Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jst se še matematike nism začela. Tipično. Jutr pa reees začnem. Sicer pa spet prebiram Christopherja in zdele bom gledala Look back in anger film, ker morm podnujno pisat angleščino 8. Psihologijo se morm tut začet učit, pa mal gledat nemške programe na tvju. Aja pa slovenščino sm delala neke vaje, pa sm skor umrla, k sm pršla tm do unih vrst besedila, metafizična pa to, grooooza. Tko da sm mal spet odnehala. Sam sej slovenščino se ene 2 dni prej pa je kul, zato k je večinoma piflarija :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Don't worry. Angleščina je mala malca na maturi :D kak js pogrešam eseje v angleščini pisat, to mi je blo neki najbolšga (razen če ni bla seveda kakšna bedna tema).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

A se lahko zacnes ucit? Ker midve sva tandem, udarni dvojec, kokr je enkrat padla opazka :D In pomoje morva skp tole narest. Tko da uci seeee, mata je pa itak kul :D
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb.*

Neprebrana objava Napisal/-a Limonca.ena »

Jaz sem si prej nekaj teme za ustni del pri ang iskala na dijaski.net in pa književnost na maturi. To je to. Drug teden se pa res začnem intenzivno učit. :D Do jutri še morem seminarsko nardit. :S
Baje matura full ni taki bau bau kot profesorji strašijo. Ampak mene je vseeno full strah
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

classy napisal/-a:A se lahko zacnes ucit? Ker midve sva tandem, udarni dvojec, kokr je enkrat padla opazka :D In pomoje morva skp tole narest. Tko da uci seeee, mata je pa itak kul :D

Sej sm se hotla dons začet, pa me je Klemen povabu v kino. Tko da jutr :D drugač pa itak lahko matematiko tut pogojno nardim
fragolaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a fragolaa »

A ma katera rešitve poskusne mature iz slovenščine?

Pa še nekaj tu pri slovenščini... ko piše izpiši iz besedila npr. kakšen pridevnik ali kaj takega... a prepišeš dobesedno, al lahko obliko spremeniš, tako da je potem odgovor usaj smiseln?

Upam da razumete vprašanje :oops:
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Če se ne motim moreš te stvari prepisat tko kot so v besedilu.
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere

Neprebrana objava Napisal/-a radenska »

^^če piše izpiši-prepišeš dobesedno
fragolaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a fragolaa »

No, se mi je zdelo da je tako :)
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

^^ Saj piše, če moraš izpisat v osnovni obliki, pol pa ti ne štejejo, če izpišeš dobesedno iz besedila, tak da je treba dooobro prebrat navodila.
Uporabniški avatar
_NinJa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ...route...

Neprebrana objava Napisal/-a _NinJa_ »

Hm nism še začela..mam pa priprave..tko da..1 tedn caita še..u pondelk pa tk prvi predmet že..:S...nwm kak bo to:/
...<3 Hate That i Love U <3...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Ej kako se ve učite psihologijo? :D Jst si berem učbenik, pa podčrtujem, pa izpisujem, pa zravn si primere pišem, pa razmišlam, da bi si delala miselne vzorce za vsako poglavje.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Mene pa zanima, kak se učite zgodovino?
Jaz še sploh nisem začela :roll: Sploh ne vem, kak se naj zraven spravim... Upam, da bom prišla skozi.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Joj ta gefa :roll: . Pouhn kufr jo mam že.
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

sončk napisal/-a:Ej kako se ve učite psihologijo? :D Jst si berem učbenik, pa podčrtujem, pa izpisujem, pa zravn si primere pišem, pa razmišlam, da bi si delala miselne vzorce za vsako poglavje.

Js sm si lani na netu (dijaski.net) našla full fajne zapiske od vseh snovi, ker je vse vn iz učbenika, sam full na krajše. Tak da ti mogoče priporočam kej takega, ker men je bil tist učbenik čist tumač predebel. :D

Mene pa zanima, kak se učite zgodovino?
Jaz še sploh nisem začela Sploh ne vem, kak se naj zraven spravim... Upam, da bom prišla skozi.

Uč se iz tiste knjige, zgodovina na maturi 2009, kjer so vse teme zbrane. Nam jo je sicer profesorca lani odsvetovala ampak je na maturi (vsaj men se je tk zdel) vse iz tiste knjige. Pa še precej razumljivo in na kratko je napisano. :wink:
Zaklenjeno