s čim zdržite na partijih?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

ne ne me nemoti... moti me tvoj nacin pisanja k se delas eno svetnico...a kljub vsemu stalno spremlas to temo..
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

nikaragua napisal/-a:sm si kr misla da se bos utaknila dlih v cilje...

... sam nekak neznam tocn ralozit kaj hocem povedat glede tega.. scena je taka da vsaj men psiha tok mocno deluje k sm naspiderana, nekak se spomnm take reci k se trezna nebi nikoli.

sori sam res nevem v cem je to napaka...kr se ciljou tice...

drgac pa ja za svoje otroke si tut jez nebi zelela da bi se drogeral in to sam zato ker se mi zdi da jez vem kje mam mejo.. za svoje otroke pa nekak vsaj zdej k jih pac nimam nimam filinga da bi jim kej tazga lohka zaupala..

Problem je v tem, da rabis substance da o teh stvareh razmisljas. Pac moje mnenje. Jaz vidim te stvari kot vodilo v odvisnost. Kar mocno zelim, da v to ne zapades.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

^^
vodijo? js mislim, da jih je velik k sodeluje na tej strani že kr precej odvisnih...vsaj po pisanju sodeč...sori če morš ti vsak teden oz. vsak vikend neki vzet, da ga lahko žuraš pol si sori zame odvisn....
Js nevem če se vi zavedate koliko majhna meja je od neodvisnosti do odvisnosti...pa vem, mam dva alkoholika v družini in verjemte noben od njiju ni pil zato, da bi ratu odvisn, pa še zdej eden trdi, da ni odvisn, pa vsi vemo da je.
Punce ne se slepit...če ti ne moreš brez nečesa si odvisen....

aja pa še toliko...js res ne vem na kakšne žure vi to hodite, sam očitno je zanič muzika in zanič družba, če rabiš nekaj nujno zraven, da ga lahko žuraš...
Kako pa potem mi ostali preživimo ob dobri muzki in dobri družbi brez dodatkov? verjetno nimamo vsi ravno nadpovprečno vzdržnost pa vseeno gre.
Jah no glede da je večina drog pri tehno muzki, me mogoče tud ne čudi, da rabite dodatke zraven :roll:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

kje pa je katera napisala, da se ga vsak vikend, na vsakem žuru zadane???!! mislim kr neki..
sicer pa sem s to temo opravila. prav čakala sem, da se bo pojavila beseda odvisnost. mislim halo? v lanskem letu sem bila 3x zadeta, pa sem že kr odvisna?! ma dajte no. fajn se kregajte no.. mogoče pa boste spravile katero ven in iz njene bede. :roll:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Jaz sem nasplosno govorila in povprasala.... Ne vem, zakaj se razburjas?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

nikaragua napisal/-a:^^ jez uiber zagovarjam sam speed da se razumemo...

*neskoncnost energije
*naspideranost
*neskoncna volja do lajfa in vsaj jez sm si use cilje zamisla in ustvarla na spju
*sprostitev
---->pa pol se prakticni plusi:
*lohla delas ure in ure in ure pa nebos zmatran
*alkohola ne cuts in lohka spijes liter viskija komot --> pac alkohol cuts mal na drugacen nacin, nemors rect da si pijn, ampak nekak smesno nablojen, fak sploh neznam razlozit
*res se ti zura in plesu bi ure in ure in ure (moj rekord je 14ur neprestanga skakanja, ok sm sla na wc pa na ksn cik pa se tm sm skakala)

speed totally sucks.

it feels like doing Persil. (sem slisala na poročilih)

drugace pa. ze po postih se vidi da punce totalne odvisnice. tudi glede na ostale teme se mi zdi, da bi jim lekcija don pierina še kakopak prav prišla. sumim, da killyka, ko nima keša za ostalo, snifa doma blush od maybelline, odtenek 64., rachka šopa vitergine ko ji zmanjka ostalega.

oh ja. nekateri pač nikoli ne bodo razumeli. in prav je tako.
ampak prosim lepo, dejte razlikovat med rekreativno uporabo drog in 'moj fotr se nazge vsak vecer k bedak pride domov, prefuka mt pa brata in si kljub temu noce priznat, da je odvisnik'.
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lisicka89 »

tanika* napisal/-a:Jah no glede da je večina drog pri tehno muzki, me mogoče tud ne čudi, da rabite dodatke zraven :roll:

Zakaj te pa ne čudi? In zakaj tisti :roll: zraven?
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

mislm haloooo kdo pa ste ve da lohka obsojate in govorite kera je odvisna pa kera ne. a ker se ga v povprecju enkrat na 3-4 mesca prbijem sm pa odvisna pa kva je z vami narobe. in nikoli ti nemors bit odvisn od spja, xou in podobnga sranja. odvisn si lahko od cigaret, alkohola, heroina, kokaina,....

pa se to: tista k je na tem forumu dejansko odvisna od drog se sploh ne uglasa v tako temo ker ji je bett, sori odvisn clovek nemore tkole brez dlake na jeziku govort od drogah in konzumiranju.

kr se pa tice lajfa in usega pa se mi zdi da mamo velik bl poslihtan k pa marsi katera. pa prosm da se v ta stavk nobena ne vtakne k ze kr vidm odgovore brez da so napisani.

