Hrvaški top model (Croatia's Next Top Model)
Hrvaški top model (Croatia's Next Top Model)
Citiram iz spletne strani TV3-ja:
"Po izvirnem receptu Tyre Banks, ki je svetu predstavila resničnostno oddajo Ameriški top model, so nastale številne nacionalne izvedbe te oddaje, in kot najnovejši se predstavlja resničnostni šov Hrvaški top model, ki so ga predvajali na televizijski postaj RTL. Tekmovalke, ki bodo nastopile v oddaji, se bodo pomerile v številnih preizkušnjah, in te bodo odločile, katera si bo priborila naslov hrvaškega top modela in sklenila pogodbo z eno izmed manekenskih agencij, ki ji bo omogočila uspešen začetek njene kariere v modni industriji. Hrvaški top model Tatjana Jurić bo prevzela vlogo Tyre Banks in vodila oddajo, ob tem pa bo prevzela tudi vlogo mentorice tistim 16 dekletom, ki bodo izbrana za sodelovanje v oddaji in ki se bodo v Zagrebu skupaj vselile v izbrano stanovanje. Tatjana Jurić bo s sodniško ekipo, ki jo bodo sestavljali še Borut Mihalić, Boris Bašić, Damir Hoyka in Boris Cavlina Jurić, presojala dekleta in iz tedna v teden bodo izločili eno ali več deklet, dokler ne bo izbrana trojica vstopila v veliki finale. V prvem krogu bo dekleta obiskal tudi modni oblikovalec Marco Grubnic ter jim z nasveti in s konstruktivno kritiko pomagal vstopiti v svet modne industrije."
Prvi del se začne 6.maja in me firbca kako bo to zgledalo :-)
"Po izvirnem receptu Tyre Banks, ki je svetu predstavila resničnostno oddajo Ameriški top model, so nastale številne nacionalne izvedbe te oddaje, in kot najnovejši se predstavlja resničnostni šov Hrvaški top model, ki so ga predvajali na televizijski postaj RTL. Tekmovalke, ki bodo nastopile v oddaji, se bodo pomerile v številnih preizkušnjah, in te bodo odločile, katera si bo priborila naslov hrvaškega top modela in sklenila pogodbo z eno izmed manekenskih agencij, ki ji bo omogočila uspešen začetek njene kariere v modni industriji. Hrvaški top model Tatjana Jurić bo prevzela vlogo Tyre Banks in vodila oddajo, ob tem pa bo prevzela tudi vlogo mentorice tistim 16 dekletom, ki bodo izbrana za sodelovanje v oddaji in ki se bodo v Zagrebu skupaj vselile v izbrano stanovanje. Tatjana Jurić bo s sodniško ekipo, ki jo bodo sestavljali še Borut Mihalić, Boris Bašić, Damir Hoyka in Boris Cavlina Jurić, presojala dekleta in iz tedna v teden bodo izločili eno ali več deklet, dokler ne bo izbrana trojica vstopila v veliki finale. V prvem krogu bo dekleta obiskal tudi modni oblikovalec Marco Grubnic ter jim z nasveti in s konstruktivno kritiko pomagal vstopiti v svet modne industrije."
Prvi del se začne 6.maja in me firbca kako bo to zgledalo :-)
-
- Komunikatorka
A oni ga imajo že tudi? Drugače pa ga ne mislim spremljati, ker je ta oddaja overrated. Mi je bil potem že dosti bolj zanimiv Make me a supermodel (v VB, ameriški je bil kr neki), kjer so se potegovali za zmago tudi fantje. 

"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
- Komunikatorka
keya napisal/-a:^^ amm.. oni so ga meli že lani, torej 08
Kdo, Hrvati? Saj pravim, da ne spremljam drugega kot Make me a Supermodel (ANTM in drugih NTM pa sploh ne), tako da nisem na tekočem s tem.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Mrs Beauty napisal/-a:A oni ga imajo že tudi? Drugače pa ga ne mislim spremljati, ker je ta oddaja overrated. Mi je bil potem že dosti bolj zanimiv Make me a supermodel (v VB, ameriški je bil kr neki), kjer so se potegovali za zmago tudi fantje.
make me supermodel je men tut ful fajn k so tut fantje

Zivljenje je piskotek!
-
- Komunikatorka
Ane ane??
Meni tudi!
No, Alexa se v bistvu sploh ne spomnim, so pa mi bili najbolj fejst Waz, Josh in tudi James je bil nekaj posebnega (čeprav gej), ker se je videlo, da ima potencial za modela.
Je pa zmagal Albert, za katerega sem si najmanj mislila. Sem mislila, da bo Luke, čeprav mi je šel na živce. 

Pogledala iz firbca prva dva dela... hjam... zanimivo je, kaj takele deklce pojmujejo pod "elegantno". Ena črna krpa, ki si jo nategneš čez rit (komaj), ni e od elegantno. Žou.
Ehhhh.... mi ni za gledat spljoh.
Deklce od Heidi Klum so mi še najbolj gledljive. Klemy has spoken.
Ehhhh.... mi ni za gledat spljoh.
Deklce od Heidi Klum so mi še najbolj gledljive. Klemy has spoken.

Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Uf, jst sm uspela že dva dela pogledat ... In mi je - smešno. Zlo.
Predusm me zanima, kašne cvetke so ble šele use tiste, k niso pršle u ožji izbor, kr tole, kar se tle kaže, nc, nc, nc, strava
. Pa ne gre tok za sam izgled (čeprou ...) in dejstvo, da pojma nimajo o modi, ampak predusm za odnos teh frajl do dela (samo prtožvanje, use jih moti, nč se jim ne da, ničemur se ne bi odrekle, ...).
Nism material za manekenko, nimam tovrstnih ambicij, niti se ne spoznam baš neki na to sceno, ampak si upam rečt, da bi se obnesla dost bol k večina teh deklet.
Predusm me zanima, kašne cvetke so ble šele use tiste, k niso pršle u ožji izbor, kr tole, kar se tle kaže, nc, nc, nc, strava

Nism material za manekenko, nimam tovrstnih ambicij, niti se ne spoznam baš neki na to sceno, ampak si upam rečt, da bi se obnesla dost bol k večina teh deklet.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Komunikatorka
Aha, se strinjam z Aloho. Sem ujela za hipec te Hrvatice, pa mi niso niti malo "material for a top model". Ne samo, da mi vizualno ne potegne nobena, tudi odnos je na nuli. Če jim ni za delat ono pa drugo pa tretjo, pa naj gredo za smetarke. 

Jst, ko sm lani to gledala, sm se tud večkrat za glavo držala, pr enih zarad videza, pr drugih zarad obnašanja, pr tretjih zarad samga odnosa. Ampak glede na to troje se mi zdi da so pravo izbral, pa tud zadnje tri finalistke so mi ble najljubše (OK, ena sam glede videza
).

Use your head and follow your heart.
- bonnie taylor
- Komunikatorka