Uradna razlaga zakaj chada in Hilarie ne bo je, da CW nima denarja . Kr nekej. Pač ne da se jima več. Sem pa vesela, da Julian postane stalni del ekipe. Bom imela koga za gledat. Jz upam, da bo kaka drama med Nateom in Hailye.
jemina napisal/-a:Uradna razlaga zakaj chada in Hilarie ne bo je, da CW nima denarja . Kr nekej. Pač ne da se jima več. Sem pa vesela, da Julian postane stalni del ekipe. Bom imela koga za gledat. Jz upam, da bo kaka drama med Nateom in Hailye.
upam da bo chad zdaj kake filme začel snemat. <3
You`ll be waiting in vain I got nothing for you to gain
Oooooo, se strinjam lihkar pogledala. Kak sweet I love Brooke & Jullian (js pa enkrat za spremembo nisem jokala ponosna sem nase)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jst sm pa tud kr nekej solzic spustila In sm vesela, da mi je po tehle zadnjih par "ne tako všečnih delov" tale ful lep Poleg Brooke in Juliana mi je všeč tud, da imata Peyton in Lucas kljub vsemu happy end. Čeprav nismo ravno zvedl, kaj se z njima zgodi.
Res je bil ful lepi del in lep konec za Lucasa in Peyton Se pa tud jaz nisem mogla vzdržat solzic Me prav zanima kako bojo zgodbo speljali naprej, ker v tem koncu so se vse zgodbe lepo končale
Ja res je bil lep konec za vse... skoraj too good to be true ...se mi zdi, da bi blo najboljš da bi bil to res čist zadnji del in da ne bi več nadaljevali s serijo, še posebi če Chada in Hilarie ne bo več...
[quote="densy"]in kako se bodo sedaj L in P znebil, če sta kr oba srečna pa živa [/quote]
pomojem tist ta zadn del, k sta se odpeljala nekam z avto. morbit zgodba v smislu en je dobu tam siht in so se vsi tja preselil. drgač pa res ful lepi del! sm se zjokala en mičken kaj bomo pa zej ob torkih gledal