Mene pa zanima, koliko se v vaše odločitve, življenje itd nasploh vtikujejo starši?
se še kar utikujejo, ma ne na tisti nadležn način.. ok, včasih tudi na nadležn način, sam tkrt jim povem naj se malo umirijo in pol se dejansko res

Kako reagirajo, če želite odpotovati nekam v tujino ali pa greste samo na zabavo vendar v kakšen drug kraj ali za celo noč?
ko sm šla na morje s frendicami sm itak povedla in vprašala za dovoljenje (kr so mogli malo tudi oni prispevat).. za žuranje pa niti ne povem kr sm čez tedn itak v LJ in njim se še sanja ne kaj js delam (če bi vedli, me sploh nbi več spustili nazaj v LJ).. sm pa opazla, da me vedno kličejo ob poznih urah (ko se lih vn odpravljam) in ko slišijo da sm zuni me tkoj zaslišujejo, sam se vedno izgovarjam.. verjetno jim je ukloplo kr še vedno sutrajajo s klicanjem ob podobnih poznih urah

med vikendi pa me že tko nedzorujejo da mi nekako ni več za hodit vn.. v LJ nism navajena prist domu pred 4h zjutro (ponavadi pridem okoli 5- al 6h), med vikendi pa me mama kliče že ob 2h (najkasneje 3h) zjutro, da kje sm, kdaj pridem domu, da ona ne more spat če hodim okoli (vedno jim povem kam grem, čeprou je res da ji omenim sam en kraj in se nikoli ne zgodi da bi bli na istem kraju celo noč) itd

Kako gledajo na vašo šolo ali fax, ali se vmešavajo, ali vam govorijo kdaj in koliko se morate učiti, težijo za snov, zvezke itd ?
nikoli nism bla pridna učenka (za razliko od sestre) in so me dosti krat preganjali oz. me je stari prsilu da sm se z njim učila ob najbolj nemogočih urah (21h zvečer ko sm mela možgane že na off)..
sam pol sm z leti ratala še kr pridna (ma niti približno ne tolko ku sestra) in so s tem preganjanjem in pripombami (da ne bom nikamr pršla če se ne bom učila, da nbom nrdila letnika itd..) malo umirili
za fax se je pa kr stari odloču tko da sm bla "prisiljena" it na tisti fax k je njemu najbolj pašu in zdej ma kr ma.. mi ne gre in vsakič ko da kako pripombo na ta račun, mu rečem da si je sam kriv, me je on spravu na ta fax, k mi nikoli ni dišau
kar dela tvoja mama res ni niti najmanj normalno, sam verjetno jo je strah da bi tudi ti končala tko ku ona (pr 20ih že noseča)..