Katera oseba s foruma vam je najbolj zanimiva?
- skuštranka
- Sramežljivka
^^ Men pa not in a million years... Cist druge osebnosti, interesi, stil pisanja.. Sta mi pa obe enako zanimivi in ju res rada berem. Sploh Yazmeen se vcasih tolk nasmejem, ker si v zivo predstavljam njene prigode in prov skoda, da ni vec tolk aktivna na forumu.. aja pa upam, da se ne bo pocutla, kot da je zalezovana al pa kej, ker jaz ne sodelujem toliko, berem pa 

What's the story, morning glory?
sweetrose napisal/-a:aloha pa yazmeen.
in ko jih berem se mi zdita zlo podobni med sabo..res obe take..enake..

Drgač pa mam smolo, da rada berem predusm tiste, k bl mau pišejo

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Da še jst naštejem my favourites
Prva je najbrž *mala*, ker njene poste pa res skor vse preberem. Prav tako ŽuŽa, potem pa še Poison Girl, Tamala_mrha, Foxy-lady, mycosmogirl, balenciaga, evahunnie, Jochie, ryu10kyu, polly-polly, lolitaa, jullia_, ..Evelyn.., [vanessa], Tamarra*, kepka, študentka20, trapa, bonnie taylor, a_pikica_a, jemina in še sigurno sem katero pozabila 

Use your head and follow your heart.
Zanimivo mi je brati poste od večine, ampak zaradi tega, koliko pomagajo drugim, pa sem izbrala tele:
UG84 - pomaga v temi testiranja na živalih
frigga - pomaga nasploh o živalih
MsN - pomaga pri vseh težavah, ki se tičejo spolnosti
pa bubabiba se mi zdi, da kr dosti pomaga v temi fotografiranje
(upam, da sem vse nicke prav napisala
)
UG84 - pomaga v temi testiranja na živalih

frigga - pomaga nasploh o živalih
MsN - pomaga pri vseh težavah, ki se tičejo spolnosti
pa bubabiba se mi zdi, da kr dosti pomaga v temi fotografiranje

(upam, da sem vse nicke prav napisala

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
joy23 napisal/-a:Da še jst naštejem my favouritesPrva je najbrž *mala*, ker njene poste pa res skor vse preberem. Prav tako ŽuŽa, potem pa še Poison Girl, Tamala_mrha, Foxy-lady, mycosmogirl, balenciaga, evahunnie, Jochie, ryu10kyu, polly-polly, lolitaa, jullia_, ..Evelyn.., [vanessa], Tamarra*, kepka, študentka20, trapa, bonnie taylor, a_pikica_a, jemina in še sigurno sem katero pozabila
Wuuuu...kolk se mi pa zdaj fajn zdi...sem šel prav sedaj v to temo pogledati ali kdo bere moje prispevke ali sem tukaj bolj zaradi umetniškega vtisa, ccc

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
joy23 napisal/-a:Da še jst naštejem my favouritesPrva je najbrž *mala*, ker njene poste pa res skor vse preberem. Prav tako ŽuŽa, potem pa še Poison Girl, Tamala_mrha, Foxy-lady, mycosmogirl, balenciaga, evahunnie, Jochie, ryu10kyu, polly-polly, lolitaa, jullia_, ..Evelyn.., [vanessa], Tamarra*, kepka, študentka20, trapa, bonnie taylor, a_pikica_a, jemina in še sigurno sem katero pozabila
Wuuuu...kolk se mi pa zdaj fajn zdi...sem šel prav sedaj v to temo pogledati ali kdo bere moje prispevke ali sem tukaj bolj zaradi umetniškega vtisa, ccc

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE