s čim zdržite na partijih?
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Po moji logiki (sem dala skozi kar nekaj in videla precej več kot bi bilo treba) folk jemlje substance kot "dodatek" k partiju in očitno se brez tega dodatka ne morejo met tam fajn ali kaj?! Nič ne rečem čez take kot si ti rachka, ki si napisala, da samo tu pa tam kaj vzameš - torej znaš žurat tudi brez tega.
Ampak določeni moji kolegi pa že vnaprej rečejo da bojo nekaj vzeli, ker bo itak nevzdržno. Ok, se pravi potem takem ne gredo tja zaradi glasbe in samega dogajanja, pač pa zato, da se zadenejo in imajo slučajno za bit kje na partiju.
Tako jaz to razumem in tega mišljenja pač ne spremenim, ker se mi taki ljudje zdijo spipani oz. pomilovanja vredni. 

ja saj takšne tudi jaz poznam.. če nimajo zagarantirane zaloge za celo noč, sploh ne grejo na partil. ampak takšne pač ignorirat in pustit in it po svoje žurat naprej. takšni bodo vedno obstajali..žal.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Naletela sem na to temo in ne morm, da ne bi podala svoje mnenje
Sama sicer ne hodim zelo redno na party, grem pa nekako 1x na mesec. Ponavadi sem čist trezna, droge se še dotaknila nisem, alkohola tud bolj malo pijem, ker se ravno tako sprostim. Mi je pa zanimivo to, da ponavadi jst na partyju čist "notr padm" in pol prihaja do mene folk, če imam kej x-sov in podobno, ker misljo, da sem na čem. Ker se mi čist "trga", ker mi je ta muska pač noraa
In mislm, da če ti je muska ok, res ne rabiš kakih dodatnih poživil, vsaj jst jih ne. In fora je v tem, da še zdej mi marsikdo ne verjame, da res nisem na ničemer, da kao to ni možno, da bi pol zdržala. Mislm prov 

Sama sicer ne hodim zelo redno na party, grem pa nekako 1x na mesec. Ponavadi sem čist trezna, droge se še dotaknila nisem, alkohola tud bolj malo pijem, ker se ravno tako sprostim. Mi je pa zanimivo to, da ponavadi jst na partyju čist "notr padm" in pol prihaja do mene folk, če imam kej x-sov in podobno, ker misljo, da sem na čem. Ker se mi čist "trga", ker mi je ta muska pač noraa

Ja, jst tut znam brez alkohola not padt, sam je zoprno, če so vsi tvoji kolegi pijani, ti pa si trezn. Če so pa vsi kolegi trezni (kar se mi je sam parkrat zgodil), je pa lahko zlo kul. Ampak kva no, itak smo še mladi, jst tko al tko ne maram alkohola konzumirat iz užitka, tko da se bom zdej znorela v mladosti, pa bom pač na stara leta abstinirala.
Kika napisal/-a:well yeah, mene so tut lih pred kratkim 'obtožil' kako sm bla (lih po sw) menda totalno zblojena in da če jaz ne konzumiram potem pa tut... well, lahko rečem le to, da mi je žal za tiste, ki mislijo, da se ti brez droge ne more trgat in ne morš past u musko tko kukr sm jst padla. žalostno, res
Jst sem bila za novo leto na SW in sem cel čas plesala (od 22h-6h), ker sem bila tako navdušena, da ajooj in pol slišim komentarje zraven mene (so bili neki hrvati), kako sem zihr na čemu itd itd... Sem pa od frendov slišala že vse mogoče komentarje - oki pač mam velik energije, kaj morem jaz za to

Glede ostalega folka, ga jst ponavadi na partyju hmal opazim ne (ko enkrat začnem plesat), k sem res čist v svojem svetu

