Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

hehe, ja pink čevlji bi šli kr kul zravn :) sam kje boš to našla?v zari majo drugač roza čevlje, sam majo ubijalsko petko (take k je mela Poison girl na maturancu, sam da jih je ona mela v modri barvi)...al a kkšni oranžni :D roza torbico majo pa tut, hehe....

sam pazi da se boš dobr počutla v vsem tem, ker tole zdej pelje v eno orto spremembo videza, glede na to da se drugač bolj športno oblačiš... (pa pazi tut da nauš kt ena barbika) ;)
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Hehe...mene petke ne ubijejo kr zlahka, hvala bogu za leta koncertiranj :)

Res, kaki pinki ali oranžni bi men tlele najbl sedl...sam torbice pa nekak nebi mela pinki, če bi bli že čevlji v tej barvi. Ampak to pa ne morm stuhtat, kaj človek obleče čez, če je nuja? Bi pa bolj ciljala na rahlo odpulen videz, ki ga znam nost, ne tok na videz barbike, ki bi na men izpadel bolj kenovsko ;)

No, so pa premlevanja brezpredmetna, ker je itak v Slo ni. Razen če jutri izvedem invazijo na avstrijske H&M. A je kera kej letala okol? Imajo?
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js grem tut cez dober mesec na poroko in bom najbrz oblecena takole:

Slika

upam da bo prislo tut na men tok kul :D

no torej, kaksni cevlji pasejo na tako opravo, pa nisem prevec vajena pet...bi jih mela, ampak ne prevec velikih, teli cevlji ko konice prstov ven gledajo so mi pa ful grdi...ok, na drugih se mogoce kul, ampak js si takih ne bom kupla :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

^^a bi pasalo kaj takega zraven:

Slika
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

pomoje da zlo dobr....

sam jez tut recimo k nism vajena petk se nebi upala v cem takm sploh hodt!

OT: kok je zdej huda moda za ceule... kr nemorm vrjet... sam sm se uceri pa kr zjokala k mi ni nc prou k mam prevelko nogo :cry:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

sj nism misla tocno takih, pac kej u tem stilu...js tut preventivno raje ne obujem kaj takega :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

red_rose, jaz bi kupila ene bolj elegantne črne japonke ali nizke sandalčke na pasove ... Nimaš pete, izgleda pa lepo :)
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

Hej, ... bliža se poletje, sonček bo in s tem tudi druga garderoba.

No sem v majhni dilemi, zato bi prosla za en nasvet glede obutve k kratkim hlačam ali 3/4 hlačam.

Balerinke niso zame, čevljev z petami ne nosim kaj preveč pogosto samo ob posebnih priložnostih, odpadejo tudi japonke, saj ne prenesem ko mam nekaj med prstom :D In zaj nevem kaj obuti zraven. Sicer sem imela prepletene čevlje, ki si jih samo nataknil in gremo, ampak sem se jih naveličala.

Upam na vaše predloge :D Tnx
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Kaj pa kakšne čevlje s pluto peto ali pa gladiatorke, če so ti všeč? Najboljše, da greš malo po trgovinah s tistimi hlačami h katerim iščeš čevlje pa boš sigurno kaj našla. :)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

gaby_ napisal/-a:no torej, kakšne kombincije gredo k črni obleki (čevlji, clutch torbica in nakit).

Spet sem neizobražena. :? Kaj je clutch torbica?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Taka manjša torbica, ki se večinoma nosi v roki. Npr.: 1, 2
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Imam manjši problem. Naslednji vikend grem na obhajilo- sicer le na "fešto". Pa imam namen oblečt približno takole oblekco: KLIK. Iste barve. Le da je spodaj stisnjena, ter z žepi, pa malce balonasta. Čez joške pa isto potisnjen in iste barve. Je pa nekje do sredine stegen. Bolj tak model (sam ne tak nagrbančen): Klik. Pa res ne vem kaj obut zdraven... Zdi se mi, da gladiatorke nekak neb pasale, pa še temno rjave barve so. Petke ravno nebi, ker bo to zunaj na vrtu. What to do? Torbice verjetno ne bom imela, tak da se ne rabm še s tem obremenjevat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

A balerinke pa ne bi prišle v poštev? Ali pa pa kakšni čevlji s polno peto? Taki so meni ful lepi.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ma, kaj pa vem. Čevljev z polno peto ne nosim- pa pomoje bi se lih ubila v njih po travi hodit... Balerinke pa pridejo v poštev, sam se mi zdijo preveč "polikane".

Kakšne probleme si js delam :D
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Kaj boš že našla - ali v svoji omari ali pa v štacuni. En razlog več za šoping. :D
Zaklenjeno