Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Sessa napisal/-a:sicer ne vem kaj ima velikost penisa veze s tem kako je bil on spočet...

Seks je gnusen in me, ki ga imamo rade, smo primitivke. :) On je pa nadčlovek, ki z njim nima in ne bo imel izkušenj.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

To, da ima fant velike težave že vem :) ampak pravim, da nevem kaj ima to veze s temo. Več kot očitno je da pojb provocira kjer le lahko.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

[quote="Sessa"]sicer ne vem kaj ima velikost penisa veze s tem kako je bil on spočet...[/quote

Vezo ima s tem, da ga moti vsak pogovor o seksu (pa še vedno sodeluje praktično izključno v sklopu Ljubezen in seks, potem se pa nad nami razburja, da smo obsedene s fukom). In očitno živi v zablodi, da seksajo samo fine Ljubljančanke, ostalim ljudem je pa spolnost odveč.
News flash, seksa se že od nekdaj in glede na to, da imajo otroke tudi ljudje, ki jim tedenski obisk solarija ni prioriteta, očitno seks ni zgolj v domeni ljubljanskih finoč, ampak je precej bolj razširjena oblika preživljanja prostega časa.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

jez sm mela pa taketm izkusne: moj prvi je meu povprecje 15-16 ampak seks z njim mi je biu itak kr neki in sva sla prej narazn predn sm to sploh dojela.

moj nasledni je meu pa penis doug 21cm in dejansko sm bla fulll happy k sm misla kok je to hudo. cez cas sm ugotovila da je to sama bolecina in da pac nevidm uzitka.... res je pa da sm bla jez njegova prva in pac ni meu pojma od pojma....

...

.. pr zdejsnmu mi pa ful udgovarja da penis okoli 16 cm ker ubistvu v kakrsnem koli polozaju sva me ne boli pa lohka se tok suva! in sm tut jez nekak pogruntala cez use tipe s katerimi sm bla da je velik bl prijetno da ma ksn cm mn k pa vec.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

jullia_ napisal/-a:NoSex, a si ti slučajno delaš utvare, da si bil brezmadežno spočet in da se vagine tvoje mame ni nihče dotaknil (razn tebe ob porodu, ampak to ne šteje)?

Verjetno se moja mama ni menila s kolegicami kako dolgega ima moj foter. Kako se tole sliši? Kretensko. Ampak takšne ste ve.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

jullia_ napisal/-a:
Sessa napisal/-a: samo fine Ljubljančanke, ostalim ljudem je pa spolnost odveč.
News flash, seksa se že od nekdaj in glede na to, da imajo otroke tudi ljudje, ki jim tedenski obisk solarija ni prioriteta, očitno seks ni zgolj v domeni ljubljanskih finoč, ampak je precej bolj razširjena oblika preživljanja prostega časa.

Podtikanje?
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Kaj pa, če se s tem tukaj zgoraj sploh ne bi ukvarjali in ga pustili na miru in naj se sam s sabo pogovarja?? Ker mu je všeč, da nam kontrira.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

NoSex napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
Sessa napisal/-a: samo fine Ljubljančanke, ostalim ljudem je pa spolnost odveč.

Podtikanje?

tega že nisem jaz napisala lol
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

NoSex napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:NoSex, a si ti slučajno delaš utvare, da si bil brezmadežno spočet in da se vagine tvoje mame ni nihče dotaknil (razn tebe ob porodu, ampak to ne šteje)?

Verjetno se moja mama ni menila s kolegicami kako dolgega ima moj foter. Kako se tole sliši? Kretensko. Ampak takšne ste ve.

To pa lahko samo ugibaš. Pred nekaj leti sem spremljala kolumne v Naši Ženi, kjer je novinarka raziskovala življenje v okolici Škofje Loke (mislim, da je bila Selška dolina, roke v ogenj pa ne dam) in se pri tem osredotočila predvsem na vprašanja družinskih odnosov, zakonske zveze, seksa,...
Bi bil presenečen, če bi vedel, kaj vse so se včasih ženske pogovarjale med seboj (bolj potiho, da otroci in župnik niso slišali :) ). Od tega, kje seksat, da te družina ne zaloti, do tega, kako se izognit pijanemu in potrebnemu možu.

Danes smo samo toliko bolj "moderni", da o tem čvekamo po internetu, sicer si pa naša generacija ni na tem področju nič novega izmislila.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

Pogovor o sexu oziroma o tabu temah je še zmeraj kr okrnjena. Vzroki so čisto nekje drugje. Kot vedno je to vse v naših glavah. Strah je tu prisoten je pa prišel internet kjr vsak je pod svojim virtualnim imenom in si upa marsikaj pobvedat. Vendar to ne pomaga saj v realnem življenju ostajamo še zmeraj enaki.

lep dan
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .frigg. »

NoSex napisal/-a:

kaj ti veš kaj se je tvoja mamica menila s prijateljicami. mogoče je še kakšno povabila in so meli orgije.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Je benan tko da bzv da pišete :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .frigg. »

ej ja ful sm ti hvaležna d si mi povedala.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Sam da si :roll:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pokapika »

zakaj pa tako zavijanje z očmi?
Odgovori