Žal je pač ratal problem, da se marsikdo ne zna sprostiti brez alkohola ali drugačnih substanc...
Js mam ful rada techno ipd., pa sm bla kr na nekaj hard partijih popolnoma trezna. Okol mene pa jih je blo pomoje večinoma nalitih, na x-ih, speedu - pač tipičen hard techno party. V bistvu morm priznt, d na večini partijev v diskačih ne pijem alkohola sploh. Niti ga nism na veliko in vedno pila predn sm mela izpit, zdej pa sploh ne, ker praktično kamor kol grem, grem z avtom. No, ostalih substanc pa sploh nism nikol probavala in jih niti ne mislim.
Je tudi meni že marsikdo reku, kako da sm tok naspidirana, kao kok sm spila, pa nism spila niti kaplce alkota, ker se enostavno loh zabavam brez njega. V bistvu bolj ko sm starejša, bolj mi je bz zapravlat za alko in se mi sploh opijat, ker mi je trapast, d na polno športam, pol pa z alkotom uničm ves sistem.
No, je je pa res, d sm bla vsaj včasih večkrat pijana al pa vsaj mal alkoholizirana na kakih privat partijih. Tkt smo itak zmer prespal in je blo vlik bolš.

No, je je pa res, d sm bla vsaj včasih večkrat pijana al pa vsaj mal alkoholizirana na kakih privat partijih. Tkt smo itak zmer prespal in je blo vlik bolš.

-
- Komunikatorka
Tudi mene. Od alkohola spijem kozarec ali dva oz. lahko tudi več spijem, pa bom zdržala do konca in ne bom nekje zaspala ali delala bedarije. Mam pa se lahko tudi brez alkohola fajn, itak. 

Zadnjič spremenil Mrs Beauty, dne 05. Feb. 2012 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
glede tujih komentarjev lahko jaz tudi samo rečem, da me folk najbolj sprašuje za kake droge, ko sem čist trezna ali pa rahlo vinjena. očitno oddajam takšne vibracije
sicer bi si tudi sama kdaj prisodila totalno zblojen in netrezen izraz na frisu, kr me folk včasih samo nejeverno gleda, ko skačem v prvi vrsti ko 14letna flešerka
emocije pač.

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kar mi paše, kadar mi paše. Čeprav me je že minilo + niti se mi ne da več hodit. Se ne vtikujem v druge vsak lahko počne s sabo in s svojim telesom kar želi in vnaša vanj, kar sam hoče. Jaz vem kako pa kaj pa kje je meja, za ostale me ne briga (razen, če so moji kolegi)
Spijem pa skoraj vedno kej (odvisno a vozim a ne). Ampak ne na sceno, da sm tok pijana da komaj na nogah stojim. Ponavad Laško, Heineken alpa redbull vodko. Lepo u izi, počas, par pijačk. Če se ga že nagonmo se ga pred diskačem z litro vodke in redbulli. Notr kr mal drago pride, če se ga maš željo ubit

Spijem pa skoraj vedno kej (odvisno a vozim a ne). Ampak ne na sceno, da sm tok pijana da komaj na nogah stojim. Ponavad Laško, Heineken alpa redbull vodko. Lepo u izi, počas, par pijačk. Če se ga že nagonmo se ga pred diskačem z litro vodke in redbulli. Notr kr mal drago pride, če se ga maš željo ubit

If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
- Komunikatorka
jullia_ napisal/-a:Če bi bili vsi odgovori v tej temi resnični, bi alkoholna industrija in dilerji že zdavnaj propadli
Teh par strani odgovorov, in to kozmo bejb, je sigurno bolj malo takih, ki bi konzumirale alkohol in še kaj drugega v veliki meri oz. bi ta drugo sploh konzumirale. Če jih je pa na forumu več takih party punc, pa se po vsej verjetnosti ne bodo oglašale v tej temi oz. se razkrile, sploh če so drugače že kje kaj več povedale o sebi.

"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Po gostilnah nekak ne hodim več, ker so predrage. Ponavadi, ko sem v Lj tipično študentsko- pitje v parku in nato v diskač ali kak večji žur. Najraje imam zaseben zabave- po zidancah, gasilskih,...
Zdržim pa z alkoholom- večinoma juice vodke ali tekila ali slamerji
je pa tud bambus kul (ampak preveč slabih izkušenj). Poskušam da je vse v meji normale (čeprov kdaj tudi ni...). Priznam, da mi je pa redko fajn na fešti, če trezna. Mora bit res super družba in vzdušje.
Drog se pa ne poslužujem- enkrat probala skank in je dovolj za celo življenje
Zdržim pa z alkoholom- večinoma juice vodke ali tekila ali slamerji

Drog se pa ne poslužujem- enkrat probala skank in je dovolj za celo življenje

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.