodbujajo energije ljubosumja, kar je mogoče problem tudi te dni. Tu bi bilo treba kaj naredit, ker po nepotrebnem zastruplja ta odnos. Prav karte sedanjosti nisi ravno najboljše, je pa zadeva prehodna in se v roku tedna ali dveh stvari izčistijo in umirijo, vidva pa bolj povežeta. Nekaj težav tudi za prihodnje mesece nakazujejo še karte zaskrbljenosti, pa tudi občutek, da se stvari ne razvijajo, pa občutek, da je nekdo prikrajšan ... Ne vem zakaj, ampak zdi se mi, da bi bil lahko odnos boljši, če tebe ne bi občasno tako zelo skrbelo (včasih za nič). Mogoče bi se morala malo osrediščiti, pa tudi povezati navzven še z drugimi ljudmi ... nikar si ne dovoli 'viseti' samo na enem človeku.

Šola:

Čisto brez težav ne bo oz. do pred kratkim res ni šlo. Se pa te verjetno že počasi umikajo. Karta obžalovanja v sedanjosti kaže, da si mogoče nezadovoljna s trenutnim stanjem (in imaš prav: zaslužiš si več, ampak zdaj je kar je), zadevo pa vendarle spelješ do zadovoljivega konca. Ko bo najbolj kritično, ti bo nekdo pogledal tudi skozi prste (karta nenadne sreče), kar bo jasno dobrodošlo.

Petje:

Zaenkrat je ta tvoja želja (projekt, talent) v stagnaciji, pa tudi okoliščine še niso čisto zrele. Se zdi, da ti veliko energije ta trenutek jemlje 'srčni fant', pa tvoje sicerjšnje obveznosti (delo, šola), ampak v prihodnjih mesecih imaš možnost spoznati nekaj ljudi, ki bi ti lahko pomagali (z nasveti, s spodbudo, s pravimi poznanstvi ...). Na tem področju se ti po malem odpre čez tri do štiri mesece, še prej (čez dva meseca) pa te čaka resno soočenje s sabo: sprejeti boš morala odločitev (karta sodnika), ki bo aktvirala tvojo voljo. Ker šele tam, kjer je volja, se najde tudi pot! Ko se boš torej odločila, da nekaj boš, ker si to res in najbolj želiš, se ti bo zagotovo odprlo (karta usode in nenadne sreče skupaj)!
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

VRSTNI RED

Punce se same dopišete, ker je tem, ki odgovarjajo težko slediti in potem še updejtati seznam!

Po novem dopišite, če imate posebno željo (npr. da vam vedežuje prav trenutno aktiven 'vedeževalec'), pa če se le da tudi na kateri podstrani ste oddale svoje vprašanje.

Čakajo:

aymee - čaka Natašo* - stran 5
Trouble
**medyka**
Čokolada**
evonja
roxeanne
~NIA~
nepodpisana20
sHe.
Jess°
angie blue
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

bik napisal/-a:
keri napisal/-a:Bik mene pa zanima ljubezen pa služba.

No upam če odgovorim kar je meni naslovljeno in upam da mi noben ne bo zameril. Ne vem pa kaj bomo z vrsto nardili.

Pa naj gre tako Keri. V ljubezni prekrasno piše se ti in zato ni treba met skrbi. Če pak zašepalo bo boš ti te stvari kr hitro pošlihtala. Še posebno če je kaki svetlolasec. hehehehe

Služba tu pa maš srčno željo in si jo izpolnjuješ. Ne vidim nobene ovire ali večje prepreke. Sem pa kje te malo na skrivaj probajo vendar ovire dobro premaguješ.

Vidim da si pozitivna in zagnana.

Pa lep pozdrav

Bik hvala za odgovor........zanima me samo ker si napisal glede ljubezni da bo vse super.....kaj si lahko bolj konkreten, ker jaz nisem neki optimistična kar se tega tiče.....

Hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: a

aymee napisal/-a:zivjo... jaz sem ze pisala da me zanima ljubezenska situacija, je mozno da se z bivsim fantom pobotava...in kako se bo nasplosno odvijalo stanje pri meni..najlepsa hvala :)

evo, aymee (hvala za zaupanje, čeprav si me z njim spravila v zadrego, pa upam, da tvoje čisto preveliko zaupanje vame sploh upravičim :wink: )

Ljubezen:

Polpreteklo obdobje, sedanjost in bližnja prihodnost so na ljubezenskem področju precej zablokirane. Karta lopova, sovražnika in hrepenenja kažejo na strahove, neke nelepe, skrite strasti, predvsem pa nekaj obžalovanja in hrepenenja, pogrešanja. Sredi teh temnih, zoprnih kart pa se sveti karta ljubezni. Ta je še zelo živa, ampak zaradi spleta okoliščin ne pride čisto do izraza (ampak saj ti veš, da med vama še naprej je nekaj močnega). Naslednji tedni, meseci bodo (karta svečenika) na tem področju posvečeni nekakšni kontemplaciji (osrediščanju, pomenku sami s sabo, soočenju s sabo, umirjanju ...) in po kartah, ki sledijo, se mi zdi, da se ti iz te situacije odlično pobereš: karta vdovca za naslednji mesec (verjetno že sredina junija in kasneje) kaže, da to, da bi se nekaj, kar je minulo, lahko vrnilo (a v drugačni obliki kot pred tem) in karta veselja v paru, druženje, novi začetki ... namiguje na novo razmerje. S kom? Po teh kartah sodeč bi lahko bil: ali kakšen bivši, lahko pa tudi kdo, ki mu doslej nisi dala možnosti, a ga že poznaš ... točno ta trenutek ne vem (če bi kaj rekla, bi samo ugibala, kar pa seveda ni v redu, in mogoče ne vem tudi zato, ker ni prav, da se ti pove - bi s tem preveč vplivala nate in tvoje odločitve, česar se pa ne sme), zato se enostavno pusti presenetit. To kar bo, pa bo gotovo lepo ...
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

VRSTNI RED

Čakajo:

Trouble - 6 stran
**medyka**
Čokolada**
evonja
roxeanne
~NIA~
nepodpisana20
sHe.
Jess°
angie blue
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

hvala natasa, upam da se res kaj lepega pokaze :)
Odgovori