pokapika: najprej si mors nabit 12452 postov v temi priznam da.., pa jodlat kok si lepa in d te boli k. tut ce mas "mocnejse kosti", pol bos pa lahko izrazala svoje mnenje v resni temi kot je omara v spalnici.
v svoji sobi imam most. in to nad posteljo Pred postresom torej res nisem varna, ča pa pride cunami pa vas vse odnese jaz pa preživim ker sem doma navrh v bloku.
muah
(zdej bom dobila lekcijo, da cunami sploh ne more priti do nas in da naj si preberem kakšno knjigo, priznam, imate me, neizobražena sem)
no kaj se tiče omare nad pojstlo. jas jo tut mam, čist praktična in vse, edino enkrat ko sem mela ljubezenske odnose, mi je na glavo padlo sveto pismo=)
da ti še slikovno polepšam dan. ljubezen je bila zelo divja, glede na to, da knjiga ni 'stala' na polici nad posteljo ampak 'ležala'. polek tega me je zadela z ostrim delom(kotom) usred čela, malo pred ciljno črto.
Hehe, to je pa zmagalo, res. Še dobro, da ni bilo kaj hujšega. Meni je pa polica dol padla. Sicer na srečo ne na glavo, me ni bilo poleg. Sem tudi imela tako, da je bila polica, potem na vrh pa še omara. Smo potem raje razžagali in dali omaro na tla.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)