Odlična je,ressss. Ni mi žal da sem jo vzela. Še pomnilniško kartico kupim danes in to je to.
Drugače pa se od E71 razlikuje samo po tem da nima GPS-a pa pomnilniške kartice ni zraven in okvir ni kovinski.
Je pa meni dosti lepša kot E71.
vizualno ja...sem pa mela z baterij neke bleme in so mi jo menjali..mi zdaj recimo zdrži malo dlje..pa na čase s emi zdi, da ma neke finte-zaradi delnega touch screena ma neke ful zaostanke pa tak...
Lilah sem probala tega storma in se mi je zdel dokaj neodziven... Sedaj kar se tice teh telefonckov na dotik.. Je res cisto odvisno od okusa. Ce si ze poskusila kaksen touch screen telefon in ti je bil ql, potem kar..
Smetka_ napisal/-a:Jst mam tole "sestrico" nokie E71.
Odlična je,ressss. Ni mi žal da sem jo vzela. Še pomnilniško kartico kupim danes in to je to. Drugače pa se od E71 razlikuje samo po tem da nima GPS-a pa pomnilniške kartice ni zraven in okvir ni kovinski. Je pa meni dosti lepša kot E71.
Hej, Smetka, daj mi povej za to tvojo Nokio e63, kakšen ima kaj zvok, če daš muziko čez zvočnik, pa ali ima odprtino za kartico vstavit.
Thx.
BB Storm ni ravno najboljši BlackBerry. Bold je veliko bolj odziven in hiter. Poleg tega je pa tehnologija Click through, ki se uporablja pri bb storm (klik potrdiš tako, da pritisneš na ekran), nepraktična in deležna mariskatere kritike.
Prepričana sem, da bojo pri RIM v prihodnje delali boljše telefone s touch screenom, tokrat so pač malo zamešali vse skupaj ... nenazadnje je to njihov prvi telefon z zaslonom na dotik. (hmm iphone je bil pa prvi Appleov ).