Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

KiLLyKa napisal/-a:Voznik začetnik mora met 0 tko al tko!

se ne strinjam, je neko minimalno odstopanje, ki ga še tolerirajo, potem pa je še ena meja, do katere lahko napihaš in dobiš kazen ter pike, vozniške pa ne vzamejo. primer prijateljice.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Ja jst govorim, kolk mora met po zakonu. Kolk policist potem tolerira je čist od njega odvisn, po zakonu mora bit 0.

Jap meja je pa tole:

1. Ker ste imel vsebnost alkohola o,38 mg/liter izdihanega zraka, vam je policist v postopku napisal plačilni nalog za globo in vpisal 7 kazenskih točk !

Tole je pa že konec :)

ne sme imeti v organizmu več kot 1,10 grama alkohola na kilogram oziroma 0,52 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, ker je za ta prekršek poleg globe predpisanih obveznih 10 kazenskih točk; kar ima za posledico prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja;
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jess° »

flesherka_ napisal/-a:

se ne strinjam, je neko minimalno odstopanje, ki ga še tolerirajo, potem pa je še ena meja, do katere lahko napihaš in dobiš kazen ter pike, vozniške pa ne vzamejo. primer prijateljice.

ja na strani od policije, al že kje.. je pač,, kategorija poklicnih voznikov, inštruktorjev, itd. in VOZNIKOV ZAČETNIKOV, da pač, če karkol napihajo je vle kazen.. in sicer do 0.25 125€ kazni in 3 KT .. zdej me pa zanima, od kje je ta meja, da ti vzamejo vozniško :D
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Preber moj post višje. Meja je na 7 točkah, piše tud količina alkohola. Zdej nevem a ti že pr 7 točkah uzamejo, ker pač sam 7 jih maš. Če maš srečo, ti verjetno ne.
Tko da mislm da, če pihneš čez tistole količino gre izpit papa :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

torej, moja kolegica je pihnila pa je mela 0.24 pa ji je reko da ma blazno srečo, da je obdržala izpit. če zgoraj (ne vem kdo) pravi da je meja iz 0.24 na 0.25, potem pri 0.25 dobiš dovol pik da gre izpit.
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jess° »

Jess° napisal/-a:
flesherka_ napisal/-a:

ja na strani od policije, al že kje.. je pač,, kategorija poklicnih voznikov, inštruktorjev, itd. in VOZNIKOV ZAČETNIKOV, da pač, če karkol napihajo je vle kazen.. in sicer do 0.25 125€ kazni in 3 KT .. zdej me pa zanima, od kje je ta meja, da ti vzamejo vozniško :D

da da.. našla odgovor

# Do vključno 0,24 mg v litru izdihanega zraka je globa 150 € in 3 KT (kazenske točke).
# Več kot 0,24 mg do vključno 0,38 mg alkohola v litru izdihanega zraka je globa 400 € in 7 KT ter stranska sankcija (za voznika začetnika je to prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja).
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

*purple* zakaj misliš, da se NE SME po parkingih furat? A zarad lepšga? Ti boš pa zdej to kršila, zakaj že? Avtošola te pa s tem še prekrške uči, ko te tja pelje, res poučno. in, ko sem šla jaz na poligon, vsakič ni bilo nobene gužve, če je poligon ogromen, halo? Ja na poligonu voziš brez motečih dejavnikov, na cesti pa še z motečimi kakor sem rekla, Drugače so pa na polignu isto znaki, semaforji, rondo. Se opravičujem za tipkarske napake zdejle, samo se mi že mudi.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

qqq
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

^^sploh ne Nia.ja Nia ene osnove se morš valda nekje naučit, tko al tko maš prvo uro rezervirano za splošno učenje kaj je kej.Ampak bubabiba je govorila o več urah na poligonu,jst sm pa dodala še to, da lahko eno uro sam čakaš na prost poligon in ti gre ura v tri krasne.

bubabiba...Kje pa piše, da se ne smeš po parkingu furat?kako pa parkiraš?kako pa veš kako in kje sm jst točno furala, da mi pridgaš da se to ne sme?lahko ti povem, da niti ena stvar ni bla proti cpp pravilom. :wink:
je bilo le to, da supernova še NI bila odprta, ampak parkplac in ceste pa so bile vozne brez problema in brez znakou omejevanja vožnje tam. :)
nevem kako je blo s tabo, ampak naš inštruktor je stalni iskal place po ljubljani, ker je bil poligon prezaseden.in zato tud tja nismo šli in noben ni nč zamudu, kukr vidš.
In neglede kaj je na poligonu, še enkrat, to NI cesta in se NE more primerjat s cesto!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

qqq
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:26, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja lih podpirala te nism in te ne bom pri teh dejanjih, me pa useeno veseli, da je blo use ok in da ni pršlo do kakšne nesreče.upam, pa tud da bo takih vedno manj.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

qqq
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Nov. 2010 7:33, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jah polcaj ko bi ti pisu kazen za vožnjo brez izpita nebi prou dost spraševal kdo je biu kriu.
In ne tud ko roza kartončk dobiš ne znaš furat.furanja se naučiš sproti in prakse.
glede na zakon kot je, pa je brezveze razglabljat kdo te lahko nauči od ostalih, ker zakon pravi da te mora avtošola in da ti more izpitni center vozniško dat, tko da...
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Oh man, it must be fun living in "NIAland" :D
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Shelve napisal/-a:Oh man, it must be fun living in "NIAland" :D

V tem primeru, da ni treba, da te instruktor uci voznje je NIAland kar USA. Je pa tam Fast & Furious sci-fi. :lach:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Zaklenjeno