Js mam za kak joint u zepu, pa ce bi mi mat najdla bi pomojem tolk zablokirala, da bi itak vedla, da neki ni kul. Ker spoznala neb, sem skor zihr.
Mah! Si bom zapomnla.

flesherka_ napisal/-a:jas ko sn na meetMe šla 2005 sem rekla da je to ko neka avdicija. da pridejo slovenski neznani diđeji pa na drugi strani kao založbe in iščejo mlade talente=) pa sn si cukre nabavla pa sn kao dobla najprej enega za test pa papnem pa mi PUNE špila, pa reče mati da morn z njo k dedeju. in mi je na poti celi cajt razlagala kak droge niso dobre, da to dela lukne v glavo, jas pa čeljust čist zategjeno=)
flesherka_ napisal/-a:@matjazd
jas se ne drogiram v takih količinah da bi lahko mela overdose, če mi pa kdo kaj podtakne pa še tolko bolše.. free stuff. šalim se. to da ti nekdo kaj podtakne je čist druga stvar, ker verjetno ne podtikajo droge tistim ki se drogirajo, ampak tistim, ki se ne. sicer pa jas vsaj vem kak zgleda extasy, pa speed, pa koka pa trava in vem kaj so rizle in za kaj se uporabljajo in mi bo to lahko samo koristlo, ko bom mela svojega otroka, ker vem kak smo mi naše starše vlagali ko so doma kaj našli. tisto zeleno v žepu je mah, pa tablete prosti slabosti pa v foliji je bila zavita neka nova suha zobna pasta za potovanja itd. če bi naši starši vedli kaj je droga nebi nasedali na take finte.