Shelva, Tanika*, a_pikica_a, floribunda in ostale mišlenja da smo me k pac na usake kvatre kej skunzumiramo zadetki in odvisniki popounoma zdrave za komuno, uzivajte naprej v tej zanimivi temi in se kregite kera od ns je vecji zadetek, ker jez sm z to temo zaklucla.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Res nevem kaj pri napisanem ni jasno.....sam sej nima smisla debatirat o okusu muzike...to ni važno, važno je kaj ljudje delajo ob določeni muziki in po to jemljejo kot izgovor.
Kar se pa tiče zgražanja nad odvisnostjo...si nisem izmislila, da zdej ta pa ta jemlje drogo vsak vikend...nekatere so same napisale to...nisem šla nobeno posebno označit....

Me pa resno potem zanima kdaj bi pa vi označile uporabo drog kot odvisnost? kje je tisti dan? tista meja? očistno vse to zelo dobro veste, glede na trditve, da je ziher še niste prestopile? kdaj točno pa potem po vaše rataš odvisen? kot sem že napisala, velik jih ne ve kok je mejhna ta meja...in ja je isto, kot alkoholizem...ne rata kr naenkrat, se je treba kr dolgo časa trudit malo po malo da prideš do tega...
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lisicka89 »

^^hotela sem samo preverit, če prav razumem, nič drugega ;)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

a_pikica_a ..ni moje pisanje letelo nate ;)

tanika* napisal/-a:Me pa resno potem zanima kdaj bi pa vi označile uporabo drog kot odvisnost? kje je tisti dan? tista meja? očistno vse to zelo dobro veste, glede na trditve, da je ziher še niste prestopile? kdaj točno pa potem po vaše rataš odvisen? kot sem že napisala, velik jih ne ve kok je mejhna ta meja...in ja je isto, kot alkoholizem...ne rata kr naenkrat, se je treba kr dolgo časa trudit malo po malo da prideš do tega...

jaz osebno bi nekoga označila kot odvisnika (psihičnega, kr pri poživilih kot so spid&co je telesna odvisnost izključena..potrjeno od strokovnjakov, ki vejo malo več o tem kot me vse skupaj ;) ) ko v vsakdanjem življenju ne more več shajat brez omamljanja, ko mu je prva misel to, da se bo zadel in ko vse svoje delovanje usmeri v to, da se bo to tudi zgodilo. okej pa recimo, da se mi to, da bi človek na vsakem žuru moral bit zadet in da brez neke zaloge drog sploh ne gre feštat, tudi ne zdi ok.

nikaragua.. floribundo si v rahlo napačen koš stlačla, ker je bil tisti njen zadnji post zelo sarkastično napisan :)

mogla sem se še enkrat oglasit :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Se popolnoma strinjam s tabo kar si napisala, to je res odvisnost in nisem se sama spomnila in označila vse tukaj za odvisnice, samo tiste, ki so pisale, da se čisto vsaki žur zadanejo...to je pa zame že odvisnost....
js sam hočem opozorit, da lahko ti dolgo časa govoriš, da nisi odvisen, samo enkrat bo prišel dan ko to ne bo več res...nažalost pa pri drogah, alkoholu, cigaretah nikoli ne veš kdaj ta dan pride....
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

ok se morm pa se jez uglast...

dej tanika* prosm dojem ze enkrat dolocene stvari.. racha_ je zelo lepo razlozila kaj je to odvisnost in sam to je in ze nehi enkrat delat svoje zaklucke.

tut ce bejbi katerikoli sede se vsaj konc tedna ubit na partyu ..so what to se ni nobena odvisnost kajti potem pondelk, tork, sreda, cetrtek, petek normalno funkcijonera popounoma brez droge!!!! in to tut ne vodi v odvisnost nobeno..... mogoce nekatere neznajo vec zurat brez droge sam to ne pomen odvisnosti.

pa se neki babe skolerite se pa zacnite zvet,lajf je sam eden.

floribunda oprosti ce sm te dala v napacn kos.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Oprosti če sem ti stopila na rep, sam mene ne bo noben napadal zato, ker ne podpiram drog...js nevem če se vi babe sploh poslušate. Mislim, da so prepovedane s določenim razlogom isto. Saj je tudi posilstvo prepovedano, pa se enim še vedno zdi fino fajn to počet... a pol takega človeka tudi ne smeš obsojati? Men gre že nasplošno na živce, ko se folk zapija, drogira, ker se pač družba in da ne bom izjema...jao dejte mal začet s svojo glavo mislit ne pa kot ovce....
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

draga moja. ne vem kdo je koga začel napadat. defenitivno ste tiste 'ta pridne' začele napadat nas. tko da... :stumm:
problem pa je v tem da VI NAS ne poslušate in že zadnjih 5 strani tupite eno in isto, med tem k vam mi hočmo kej dopovedat pa itak ne gre. škoda časa nikaragua, rachka in vse ostale.
obsojej ti kogarkol hočš. sam ne boš pa klele neki pridgala. ker se delaš jako pametno pa ti pol kurca ni jasno. žal.
sej jz tut nism vedla prej kako to je in sm, ko sm slišala kej od droge, takoj pomisla na đankse ki se zbirajo za postajo, pa na vse posledice, pa vse - stvari, od tega da je prepovedano bla bla bla. no gues what, ni vse tko kot ti drugi tupijo v glavo. so tut stvari k jih ti ne veš in jih (glede na to da ne podpiraš droge) tut nikol ne boš vedla, zato nimaš podlage za pametovanje.

drgač pa spoštujem tiste ki se ogibajo drog. kr tako naprej. sam mal mn predsodkov bi loh mele, pa mal mn pametovale.
Our passion is our strength <3
Odgovori