Slike vaših nohtov
- bonnie taylor
- Komunikatorka
Zame ja. Sicer pa js nebi dala 15-20 evrov za en lak. Če si vešča eBaya, ga lahko dobiš za ene 7 evrov, ali 5 lakov za ene 25 evrov. Kar pa ni pretirana cena. Še posebaj v primerjavi z kakšno Niveo, ki je dobesedno sranje. Je pa tudi odvisno od odtenka pri Opi lakih. Meni je eden brez podlaka in nadlaka zdržal 5 dni Londona, pa sm skoz neki počela- imel je le malce zlizane robove, če si od blizu pogledal (od daleč se ni nič vidlo). Pa meni je všeč nanašanje (kar sm rabila ene par lakiranj, da sem se navadla širejše metlice, saj je dost, da greš 2× po nohtu, pa je cel pokrit).
Kaj jih naredi boljše od ostalih? Ja, kaj pa vem. Boljša metlica, res lepi odtenki (in ogromno), pri nekaterih fantastična obstojnost, lepo zgledajo
Kaj jih naredi boljše od ostalih? Ja, kaj pa vem. Boljša metlica, res lepi odtenki (in ogromno), pri nekaterih fantastična obstojnost, lepo zgledajo

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Danes je na vrsti rdečko SinFulColors - Fire Red.
Pri nas bi res morali uvoziti še Catrice lake. Nekateri odtenki so super.
Moj današnji izbor je Catrice - Tropic Ginger.
Moj današnji izbor je Catrice - Tropic Ginger.