Drkanje mu je del vsakdana...
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Tale tvoj dragi je navaden gnoj. Oprosti, ne najdem lepšega izraza. Fajn mu je, ko mu ga ti zdrkaš, dopoldan je lažje preživeti na internetu in ponovno...., kot pa iskati službo, denar ti prinašaš v gospodinjstvo, vrjetno gospodinjstvo ti porihtaš (kuhanje, pospravljanje, likanje...). Jaz bi mu postavila ultimat. Če se ne bi poboljšal, bi ga pustila. Veš koliko je fantov na svetu, ki bojo dosti bolj resni od njega. Če bi ostali brez službe, bi jo naprej iskali, v postelji bi zadovoljil tudi tebe, pomagal bi ti pri opravilih, ne bi non stop visel na internetu...
Na srečo imam fanta, ki je pravo nasprotje tvojega. Sicer še ne živiva skupaj. A ko bova zaživela, vem, da se ne bo spustil tako nizko.
Na srečo imam fanta, ki je pravo nasprotje tvojega. Sicer še ne živiva skupaj. A ko bova zaživela, vem, da se ne bo spustil tako nizko.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- positive vibration
- Cosmofrik
Oprosti, ampak praviš, da že zaradi tega ker sta dobra prijatelja, ga ne bi zapustila. Te lahko spoznam? Jaz bi tudi mela tako prijateljico.
Ok, dosti heca. Ne more it tak. Sorry. Si že kdaj slišala za pregovor: Čisti računi, dobri prijatelji? Ej, punca, sodeč po tvojih besedah tudi ljubezni več ne čutiš do njega, ampak pač neko hvaležnost (za kaj si mu že hvaležna? da lahko 4 ure v službi delaš za njega?), prijateljstvo oziroma celo kolegialnost (a vsem prijateljem plačuješ račune in jih zadovoljiš?) in zaradi tega se ti ne zdi vredno, da bi ga zapustila? Ne razumem.
Ok, dosti heca. Ne more it tak. Sorry. Si že kdaj slišala za pregovor: Čisti računi, dobri prijatelji? Ej, punca, sodeč po tvojih besedah tudi ljubezni več ne čutiš do njega, ampak pač neko hvaležnost (za kaj si mu že hvaležna? da lahko 4 ure v službi delaš za njega?), prijateljstvo oziroma celo kolegialnost (a vsem prijateljem plačuješ račune in jih zadovoljiš?) in zaradi tega se ti ne zdi vredno, da bi ga zapustila? Ne razumem.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
- miss.bunny
- Komunikatorka
Povedala sem mu že, pa ne enkrat...ampak kaj ? Reče mi naj ga pustim pri miru nekaj časa, pol me bo pa že začel pogrešat... Imel je čist v kurcu otroštvo, nima odnosa do ljudi. Aja btw star je 29let...
Kaj to pove o človeku, da v celem življenju ni imel niti enega dobrega prijatelja?
Jst sm edina ki tolk stvari vem o njemu. Je samotar, ni pa slab človek...
Kar se veze tiče mi nič ne teži, ljubosumen sploh ni...
Danes greva pogledat za en šiht in je hotu da grem zraven zato, ker se pritožujem da ne greva nikamor... romantika pa je a?
Mah ubistvu je vsem jasno da tako ne pelje nikamor...ampak ne vem pa kakšen bo ko bo imel službo. Mogoče bo malo bolj pozitiven ker bo mel svoj keš in ker me bo lahko kam peljal (to zadnje je on dejal).
In kaj, človeka imaš rad, veš da je to nikakvo, ne veš pa kaj bo. Mogoče je to faza v življenju, ki mora it čez njo.
Kaj to pove o človeku, da v celem življenju ni imel niti enega dobrega prijatelja?
Jst sm edina ki tolk stvari vem o njemu. Je samotar, ni pa slab človek...
Kar se veze tiče mi nič ne teži, ljubosumen sploh ni...
Danes greva pogledat za en šiht in je hotu da grem zraven zato, ker se pritožujem da ne greva nikamor... romantika pa je a?
Mah ubistvu je vsem jasno da tako ne pelje nikamor...ampak ne vem pa kakšen bo ko bo imel službo. Mogoče bo malo bolj pozitiven ker bo mel svoj keš in ker me bo lahko kam peljal (to zadnje je on dejal).
In kaj, človeka imaš rad, veš da je to nikakvo, ne veš pa kaj bo. Mogoče je to faza v življenju, ki mora it čez njo.