s čim zdržite na partijih?
ana27 napisal/-a:Vsaj mislim, da sem dovolj pametna in lepa, da mi ni potrebno svoje samozavesti potrjevati z alkoholom in raznimi poživili.
zakaj bi mogla z alkotom ipd. potrjevati svojo samozavest??? ne zastopim...
kai vsi, k se ga uzun napijejo (al karkoli pač druzga prepovedanega) so brez samozavesti in pijejo ravno zaradi tega? da so pol bolj samozavestni??

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
lakeesha napisal/-a:ana27 napisal/-a:Vsaj mislim, da sem dovolj pametna in lepa, da mi ni potrebno svoje samozavesti potrjevati z alkoholom in raznimi poživili.
kai vsi, k se ga uzun napijejo (al karkoli pač druzga prepovedanega) so brez samozavesti in pijejo ravno zaradi tega? da so pol bolj samozavestni??
ja valda no lakeesha, kako pa to da tega ne veš

Our passion is our strength <3
ana27 napisal/-a:Vsaj mislim, da sem dovolj pametna in lepa, da mi ni potrebno svoje samozavesti potrjevati z alkoholom in raznimi poživili.

drugač pa svaka čast puncam, da ste se razkrile s svojimi grehi

sicer pa se tudi sama zadnje čase bolj pogosto ukvarjam z drugo platjo zadevanja, kot je to naprimer opisala Dita- v prvem postu.. ne vidim več samo momentarnega užitka v zadetosti, ampak tudi kakšne druge prednosti, ki jih je treba samo znat obrnit v svoj prid. no, seveda se že vedno zavedam negativnih posledic, da nebom zdaj takoj poslušala pridig

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
- Debatorica
Dita- napisal/-a::eek:![]()
sam da si dovolj pametna in lepa![]()
sej nam že sam tale stavk dost pove o tebi.
pa če ne znaš uživat in si tok zadrta da nočš nč novga probat, no problem, ti kr, defenitivno pa ne gre za potrjevanje samega sebe oz. samozavesti.
Mislim ste pa zoprne tukaj na tem forumu. Samo blatite po drugih.
Kje je punca napisala, da ne zna uživat

Pač eni so dovolj samozavestni, da znajo stopit v kontakt tudi brez da se ga napijejo, oz. jih drugi opazijo brez, da bi noroli okrog zaradi vpliva substanc.
-
- Cosmopsiho
ma samozavest in lepota nimata blage veze z uživanjem raznoraznih substanc.
vsaj pri večini ljudi ne.
zato taki komentarji. v končni fazi bi se dalo post razumet tudi kot 'tiste, ki greste ven, pijete in morbit uživate še kake druge substance niste dovolj samozavestne in lepe'
whatever. ljudje žurajo na različne načine. ziher pa ne pijem zato, da bi bila bolj samozavestna.
zato taki komentarji. v končni fazi bi se dalo post razumet tudi kot 'tiste, ki greste ven, pijete in morbit uživate še kake druge substance niste dovolj samozavestne in lepe'
whatever. ljudje žurajo na različne načine. ziher pa ne pijem zato, da bi bila bolj samozavestna.
Dita- napisal/-a:lakeesha napisal/-a:ana27 napisal/-a:Vsaj mislim, da sem dovolj pametna in lepa, da mi ni potrebno svoje samozavesti potrjevati z alkoholom in raznimi poživili.
ja valda no lakeesha, kako pa to da tega ne veš![]()
Tukaj se pa jaz z Ano čist strinjam. Moja soseda ima skoz neke komplekse, da je predebela, sramežljiva,... seveda ko je trezna. Ko se ga pa napije pa pridobi takšno samozavest, da se nič več ne obremenjuje ne z debelostjo in ne s čimerkoli drugim. Stalno pleše in teži fantom, medtem ko kadar je trezna se vedno tišči v kakšni kot, da jo ja ne bi nihče opazil.
floribunda napisal/-a:ma samozavest in lepota nimata blage veze z uživanjem raznoraznih substanc.
ja točno tako. zato sem tko komentirala ker je ana rekla da je ona itak že dost lepa in pametna. moje mnenje pa je, da je pri drugem dejstvu ki ga je navedla mal zgrešila, ker če bi bla pametna, bi mal pomisla in ne bi metala vse v isti koš. ok, maš kolegico k ni samozavestna ko je trezna, a to še ne pomen da VSI pijemo in konzumiramo ker smo nesamozavestni.
NEWSFLASH: jz se sama seb čist všeč in se defenitivno ne ukvarjam s tem zaradi pridobitve na samozavesti. iz mojega vidika droga, pjača in samozavest pač niso povezani. če pa so pri njej je to njen problem. punca ne bi smela metat vse skupej v isti koš.
sploh pa bi najbrž bila drugega mnenja če bi kdaj kej probala. to pa je seveda njena stvar in njena odločitev. jz nimam nč prot tem.
Our passion is our strength <3
Dita- napisal/-a:
zato sem tko komentirala ker je ana rekla da je ona itak že dost lepa in pametna. moje mnenje pa je, da je pri drugem dejstvu ki ga je navedla mal zgrešila, ker če bi bla pametna, bi mal pomisla in ne bi metala vse v isti koš. ok, maš kolegico k ni samozavestna ko je trezna, a to še ne pomen da VSI pijemo in konzumiramo ker smo nesamozavestni.
Ona (vsaj jaz tako razumem) je to napisala za sebe in ni rekla, da vsi spadamo v isti koš. Ona zase najbrž že ve a kaj rabi ali ne.
Kolegico imam pa jaz takšno, oz. sosedo, ne morem reči, da je kaka huda kolegica.
Drugače pa pojdi do zdravnika pa vprašaj, če je normalno, da se danes polovica mladih fila z raznimi poživili. Pomoje, da boš dobila negativen odgovor, in da tistemu, ki to rabi sigurno nekaj manjka. Kaj pa presodi sama, ker je najbrž možnih več razlogov.