Yazmeen napisal/-a:Jst se probam čim bolj nazaj držat glede trobljenja in zlo malkrat komu potrobm, ker se glede tega strinjam in sm tud sama pizdila, če mi je kdo potrobu, ko sm nardila izpit, pa mi je recmo crknu avto. Sm mu tud j*bala vse po spiskuTko da ja, hupo zlo malkrat uporabm, se rajš po rok udarm. Razpizdijo me pa take stvari, kot sm napisala. Drugač pa, če se vozš 50, kjer je omejitev 90, lahko plačaš kazen, ker oviraš promet, tko da tud to ni ok. Pa ne mislt, da jst zdj divjam k fuknena, sploh ne, ker se zavedam, da nism tople vode odkrila, ker mam en let izpit.
Poglej na to z drugega vidika. Imaš 1km ravne ceste. Na začetku ravnine imaš 72let starega nončkota z golfom 1.9SDI tako kot se za gospoda v 3. življenjskem obdobju spodobi, ti pa si zadaj za njim s tvojim Twingotom TCE... Nončko se pelje 90 na uro, ker je tam takšna omejitev in ti pelješ z enako hitrostjo za njim. Sedaj pa si zamisli, kako bo pri tej hitrosti ta nončko odreagiral ob neki nepredvideni situaciji na cesti. Ti jaz povem? Odreagiral bo z 2 do 3 sekundno zamudo in na najbolj paničen način ki bo možen. Ergo v največ primerih to pomeni, da bo pohodil bremzo do konca, pri tem zavil napol na nasprotni pas, ti pa se mu boš verjetno zabumbala v zadek, stolkla svoj avto, njegovega, in bila še zelo verjetno kriva tega sranja razen če boš v iber kratkem miniču, z globokim dekoltejem(takim policaji ponavadi gledajo skozi prste)... Ravno zaradi takih situacij je boljše, da tak folk vozi 50km/h, ker je precej takih, ki še te hitrosti niso sposobni obvladat...
Če bi bilo po moje, bi vsem nad 70 let pobrali izpite, al pa bi mogli vsaka 2 meseca opravljat kake psihofizične teste....