Haha, claire, dober komentar. Tema je stara, samo bom vseeno odgovorila, čeprav se trenutno ne ukvarjam več s tem.
Moj fant ima dve vrsti prijateljic. Ene so normalne, in se z njimi razumem; druge so pa kure, in jih ne prebavljam. Probleme sem imela pa samo z dvema. Prva je njegova bivša punca, ki jo še vedno vodi na opisane zadeve, kar so zame zmenki, in mu piše čustvene maile o osebnih zadevah. Kar me je motilo pri njej, je to, da si mojega fanta na nek način še vedno lasti, saj ga je imela pred mano, posledično pa je do mene zelo pokroviteljska. No, sčasoma sem ugotovila, da je punca uredu, in da ga ima rada samo še na tak bolj sestrsko-bratski način.
Druga ženska, pri kateri pa še vedno dobim pike, če jo omeni, pa je neka prekomerno samozavestna punca z mojega faksa. Kar me je motilo pri njej (poleg tega da je totalno ohola in snobovksa), pa je dejstvo, da je bila zelo očitna pri spogledovanju z njim, in je jasno dala vedet, da ga hoče. Čeprav mene takrat nikoli ni bilo zraven, se mi zdi popolnoma nesprejemljivo takšno vedenje, če punca ve, da je fant zaseden. Njeno arogantno obnašanje sem vzela kot napad na mojo čast, sploh ker se mi zdi, da je razlog v tem, da sem pred enim letom bila v zelo dobrih prijateljiskih odnosih z njenim bivšim fantom.

In mi je hotela nevem, dat lekcijo. Samo takih scen ni več.
Z mojimi kolegi pa nimam več problemov. No, razen z enim, ampak to je poglavje za celo novo temo