Vsakodnevno čiščenje kože

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Zjutri: včasih umijem samo z vodo, včasih naredim piling (Hoferjev), včasih umijem z gelom Oriflame borovničke :)

Po umivanju si obvezno vedno nanesem tonik, trenutno imam Garnier zelenega, čez zimo sem imela roza, je malo bolj bogat.
Po toniku še krema, trenutno Amway Artistry dnevna krema za nego normalne do mastne kože z zaščitnim faktorjem 15.

Ko pridem domov, si maskaro in senčilo odstranim z gelom za umivanje ali redkeje prav z mlekom. Nato spet tonik.
Zvečer pred spanjem si obraz splaknem z vodo in nanesem kremo za okrog oči. :)
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

Zjutraj si najprej umijem obraz z vodo in Scheller Zitronenmelisse Waschgel, nato namažem obraz z jojobinim oljem. Popoldan najprej sčistim MU z mlekom Alverde vrtnica, nato umijem s tem Scheller gelom in nanesem jojobo, zvečer pa piling od Avona ali pa od Manhettna scrub, na koncu spet jojoba.
Zadnjič spremenil *cheRry*, dne 16. Maj. 2009 16:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objava Napisal/-a creative PERSON** »

zjutrej si splaknem obraz z vodo poj pa dam gor eno kremo od balee za mlado kožo plus MU

zvečer si MU spravm dol z čistilnm mlekom za suho kožo poj pa še stoningiram z tonikam od manhattna ( zlo zanč tonik čist preveč alkohola not morm kkšnga bol primernga najt ) 1 na tedn pa še nrdim piling z garnierjevim pilingom
če me pa mazolji napadejo jih pa napadem z cinkovo pasto nazaj :D
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Trenutna rutina je:
zjutraj umijem z Clinique milom, kremo dam ali Eucerin ali pa L'occitane (včasih še Clinique krema al pa Clinique pore minimizer)

včasih vmes med dnevom uporabim Clinique tonik

zvečer umijem z gelom Eucerin
I laugh at gilded butterflies.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Trenutno delam tako (iščem nove rešitve):

- zjutraj: bebe piling čistilni gel, krema skinoren
- zvečer: bebe čistilni robčki (če uporabljam puder ali korektor) + enako kot zjutraj

Imam težave z mozolji in ne, ta zadeva trenutno ne deluje, je pa relativno okej glede na vse pretekle, čeprav imam bebe čistilni gel namen zamenjati za kaj afroditinega.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Mogoče ni dobro, da uporabljaš piling vsak dan (celo 2x na dan). Sicer je ta Bebe piling zelo blag z drobnimi delci (če mava istega v mislih, v svetlu tubi, bele barve gel) ampak vseeno ni dobro vsak dan "drgnit" kože s tem.
Kaj pa Bebe čistilno peno si probala? Meni je bla zelo fajn, nežna za kožo.
I laugh at gilded butterflies.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

choco.cat napisal/-a:^^Mogoče ni dobro, da uporabljaš piling vsak dan (celo 2x na dan). Sicer je ta Bebe piling zelo blag z drobnimi delci (če mava istega v mislih, v svetlu tubi, bele barve gel) ampak vseeno ni dobro vsak dan "drgnit" kože s tem.
Kaj pa Bebe čistilno peno si probala? Meni je bla zelo fajn, nežna za kožo.

Tole uporabljam šele zadnji mesec, ni spremembe na bolje ali slabše s tem piling gelom. Se mi ne zdi preagresivno, a ker ni učinka na bolje, bom menjala, ker že tako ali tako delam eksperimente na tem področju :roll: :D
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Savannah »

No, če grem lepo po vrsti... :)
Zjutraj si najprej umijem obraz s hladno vodo, ga rahlo obrišem in nanesem Garnier fresh kremo (čez dan se načeloma ne pudram, razen za posebne priložnosti). Zvečer si kožo očistim najprej s čistilnim mlekom od Afrodite - za suho kožo, nadaljujem s tonikom iste znamke, nato pa pustim kožo nekaj časa na miru. Za konec jo še namažem s kremo in to je to. :wink: Piling pa si naredim ponavadi 2x na teden, da ne matram preveč kože s tem (L`oreal).
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Čistilni robčki od Loreala v črnem paketku, umivanje z vodo, krema. Zjutraj samo umivanje in krema.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Zjutraj: umijem obraz z vodo in se namažem s kremo (trenutno Nivea Soft).
Zvečer: z Balea mlekom odstranim make-up, splakem obraz, uporabim tonik Balea in kremo Nivea. Na kakšne dva tedna naredim piling (Afrodita).
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

zjutraj si obraz umijem samo z vodo in namažem s kremo (trenutno imam Scheller Apotheker- zeleni čaj in morske alge)
zvečer si obraz umijem s čistilnim mlekom od Alverde (vrtnica) in se namažem s kremo. včasih se pa tudi zvečer umijem samo z vodo.
včasih sem iz tega delala celo znanost, zdaj sem postopek zelo poenostavila in mam lepošo kožo pa še ceneje je :wink:
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Jaz se zjutraj umijem z vodo in včasih namežem s kremo Slika.

Zvečer si pa umijem obraz CLEAN & CLEAR pilingom, ter namažem z Slika
(s)mej se
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Zjutraj samo splaknem obraz z mrzlo vodo, če se mi da, namažem z jojobinim oljem (sploh pozimi). Zvečer pa sčistim obraz z mešanico Akamuti hidrolata čajevca in virginskega nepozebnika, namažem z jojobinim oljem (ne zmeraj).
Ob redkih priložnostih, ko nanesem puder in maskaro, pa najprej to sčistim z Alverde mlekom vrtnica in potem tonik Akamuti. Vsake 14 dni približno pa še piling Akamuti sladka pomaranča ali Body Shop.

Načeloma dajem na obraz čim manj kremc, mi pa tale nega čist ustreza, sploh zadovoljna sem z jojobinim oljem.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Zjutraj si umijem obraz z vodo, nato nanesem neko kremco proti zabuhlosti oz. proti podočnjakom in nato dnevno kremco.
Zvečer si pa obraz očistim z mlekom in tonikom, na koncu pa nanesem nočno kremco.
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Obraz si ponavadi zjutraj umijem samo z vodo, ne nanašam nobenih krem. Zvečer si make up odstranim z AOK čistilnim gelom in nanesem AOK vlažilno kremo. Včasih še AOK kremo za okoli oči.
Odgovori