Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

KiLLyKa napisal/-a:no, potem bi VSE ovatošole in VSI inštruktorji vozili folk na poligon. Kar je pa potrata časa in predvsem denarja. Pr nas je ura vožnje 27€, nabijanje na poligonu se men zdi brezvezno.

Ne ne vozijo VSE, ker niso VSE dobre...tistim, ki se zdi škoda denarja za poligon se gredo raje na parkplac švercat. :roll:
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pokapika »

ja dobr da tisti k nismo mel poligona sploh znamo peljat po cesti.
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

pokapika napisal/-a:ja dobr da tisti k nismo mel poligona sploh znamo peljat po cesti.

Aja ti bi se na polignu naučila vozit? ja, če si tak antitalent, potem pa res še dobro...
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

joj si me potrla.
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

KiLLyKa napisal/-a:no, potem bi VSE ovatošole in VSI inštruktorji vozili folk na poligon. Kar je pa potrata časa in predvsem denarja. Pr nas je ura vožnje 27€, nabijanje na poligonu se men zdi brezvezno.

Imate pa zelo zelo drago. Pri nas imajo avto šole 21 eur, največ 22 eur.
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .frigg. »

bubabiba: prvo si odmontiraj koleščke iz pecikla po pa tupi ti naprej.
pri nas nimajo nikjer poligona pa še usak se je nauču pelat.

:roll:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

bubabiba napisal/-a:

Ne ne vozijo VSE, ker niso VSE dobre...tistim, ki se zdi škoda denarja za poligon se gredo raje na parkplac švercat. :roll:

Ja res, ti si bla v najboljši, zato ker si vozila na poligonu. Vsi, ki pa nismo in smo vse naredili s prve brez problemov mamo pa srečo, ker so nam še to vrjetno pogledal skoz prste. Sicer pa smo mel slabe avtošole sej res.
Hvala bogu, da sm bla 20min na parkplacu pol pa na cesto. Hvala bogu da nism mela inštruktorja, ki bi mi nabiju ure in avtošole, ki bi sam ovlekla dnar iz mene. Klanjam se jim!
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ja, pa tiste predpisane vaje za vse avtošole so tut zarad lepšga napisal, ne? Pač sprijazni se, da si imela avtošolo kjer jim je blo pal vseeno kako se naučiš vozit, samo da se. Ur mu pa ni blo treba niti nabijat, če si imela 27 eur na uro, je že s tem dobro zaslužil. Pa tut nevem po kakšni definiciji je ocenil svojo aš, da je vredna teh 27 eur na uro.
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

jst mam že 7ur vožnje, počas pa bo :D

joj, dons se mi je prvič zgodil, da mi je na križišču avto crknu. :eek: kakšno paniko sm nardila.Bla sm prva pred semaforjem in ko se je počas zelena pržgala, sm mal prehitr sklopko spustila in je avto ugasnu.Pol sm se tam kjer ni prometna cesta učila speljevat. Od začetka mi je šlo super, zdj ga pa spet nek kiksam :? učila sm se speljevanje na klancu, dvakrat avto crknu, tretjič mi je ratal.Pol so enmu konji ušli so se sredi ceste sprehajal. lol kaj vse ne doživiš
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Ja. Zato sm use opravla s prve, ker sm mela avtošolo, kateri je blo vseeno, kako se naučim vozit. Ker se je inštruktor (alpa kr avtošola) zmenu s komisijo, ki je sedela zadaj (2 sm mela) da nej me kr spustita in ker tud, kar so me v avtošoli naučil, so me očitno tolk slabo, da sm tud vse teste opravla s prve, brez da bi se rabla učit. Ker, ko sm kej nadila narobe, sva šla 5x čez to, najprej sva se pogovorila, potem sm pa ponovila kolkorkrat je blo pač treba, da je blo dobr. Zato mi je vsakič, ko sm bla kej živčna reku, da bova počakala 5min da neham bit živčna pa da se skoncentriram (to je blo na začetku, pol je blo navadn in nism bla nč živčna) pa sva 5 minut mal blebetala, da je živčnost popustila.
Joj groza, v kako avtošolo sm se jst to podala :eek:
No, pa ti predlagaj prosim, v katero avtošolo se splača it. Kje so dobri, po tvojem mnenju?
Zadnjič spremenil KiLLyKa, dne 14. Maj. 2009 21:41, skupaj popravljeno 2 krat.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

če bi ble tako zelo predpisane bi ble obvezne in bi to preverjal.
Bubabiba poligon kuješ v zvezde. Pač ga ni povsod. Zato aš ni slaba. Čez mojo avtošolo nebo noben nč reku :D
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Killyka dobre so tam, kjer ne pobirajo samo denarja, ampak tut kaj vložijo v stvari, ki koristijo učencem.
Najbrš niso šli poligone gradit kr iz dolgcajta ane? Očitno imajo tudi neko svojo funkcijo, glej ga zlomka.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Pr men je inštruktor vložu vse kr je lahko :wink:
Tko da men ne bo nikol žal da sm ga mela za inštruktorja in prov tko me noben ne bo prepričal, da je poligon nekaj obveznega. Če bi blo tolk obvezno, bi stalno preverjal, kjer se prve ure učenci učijo in bi izvajal nadzor nad tem. Tolk ga pa ne. Nism pa od mojih znancev slišala še od nikogar, da je bil na poligonu. Vsi so začeli na parkingih potem pa na eno bolj neprometno cesto.
Pa nismo hodili vsi v istem kraju delat. In to niso neke male šole, ampak so razširjene in znane :) Tko da, če bi blo tolk obvezno in bi izvajal preglede, kako se šolanje izvaja, bi verjetno lahko svoje prostore že zaprli :)
.frigg.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .frigg. »

bubabiba: a je poligon res edini način da se naučiš vožnje?
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ja itak preverjali, daj no kje pa ti živiš, kdo pa danes še kaj preverja?
Aja vsi tvoji znanci so začeli na parkingih, no potem pa povej kaj je parking tok boljši od poligona? Ok razen tega, da je zastonj :P
Zaklenjeno