Nesrečna Ljubezen?
-
- Sramežljivka
Nesrečna Ljubezen?
Pozdravljeni.
Imam vprašanje za vas. Imam punco in z njo sem že več kot eno leto. Zadnje čase se vedno bolj prepirava, skoraj vsak vikend. Problem je da imam prijatelja ki se šola v drugem kraju(prijatelja sva že 15 let) in konec tedna sem rad z njim (večinoma samo petek). To pa moji punci ni všeč oziroma nekaj ji ni prav. S prijateljem sem nekje od 4,5ih pa do polnoči ali več, tako da če pridem iz šole pozno(4ih) se potem s punco ne vidim ves dan. Zvečer me tudi pokliče kdaj bom imel čas in ponavadi odgovorim da ne vem, ker jast bi pač rad bil s prijateljem saj se z njim vidim samo 1-2x na teden s punco pa vsak dan. Že takrat je slišati žalostna oziroma jezna. Naslednji dan ko se dobiva pa se začne vedno ista zgodba. Govori mi da se cel dan ne vidiva in spet se začneva kregati. Jaz imam tega dovolj. Naj bom še z njo ali ne?(Še vedno jo ljubim, vendar bi rad malo časa preživel tudi s prijatelji.)
P.S Star sem 19 ona je 17
Imam vprašanje za vas. Imam punco in z njo sem že več kot eno leto. Zadnje čase se vedno bolj prepirava, skoraj vsak vikend. Problem je da imam prijatelja ki se šola v drugem kraju(prijatelja sva že 15 let) in konec tedna sem rad z njim (večinoma samo petek). To pa moji punci ni všeč oziroma nekaj ji ni prav. S prijateljem sem nekje od 4,5ih pa do polnoči ali več, tako da če pridem iz šole pozno(4ih) se potem s punco ne vidim ves dan. Zvečer me tudi pokliče kdaj bom imel čas in ponavadi odgovorim da ne vem, ker jast bi pač rad bil s prijateljem saj se z njim vidim samo 1-2x na teden s punco pa vsak dan. Že takrat je slišati žalostna oziroma jezna. Naslednji dan ko se dobiva pa se začne vedno ista zgodba. Govori mi da se cel dan ne vidiva in spet se začneva kregati. Jaz imam tega dovolj. Naj bom še z njo ali ne?(Še vedno jo ljubim, vendar bi rad malo časa preživel tudi s prijatelji.)
P.S Star sem 19 ona je 17
Ma dej kaksna zenska je to?
A kletko ma tud doma zate, pa zlato verizico? Povej ji, da pac frende imas in da ce en dan v tednu prezivis z njimi, je nimas nic manj rad, pa tud svet se ne bo podrl. Sploh ce si z njo vse ostale dni. Kaj ona nima nobene prijateljice da bi se z njo dobila? Pac njeno zivljenje se vrti samo okrog tebe, ocitno ne zna ziveti brez tebe, kar pa res ni dobro. Ko take zadeve preidejo v bolezensko obsedenost je samo en kup prepirov in trpljenja. Ker pac ji nebo nikoli dovolj, ce ne bos vseh prostih ur prezivel z njo.
Ne jo zdej kr pustit, ampak ji razlozi lepo da pac frende moras met. Ce tega ne razume, bo pac mogla najdit enega drugega loleka, ki bo 24/7 samo z njo.
Kak me to pogreje.

Ne jo zdej kr pustit, ampak ji razlozi lepo da pac frende moras met. Ce tega ne razume, bo pac mogla najdit enega drugega loleka, ki bo 24/7 samo z njo.
Kak me to pogreje.

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Ne bi rekla, da bi bila jezna nate, če bi bil z njo samo 1-2 krat na teden, ampak glede na to, da sta sicer vsak dan skupaj, v petek se pa pač vidiš s prijateljem, se mi njena jeza zdi popolnoma odveč. Sej ni treba d sta usak dan prpopana skp. Sj so tut prjatli važni. Ne vem, js se s fantom vidm 1-2 krat na teden in mi mi ni prav, če kaj pride umes (recimo, d bi se dobil s prjatli) in se še tolkrat nebi vidla, drugače pa ne kompliciram. Probi ji dopovedat, da so tut prjatli del tvojga življenja in če si z njo sicer vsak dan, si lhka tut 1-2 krat s prjatlom in d je lhko vesela, da sta lohka tolk velik skupi, kot sta, ker nekateri še tolk niso. Smešno bi bilo, d bi jo zdej zrd te malenkosti pustu, sam probej se pogovort z njo no.
Zadnjič spremenil snezinka*, dne 16. Maj. 2009 13:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Po eni strani si mislim, da videvanje 6x tedensko povsem zadošča, po drugi se mi pa le redko zgodi, da bi s prijateljem skupaj preživela 7 ur in bi bilo tako moje druženje z njim edini prosti čas v tistem dnevu. Kaj pa pravzaprav počneta toliko časa?
(dejstvo, da mi ni jasno, zakaj s kolegom skupaj visiš 7 ur, še ne pomeni, da zagovarjam punco in mislim, da bi se moral odpovedati času s prijatelji zaradi nje)

