Nesrečna Ljubezen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Naj bom z njo ali ne?

Da
7
37%
Ne
12
63%

Skupaj glasov: 19

NekdoAnonimen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a NekdoAnonimen »

Eni pravte naj vztrajam drugi naj jo pustim... Včasih mi je res lepo z njo, pa ful jo mam rad (Vem da ma tud ona mene, se pač vidi) samo k res učasih komplicira s takimi stvarmi pa k dela stvari k se njej ne zdijo take mene pa pač ful przadanejo... pa to sm ji tud že povedu... to kar sm v prejšnem postu napisu se je zgodilo samo enkrat samo se stvari nabirajo...Drugač se vidi da me ma rada (al pa sm mogoče slep za use).

Sej jst tud kdaj kompliciram (na primer k gre na žur), sam kko naj ne bi če pa je že tok stvari blo da ne vem a naj ji zaupam al ne :(
NekdoAnonimen
Sramežljivka
Sramežljivka

Mogoce bi jo mogu res pustit samo.... Ne vem mi je čudno use skupi k sva skupi že eno leto... pa se pač poznam z usemi njenimi sorodniki itd. pa oni bi itak sigurno njo zagovarjal. Drgač pa sej ostalih 6 dni je lepo bit z njo sam te posebne priložnosti (kašni žuri, prvi maj, novo leto, rojstni dan) pa vikendi s frendom so pa tok grdi.... pa lih tisto kar bi moglo bit lepo je tako :?
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Če je edina ovira ta, da poznaš vse njene sorodnike in bodo na njeni strani - glede tega se res ne sekirat. Če ze zdaj tako razmišljaš, kaj bo šeče čez 10 let. Odločit se moraš na podlagi tega, kako čutiš do nje. A te "posebne priložnosti" preživljata ločeno? Gresta kdaj skupaj na kakšen žur?
NekdoAnonimen
Sramežljivka
Sramežljivka

Greva ja (za novo leto in prvi maj sva bla skupi), od tega sva se za prvi maj skregala :D Za novo leto pa sm bil že prej povablej k enmu drugmu frendu k smo pač družinski prijatli je pa trajalo dost časa predn sm jo prepričau naj gre z mano (naj bi jo blo sram)
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Eh, tole je po moje zelo tipična najstniška zveza. :) Če imaš resne dvome oz. če imaš pač dovolj tega prerekanja, razmisli o koncu, če pa misliš, da bi rad z njo preživel nadaljnih nekaj let, pa vztrajaj. Boš pa v naslednjih letih spoznal še ogromno punc, prav tako ona fantov. :wink:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

če moraš nas to vprašati...jo pusti. Očitno je nisi vreden.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

mily napisal/-a:če moraš nas to vprašati...jo pusti. Očitno je nisi vreden.

Jaz bi pa rekel, da ona ni vredna njega.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Bolj, ko berem tvoje odgovore, bolj se mi zdi, da ona tebe omejuje. In ti se lažje prilagodiš njej, kot ona tebi. V vezi se morata oba prilagajat. Pa naj gre ona tisti petek zvečer s svojimi kolegicami ven. Jaz sem tudi enkrat misla k mojemu it prespat. Ker so imeli bivši sodelavci zaključek, je šel tja. Pa mu nisem nič težila. Na kraj pameti mi ni prišlo. Naj gre in naj uživa. Mu popolnoma zaupam in vem, da me ne bo prevaral. Glede videvanja... lahko je zelooo srečna, da se vidita vsak dan. Mi2 nimava osnovnih pogojev za to. Živiva vsak na svojem koncu Slovenije, vsak s svojo službo, jaz samo dopoldan, on 4 izmene. Lahko bi rekla, da se videvava toliko kot ti in tvoj kolega -> 1-2x na teden.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

.... dvojni post
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Vidva preprosto ne znata funkcionirat kot par. Dokler skupaj samo preganjata dolgčas ob večerih, je kul, že najmanjša ovira (kje bosta za novo leto, kdo komu sedi v naročju,...) je pa problem.
Lahko se tu cel forum skrega glede tega, kdo je kriv, kdo je posesiven in kdo je brezbrižen, v resnici sta pa oba glih :)
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Že ženska ne razume pri 17 letih, da človek potrebuje čas tudi zase, da je to del vsake zveze in da preveč časa preživetega skupaj ni dobro za zvezo, potem preprosto še ni dovolj zrela za resno zvezo. Toliko o tem, koliko je resnična floskula, da ženske prej odrastejo. Zveza v kateri ima en partner drugega na vrvici, preprosto ni resna.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

^^ iz enga primera ne morš kr na splošno za vse človeštvo sklepat no....
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Sj te razumm, vem da ni le malenkost :) Sam menim, da če bi ji še enkrat malo obrazložil zadevo in ji poleg tega povedal, da se počutiš omejenega, če ti teži za tist petek se dobit s kolegom, kljub temu, d se tist dan vidva celo vidta. Mal ji daj mislt, nj ima tut mal svojga lajfa in da tko ne bo šlo dalje. Na se zamisl mal, ne prilagajej se le ti nj, nj se tut ona teb. Ne vem, js sm večino svojih problemov rešila s pogovorom in upam, da bo to tut teb pomagalo. Če pa ne, pa veš da ni rešitve in da moraš poiskat dekle, ki te ne bo omejevalo. :) Js sam to rečem, blagor njej, k se tok s tabo vid, js te sreče nimam, sam pač če ni časa ni časa in sm se sprjaznla.
NekdoAnonimen
Sramežljivka
Sramežljivka

Z večino odgovorov se strinjam... juillia_ kaj je za tebe normalna komunikacija kot par?
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

^^ A se ti ne zdi, da ce bi se ji dalo dopovedat, da rabis en dan na teden mogoce tudi zase, bi bila to ze precej bolj normalna komunikacija? To, da na noben nacin tega ne razume, ni normalna komunikacija. To za zacetek. Kako pa se znata glede ostalih stvari kaj zmenit pa sam ves.

Pa vem da nisem jullia_, samo svoj odgovor na vprasanje sem podala. :D :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Odgovori