(dejstvo, da mi ni jasno, zakaj s kolegom skupaj visiš 7 ur, še ne pomeni, da zagovarjam punco in mislim, da bi se moral odpovedati času s prijatelji zaradi nje)
-
- Sramežljivka
@vrvica
Sem ji že večkrat povedal. Oziroma ji povem vsakič ko začne s tem. Mogoče za nekaj časa zaleže potem pa se zgodba ponovi. Običajno sledi po prepiru opravičilo. Samo mislim da bi bilo super če do prepira sploh nebi prišlo.
@Snezinka
Ja z njo sem se vidim vsak dan. Tudi ta petek se največkrat vidiva (vsaj za 1h). Glede stavka: "Smešno bi bilo, d bi jo zdej zrd te malenkosti pustu, sam probej se pogovort z njo no.", mislim da ko se to začne ponavlat vsak teden to na žalost ni več malenkost.
@jullia_
Običajno greva igrat nogomet za kakšno uro ali dve, potem seveda sledi tuš(ne skupaj vsak gre na svoj konec pač jast domov in on tudi
) potem pa se spet dobiva, pogledava kakšen film, mogoče odigrava kakšno igro(računalniško) itd. Čas gre hitro. Še šteješ še poti ki jih prehodiva od doma do igrišča itd. Drgač pa nikol ne zmanjka stvari ki jih lahko počneva.
Sem ji že večkrat povedal. Oziroma ji povem vsakič ko začne s tem. Mogoče za nekaj časa zaleže potem pa se zgodba ponovi. Običajno sledi po prepiru opravičilo. Samo mislim da bi bilo super če do prepira sploh nebi prišlo.
@Snezinka
Ja z njo sem se vidim vsak dan. Tudi ta petek se največkrat vidiva (vsaj za 1h). Glede stavka: "Smešno bi bilo, d bi jo zdej zrd te malenkosti pustu, sam probej se pogovort z njo no.", mislim da ko se to začne ponavlat vsak teden to na žalost ni več malenkost.
@jullia_
Običajno greva igrat nogomet za kakšno uro ali dve, potem seveda sledi tuš(ne skupaj vsak gre na svoj konec pač jast domov in on tudi

-
- Sramežljivka
Odvisno. Včasih se mava super včasih ne.. Iz šole pridem domov okrog 4-ih se pa dobiva tud kdaj med odmorom (najini šoli sta blizu). Ko pridem domov si običajno suham kosilo pa pojem (včasih pride tud ona pa pomaga kej
) od 5ih-6ih gleda ona nadaljevanko (običajno doma ker me to ne zanima pa še z mamo gleda
) Potem pa se ponavadi dobiva. Včasih že takoj ob 6ih, včasih pa tud kasneje(tudi do 9ih). Velikokrat pogledava kakšen film ali epizodo kakšne serije, greva kdaj vn(kašna trgovinca, pokopališče, al pa sam mal okrog z avtom), in na koncu greva spat
Ni pa vedno tako 

-
- Sramežljivka
Kolega pozna
Smo bli tud že skupi kdaj. Glede povabila pa... Sem jo že kdaj povabil, sicer ne velikokrat vendar je običajno dgovor da ona želi da sem sam s frendi... vrjetno zato k sm ji kdaj u preteklosti tud sam reku da si pač želim tud da sm kdaj sam s frendi drgač pa tud glede povabila ne vem... Pač res je da bi rad biu tud sam s frendi in nevem kko bi ona pašala zravn. K pol se nebi mogu sproščeno pogovarjat o istih stvareh z obema (njo sigurno nebi zanimale igrce kokr si že omenla, frenda pa tud ne tisto o čemer se pogovarjam z punco
)

pomoje si jo v tem letu prevec razvadu da si ji vse popustil in zdej je pac tako kot je. samo hoce dosezt svoje...js ti predlagam da nikakor ne popustis, petke si vzami zase, vmes jo seveda lahko poklices, ji napises kak sms..drugace pa ji lepo prijazno povej da je nimas zaradi tega nic manj rad, da se lahko vidita vse druge dni...potem bos pa vidu kok ji je do tebe in kok je zrela in razumna punca. ce se je zarad tega pripravljena do konca samo kregat mislim da to ni clovek s katerim bi rad prezivel se vsaj par let? uglavnem, verjetno se bo pomirila in pac sprejela to...ce bos pa zdej popustil, bos pa izpadu najvecja copata in se te bo kmal navelicala 

-
- Sramežljivka
Mam pa za vas še par vprašanj...
Kaj vse od tega bi tolerilali:
- Ples z drugim
- Sedenje drugemu v naročju (samo par sekund)
- Obiski bivšega (9h za njegovim blokom(on je pijan(ne vem 100%)), on ji
je pisal, ona pa se je ponudla da pride, in ko je reku da ne upa je šla
(takrat ni bla z mano(ne v smislu kot fant in punca)))
- Očitanje da je nikamor ne povabim (Ko jo povabim traja celo večnost da
sprejme povabilo), ona mene ne povabi nikamor (niti na njen rosjti dan :S)
Čeprav tud jst sm naredil kaj narobe vendar v drugačnem smislu:
- Enkrat se je meni ena usedla v naročje (mogoče sej ji dovolil zgolj zaradi
jeze ker je ona sedla drugemu)
- Kdaj je nisem polkical cel dan (Nevede pač sem se ukvarjal z drugimi
- stvarmi in se nisem spomnil nanjo)

- Ples z drugim
- Sedenje drugemu v naročju (samo par sekund)
- Obiski bivšega (9h za njegovim blokom(on je pijan(ne vem 100%)), on ji
je pisal, ona pa se je ponudla da pride, in ko je reku da ne upa je šla
(takrat ni bla z mano(ne v smislu kot fant in punca)))
- Očitanje da je nikamor ne povabim (Ko jo povabim traja celo večnost da
sprejme povabilo), ona mene ne povabi nikamor (niti na njen rosjti dan :S)
Čeprav tud jst sm naredil kaj narobe vendar v drugačnem smislu:
- Enkrat se je meni ena usedla v naročje (mogoče sej ji dovolil zgolj zaradi
jeze ker je ona sedla drugemu)
- Kdaj je nisem polkical cel dan (Nevede pač sem se ukvarjal z drugimi
- stvarmi in se nisem spomnil nanjo)